panpan
Member
Όχι. Ήταν ένα εστιατόριο, λίγο πριν την Terrassa. (Καταλωνία).
Contributions by La Vinya Grill
Contributions by La Vinya Grill
Last edited:
Δεν το θυμάμαι γιατί λογικά θα το έφαγα αυτό το φαγητό, αφού είχαμε πάει με έναν από τους φίλους μου για κάποιες δικές του δουλειές στο Τατζικισταν στη πόλη Λένιναμπατ . Τώρα έχει άλλη ονομασία αυτή η πόλη.Kurutob ή Qurutob. Όπως και να το γράψετε η ουσία δεν αλλάζει. Είναι παραδοσιακό Τατζίκικο πιάτο και είναι θεϊκό!!!
View attachment 467032
Δεν γνώριζα αυτή την ονομασία αλλά το κοίταξα τώρα και είδα είναι η σημερινή Χουτζάντ, η εσχάτη Αλεξάνδρεια! Δεν έφτασε η χάρη μου ως εκεί. Οι 2 βδομάδες είναι λίγες για να δεις όλη τη χώρα.στο Τατζικισταν στη πόλη Λένιναμπατ . Τώρα έχει άλλη ονομασία αυτή η πόλη.
Το Κουρουτομπ το έφαγα στο Κορόγκ, τη πρωτεύουσα του αυτόνομου τμήματος της χώρας που ονομάζεται Γκόρνο Μπαταχσαν. Λογικά το φτιάχνουν σε όλη τη χώρα.Δεν το θυμάμαι γιατί λογικά θα το έφαγα αυτό το φαγητό,
Μία αλοτινή εποχή... αλλά στην αυτόνομη περιοχή δεν πρέπει να έχουν αλλάξει πολλά απο τότε. Οι άνθρωποι εκεί ζουν στον δικό τους κόσμο. Τους έχουν παρατημένους... Μου εξέφρεσαν πολλές φορές τη δυσαρέσκεια τους για τη σημερινή πολιτική κατάσταση και την απομόνωση τους.Ήταν χειμώνας και μου λέει ο φίλος μου δεν πας μαζί μου στο Τατζικισταν για λίγες ημέρες. Δεν θυμάμαι καλά όμως πρέπει να ήταν περίπου το 1985.
Αυτό εξέλεβα και εγώ απο τα μέρη που πήγα και χάρηκα πολύ που είχα τη τιμή να τους γνωρίσω και να συναναστραφώ, έστω και λίγο, μαζί τους! Πολύ φιλικοί, ομιλητικοί και ευγενικοί άνθρωποι!Φτωχοί άνθρωποι ήταν όμως τέτοια αγάπη και φιλοξενία δεν είχα συνάντηση στην ζωή μου.