Ιαπωνία Εισιτήρια για Ιαπωνία

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Είναι από τις καλύτερες εταιρείες όπως χαρακτηρίζεται σε διάφορες λίστες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.

delmem39718

Banned
Είναι από τις καλύτερες εταιρείες όπως χαρακτηρίζεται σε διάφορες λίστες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.
Είναι μια από τις καλύτερες. Είχα πετάξει πολύ παλιά με αυτούς από Χονγκ Κονγκ.
Η διαφορά τιμής ίσως σημαίνει καινούριο δρομολόγιο ή προμο.

Natasa Ch

Member
Καλησπέρα!
Έχει καιρό να γραφτεί κάτι σε αυτό το thread, οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω απαντήσεις. Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό πριν πιστεύετε είναι καλύτερα να κοιτάζω και να κλείσω αεροπορικά για Ιαπωνία; Οι πτήσεις θα είναι Τόκυο και Οσάκα, δεν ξέρω σε ποια θα φτάσουμε και από ποια θα φύγουμε, όπου βρούμε πιο φθηνά!
Εμπιστευεστε την scoot? Παλευεται τοσες ωρες πτήσεις σε μια low cost εταιρεία; Πιστεύετε αξίζει να έχουμε μετεπιβίβαση στην Σιγκαπούρη, ή θα φάμε τόσα χρήματα εκεί μέσα σε 10 ώρες οπότε η διαφορά τιμής με άλλη αεροπορικη θα υπερκαλυφθεί (αλλά θα έχουμε δει κάτι ελάχιστο και από Σιγκαπούρη;)
Τελος, πχ τώρα βλέπω (αλλά δεν μπορώ, δυστυχώς, να τα κλείσω) 3-15 Ιουλίου στα 540€ το άτομο πήγαινε έλα. Me scoot. Αυτές οι τιμές παίζουν όντως συχνά ή τις βρήκα επειδή είναι last minute?

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό πριν πιστεύετε είναι καλύτερα να κοιτάζω και να κλείσω αεροπορικά για Ιαπωνία; Οι πτήσεις θα είναι Τόκυο και Οσάκα, δεν ξέρω σε ποια θα φτάσουμε και από ποια θα φύγουμε, όπου βρούμε πιο φθηνά!
Για το πότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Οι τιμές έχουν εκτοξευθεί, κάτω από 700 θα τα έκλεινα. Τις αραβικές δεν θα τις εμπιστευόμουν και οι Τούρκοι φυσικά το έχουν εκμεταλλευθεί στις τιμές. Κάνε το πλάνο σου για τα αξιοθέατα, τα μέρη και τις μέρες που θες, στάμπαρε και 3-4 ξενοδοχεία και περίμενε για κάποια αεροπορικά που σου κάνουν.

Εμπιστευεστε την scoot? Παλευεται τοσες ωρες πτήσεις σε μια low cost εταιρεία; Πιστεύετε αξίζει να έχουμε μετεπιβίβαση στην Σιγκαπούρη, ή θα φάμε τόσα χρήματα εκεί μέσα σε 10 ώρες οπότε η διαφορά τιμής με άλλη αεροπορικη θα υπερκαλυφθεί (αλλά θα έχουμε δει κάτι ελάχιστο και από Σιγκαπούρη;)
Έχω κατέβει με τη Scoot 3-4 φορές Αυστραλία. Έχω μείνει ευχαριστημένος, δεδομένης και της μισοτιμής στα ήδη ακριβά εισιτήρια. Προσωπικό ευγενικό, το φαγητό επί πληρωμή ΟΚ, όχι οθόνες στα καθίσματα.

Μια φορά μας άλλαξαν την ώρα της μίας πτήσης (δεν θυμάμαι αν ήταν η πρώτη ή η δεύτερη πτήση) και μέσω του site άλλαξα και την δεύτερη πτήση φτάνοντας μια μέρα νωρίτερα χωρίς κάποια χρέωση.
Μια άλλη φορά που καθυστερήσαμε να φτάσουμε Σιγκαπούρη όσους προλάβαιναν ανταποκρίσεις τους περίμεναν υπάλληλοι της εταιρείας στην πύλη και τους πήγαν γρήγορα στις νέες πτήσεις, στους υπόλοιπους (όπως εμένα) μας έδωσαν δωρεάν voucher για το lounge με όσο φαγητό θέλαμε μέχρι το βράδυ που θα συνεχίζαμε με τη "μαμά" Singapore.
Εν ολίγοις, στα στραβά που μου έτυχαν θεωρώ είχα τίμια αντιμετώπιση.

Εγώ με τόσες ώρες στην Σιγκαπούρη βγήκα και στην πόλη, λίγο στα τυφλά, όμως στο αεροδρόμιο υπήρχε γραφείο με διάφορα tours για όποιον ήθελε να βγει στη χώρα με έτοιμη ξενάγηση. Δεν θυμάμαι τιμές, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό. Τα tours αυτά ήταν δωρεάν και μπορούσες να τα πάρεις αν είχες ανταπόκριση πάνω από 5,5 ώρες. Τα είχα γράψει και εδώ.

Εν ολίγοις, έχω μείνει ευχαριστημένος και θα ξαναέκλεινα. Η 12ωρη πτήση μην σε τρομάζει, θα πεις τίποτα, θα φας κάτι, θα κοιμηθείς λίγο, θα περάσει η ώρα. Αν τώρα θες ταινίες κλπ, βλέπεις και στο κινητό. Το οποίο το φορτίζεις μετά δωρεάν στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης.

Τελος, πχ τώρα βλέπω (αλλά δεν μπορώ, δυστυχώς, να τα κλείσω) 3-15 Ιουλίου στα 540€ το άτομο πήγαινε έλα. Me scoot. Αυτές οι τιμές παίζουν όντως συχνά ή τις βρήκα επειδή είναι last minute?
Είναι χαμηλή τιμή, θα τα έκλεινα από χθες...

Last edited:

Natasa Ch

Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ συνομηλικε Νίκο! ☺
Δεν μπορώ να τα κλείσω αυτά, αν και πολύ δελεαστικη η τιμή, γιατί φεύγουμε ταξίδι Ρουμανία στις 10 του μήνα.. μακάρι να μπορούσα να είμαι τόσο αυθόρμητη όμως! Να'σαι καλά για όλες τις πληροφορίες!

Last edited:

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Καλησπέρα!
Έχει καιρό να γραφτεί κάτι σε αυτό το thread, οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω απαντήσεις. Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό πριν πιστεύετε είναι καλύτερα να κοιτάζω και να κλείσω αεροπορικά για Ιαπωνία; Οι πτήσεις θα είναι Τόκυο και Οσάκα, δεν ξέρω σε ποια θα φτάσουμε και από ποια θα φύγουμε, όπου βρούμε πιο φθηνά!
Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για μένα.

Είναι η μόνη εταιρεία που δεινοπάθησα εν πτήσει (με τη latam δεινοπαθείς και δεν πετάς κιόλας!). Μέχρι και για να φορτίσεις το κινητό χρεώνουν, πολύ στενά όλα, πολλές οι ώρες, χωρίς οθόνη. Την προηγούμενη φορά που κατέβηκα Σιγκαπούρη δεν ξόδεψα κυριολεκτικά τίποτε. Το μετρό για κάποιο λόγο ήταν δωρεάν (είναι κάποιες μέρες το χρόνο), τα αξιοθέατα που πήγαμε το ίδιο, αρκετό περπάτημα, γύρισα και για το lounge. Θα πάρετε μια ιδέα και θα ξεπιαστείτε. Μια φορά είχα μια μικρή καθυστέρηση με τη scoot, ΟΚ τίποτε το φοβερό, αλλά είναι μικρό το δικό μου δείγμα.

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ευχαριστώ πάρα πολύ συνομηλικε Νίκο! ☺
Δεν μπορώ να τα κλείσω αυτά, αν και πολύ δελεαστικη η τιμή, γιατί φεύγουμε ταξίδι Ρουμανία στις 10 του μήνα.. μακάρι να μπορούσα να είμαι τόσο αυθόρμητη όμως! Να'σαι καλά για όλες τις πληροφορίες!
Ρίχνε περιστασιακά και μια ματιά στο fly4free, μπορείς να βρεις και εκεί κάτι, έστω και ξεκινώντας από άλλη κοντινή πόλη (στην οποία μπορεί να πας και με μίλια). Εγώ πάντως, θα έφτιαχνα ένα πρόχειρο πλάνο ώστε να έχω μια εκτίμηση για τις μέρες που θα χρειαστώ και θα περίμενα κάποια τιμή που θα μου έκανε. Κάτω από 500άρικο δεν το βλέπω... :haha:

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη

Last edited:

Nikos1986

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη
Δες από Ρώμη, για Νοέμβρη βρίσκω κάτι 650 με βαλίτσα με Κινέζους. Για τον Κόλπο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα έκανα κράτηση... Στις αρχές του πολέμου, η Etihad το είχε ρίξει και κάτω από τα 500, αλλά τι να το κάνω αν μείνω με τα εισιτήρια στο χέρι τελευταία στιγμή;

Kyriakao

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Συνεχώς αυτο ψάχνω!
Ταξίδι-Όνειρο
ματσου πιτσου,περου
Τον Νοεμβριο που μας περασε ταξιδεψα Ιαπωνια. Βρηκα την καλυτερη επιλογη με τις τουρκικες απο θεσσαλονικη για Σαγκαη και επιστροφη απο Τοκυο. Ολο μαζι στα 710 ευρω! και συνδυασα και μια πολη που ηθελα να δω ουτως η αλλως! Απο κει εχει πολυ φτηνες πτησεις ειδικα για Οσακα και ειναι 2 ωρες μονο.

annoula

Member
Εγώ που πήγα πέρυσι Αύγουστο, χωρίς ευελιξία στις μέρες και θέλοντας πολύ μικρή ανταπόκριση τα σκασα για τα καλα.

erodios

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Με δύο ενδιάμεσες στάσεις υπάρχει για την περίοδο που ψάχνω (Οκτ-Νοε) στα 650-700-780 ευρώ και η Ethiopian με σχετικά καλό συνολικό χρόνο ταξιδιού (22ώρ.), τον οποίο όμως πετυχαίνει με χρόνους μετεπιβίβασης 1.45 στην Αντίς Αμπέμπα και 1.05!! στη Σεούλ, που με προβληματίζουν. Μάλλον θα αφήσω αυτό το ταξίδι για την άνοιξη γιατί όπως φαίνεται έχω αργήσει πολύ να κλείσω τα αεροπορικά μου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom