Βοσνία-Ερζεγοβίνη Ειρήνη - Πόλεμος - Βοσνία

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.882
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Αν και η ιστορία σου μου "μαύρισε" την ψυχή σε ευχαριστώ από βάθους καρδιάς γιατί τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους, όσο και αν πονάνε, και για τις πολύ σωστές (κατά τη γνώμη μου) εκτιμήσεις σου. Πάντα καλά ταξίδια νάχετε!!
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.085
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
πολυ ωραια ιστορια
γλαφυρη περιγραφη
οφειλω να ομολογησω οτι καρδιοχτυπουσα μαζι σου οταν διαβασα για την περιπετεια με το αεροδρομιο και τα σκυλια.
Να πω οτι καποιες εικονες απο Σεραγεβο μπορειτε να παρετε απο την ταινια Σεραγιεβο σ'αγαπω
και οτι για οσους μενουν Βορεια Ελλάδα, το Σεραγιεβο ειναι καλος προορισμος και φτανεις σε 6-7 ωρες απο Θεσσαλονικη οδικως (αναλογα την καθυστερηση που θα φας στα Σκόπια,, στον έλεγχο διαβατηρίων )
 

canf

Member
Μηνύματα
735
Likes
218
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας
Ποσο χαιρομα να διαβαζω εμπειριες απο τοσο ξεχωριστα ταξιδια!!

Εξαιρετικη....;)
 

Archie

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Πολυ ομορφη ιστορια..!..και το περιεγραψες τοσο ωραια που ηταν σαν να μας μετεφερες εκει...εχω μια φιλη η οποια ειναι Βοσνια μουσουλμανα και με εχει φαει να την επισκευθω...μενει με την οικογενεια της στο Σαραγεβο και σπουδαζει κιολας εκει...δεν ξερω ακομα τι με κραταει και δεν εχω παει...ισως οτι μεγαλωσαμε την δεκαετια του '90 και ηταν απο τους πρωτους πολεμους που ακουσαν τα παιδικα αυτια μας,ισως ειναι οτι δεν εχω εξικοιωθει με το μουσουλμανικο στοιχειο,μπορει να ειναι και η δυσκολια της μεταβασης...δεν ξερω... ελπιζω στο μελλον να εχω την αναλογη εμπειρια με την δικη σου!
 

kostasdoboj

Member
Μηνύματα
53
Likes
35
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Αν και γράφω με μεγάλη καθυστέρηση, μπορεί κάποιος να πάει από Αθήνα μέσω Βελιγραδίου στο Σεράγεβο και τούμπαλιν με την Jat με ένα κόστος περίπου 200-250 ευρώ. Επίσης, αξίζει κάποιος να επισκεφθεί τη Banja Luka. Τέλος, στο Πάλε εκτός από τα όσα αναφέρθηκαν, εξαρθρώθηκε η μεγαλύτερη σπείρα κλοπής αυτοκινήτων στη χώρα. Αυτά. :xmas_cheesygrin:
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.695
Likes
11.090
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για έναν τόσο κοντινό, αλλά ταυτόχρονα "δύσκολο" προορισμό. Ελπίζω να πάω κάποια στιγμή κάνοντας το βαλκανικό road-trip που χρόνια ονειρεύομαι!
 

Marben

Member
Μηνύματα
9
Likes
2
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νότια Αμερική, Φιτζι
Ευχαριστούμε για την ιστορία, όντως σε μεταφέρει στην πολύπαθη Βοσνία. Εγω εχω πάει σε μια άλλη πόλη της Βοσνιας το Τρεμπινιε που ειναι αρκετά κοντά (45 λεπτά) με ταξί απο το αεροδρόμιο του Ντουπροβνικ της Κροατιας, έτσι είχαμε την χαρά να επισκεφτούμε και τα δυο μέρη. Η μονη δυσκολία αν θεωρήσει κάποιος ειναι ότι πρέπει να περνάς τα σύνορα απο την μια χώρα στην άλλη αν θέλεις να δεις και τις δυο χώρες. Εμείς είχαμε αποφασίσει να μένουμε Βοσνία και να περνάμε την μέρα μας στην Κροατια. Οι τιμές ταξί (αν το ταξί ειναι απο Βοσνια) ειναι αρκετά φθηνές.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.335
Likes
14.193
Πολύ καλή ιστορία(την είδα μόλις σήμερα λόγω της αργίας) για έναν ιστορικό προορισμό.Κρίμα που η συγγραφέας δεν είναι ενεργή εδώ και δύο χρόνια και δεν θα διαβάσει τα θετικά σχόλια μας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.526
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom