evi01
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Η γη ολάκερη!
Είναι από τις καλύτερες εταιρείες όπως χαρακτηρίζεται σε διάφορες λίστες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.
Είναι μια από τις καλύτερες. Είχα πετάξει πολύ παλιά με αυτούς από Χονγκ Κονγκ.Είναι από τις καλύτερες εταιρείες όπως χαρακτηρίζεται σε διάφορες λίστες που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Οι εντυπώσεις μου ήταν πολύ θετικές.
Για το πότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω. Οι τιμές έχουν εκτοξευθεί, κάτω από 700 θα τα έκλεινα. Τις αραβικές δεν θα τις εμπιστευόμουν και οι Τούρκοι φυσικά το έχουν εκμεταλλευθεί στις τιμές. Κάνε το πλάνο σου για τα αξιοθέατα, τα μέρη και τις μέρες που θες, στάμπαρε και 3-4 ξενοδοχεία και περίμενε για κάποια αεροπορικά που σου κάνουν.Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό πριν πιστεύετε είναι καλύτερα να κοιτάζω και να κλείσω αεροπορικά για Ιαπωνία; Οι πτήσεις θα είναι Τόκυο και Οσάκα, δεν ξέρω σε ποια θα φτάσουμε και από ποια θα φύγουμε, όπου βρούμε πιο φθηνά!
Έχω κατέβει με τη Scoot 3-4 φορές Αυστραλία. Έχω μείνει ευχαριστημένος, δεδομένης και της μισοτιμής στα ήδη ακριβά εισιτήρια. Προσωπικό ευγενικό, το φαγητό επί πληρωμή ΟΚ, όχι οθόνες στα καθίσματα.Εμπιστευεστε την scoot? Παλευεται τοσες ωρες πτήσεις σε μια low cost εταιρεία; Πιστεύετε αξίζει να έχουμε μετεπιβίβαση στην Σιγκαπούρη, ή θα φάμε τόσα χρήματα εκεί μέσα σε 10 ώρες οπότε η διαφορά τιμής με άλλη αεροπορικη θα υπερκαλυφθεί (αλλά θα έχουμε δει κάτι ελάχιστο και από Σιγκαπούρη![]()
Είναι χαμηλή τιμή, θα τα έκλεινα από χθες...Τελος, πχ τώρα βλέπω (αλλά δεν μπορώ, δυστυχώς, να τα κλείσω) 3-15 Ιουλίου στα 540€ το άτομο πήγαινε έλα. Me scoot. Αυτές οι τιμές παίζουν όντως συχνά ή τις βρήκα επειδή είναι last minute?
Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα για μένα.Καλησπέρα!
Έχει καιρό να γραφτεί κάτι σε αυτό το thread, οπότε δεν ξέρω αν θα πάρω απαντήσεις. Ήθελα να ρωτήσω, πόσο καιρό πριν πιστεύετε είναι καλύτερα να κοιτάζω και να κλείσω αεροπορικά για Ιαπωνία; Οι πτήσεις θα είναι Τόκυο και Οσάκα, δεν ξέρω σε ποια θα φτάσουμε και από ποια θα φύγουμε, όπου βρούμε πιο φθηνά!
Εμπιστευεστε την scoot? Παλευεται τοσες ωρες πτήσεις σε μια low cost εταιρεία; Πιστεύετε αξίζει να έχουμε μετεπιβίβαση στην Σιγκαπούρη, ή θα φάμε τόσα χρήματα εκεί μέσα σε 10 ώρες οπότε η διαφορά τιμής με άλλη αεροπορικη θα υπερκαλυφθεί (αλλά θα έχουμε δει κάτι ελάχιστο και από Σιγκαπούρη
Τελος, πχ τώρα βλέπω (αλλά δεν μπορώ, δυστυχώς, να τα κλείσω) 3-15 Ιουλίου στα 540€ το άτομο πήγαινε έλα. Me scoot. Αυτές οι τιμές παίζουν όντως συχνά ή τις βρήκα επειδή είναι last minute?
Ρίχνε περιστασιακά και μια ματιά στο fly4free, μπορείς να βρεις και εκεί κάτι, έστω και ξεκινώντας από άλλη κοντινή πόλη (στην οποία μπορεί να πας και με μίλια). Εγώ πάντως, θα έφτιαχνα ένα πρόχειρο πλάνο ώστε να έχω μια εκτίμηση για τις μέρες που θα χρειαστώ και θα περίμενα κάποια τιμή που θα μου έκανε. Κάτω από 500άρικο δεν το βλέπω...Ευχαριστώ πάρα πολύ συνομηλικε Νίκο!
Δεν μπορώ να τα κλείσω αυτά, αν και πολύ δελεαστικη η τιμή, γιατί φεύγουμε ταξίδι Ρουμανία στις 10 του μήνα.. μακάρι να μπορούσα να είμαι τόσο αυθόρμητη όμως! Να'σαι καλά για όλες τις πληροφορίες!

Δες από Ρώμη, για Νοέμβρη βρίσκω κάτι 650 με βαλίτσα με Κινέζους. Για τον Κόλπο, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν θα έκανα κράτηση... Στις αρχές του πολέμου, η Etihad το είχε ρίξει και κάτω από τα 500, αλλά τι να το κάνω αν μείνω με τα εισιτήρια στο χέρι τελευταία στιγμή;Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη
Εγώ που πήγα πέρυσι Αύγουστο, χωρίς ευελιξία στις μέρες και θέλοντας πολύ μικρή ανταπόκριση τα σκασα για τα καλα.Επειδή το τελευταίο διάστημα κάνω κι εγώ παρόμοια αναζήτηση αεροπορικών για Ιαπωνία, πρέπει να πω ότι απογοητεύομαι.
Βγάζω από τις επιλογές μου τη Scoot επειδή έχει κάτι 15ωρα μετεπιβίβασης μες στα άγρια χαράματα. Μακάρι να ήταν 10ωρο σε νορμάλ ώρες για να κάνω και κάποιο από τα δωρεάν τουρ στη Σιγκαπούρη, όπως το 'χω ξανακάνει άλλωστε.
Από τις υπόλοιπες αεροπορικές αυτή τη στιγμή έχει για συγκεκριμένες ημερομηνίες πιο καλές τιμές η Etidad, δηλαδή στα 800-900€, αλλά τη φοβάμαι επειδή η κατάσταση στον Περσικό δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και δεν έχω καμία όρεξη για ακυρώσεις.
Αμέσως μετά παίζει η LOT, με πιο ασφαλή μετεπιβίβαση στη Βαρσοβία, αλλά ψάχνω για καλύτερη τιμή από τα 900€ που δεν ξέρω αν θα τη βρω.
ΥΓ Φυσικά δεν κοιτώ για την περίοδο του καλοκαιριού, ενώ αποφεύγω και τον Σεπτέμβρη