Ινδονησία Εισιτήρια για Ινδονησία

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.628
Likes
50.315
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστώ Γιώργο. Απ οτι βλέπω τωρα και της Singapore τις πτησεις διαχειριζεονται απο την scoot. Απλα σκέτη scoot είναι περισσοτερες οι ωρες και εχει αυτομεταφορα . Οποτε μαλλον το ίδιο είναι
Εντελώς διαφορετικές υπηρεσίες ή μια από την άλλη, καμία σχέση.
 

poised

Member
Μηνύματα
862
Likes
6.336
Μπορείς να αγοράσεις πτήσεις που πετάει η scoot με το όνομα της Singapore γιατι τα παρουσιάζουν σαν code share. Είναι η πτήση της scoot με την διαφορά ότι συνήθως περιλαμβάνει βαλίτσα και φαγητό στην τιμή αλλά με επίπεδο υπηρεσιών scoot και όχι Singapore.

Συνήθως η Singapore πουλάει τα εισιτήρια αυτά όταν συνδυάζονται με πτήση της κανονικής Singapore ή silk. Για αυτό μάλλον στη μια περίπτωση φτάνεις πιο γρήγορα από την άλλη, η δεύτερη πτήση δεν είναι με scoot.
 
Last edited:

spyros91

Member
Μηνύματα
869
Likes
789
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντουμπαι
Παιδια καλησπέρα. Σκεφτομαστε για αρχές Ιουνιου του 23 και απ' οτι είδα ειναι νορμαλ περίοδος ο Ιούνιος, σωστά? Εχω βρει εισητήρια με qatar 800€ και etihad 660€. Εχει ταξιδέψει με Etihad κανεις να μου πεί γνώμη?
Να τα κλείσω όλα μόνος μου ή να ψαχτώ και σε ταξιδιωτικό για διαμονή και εισητήρια μήπως έχουν καλυτερες τιμές στην διαμονή και τελικά βγεί φθηνότερα. Όποιος έχει αποψη καλοδεχούμενη..
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αρχικά προφανώς θα τα κλείσεις μόνος σου ! Κατά δεύτερον η scoot μια χαρά εταιρεία είναι.. κάνε και μια στάση 2-3 μερουλες Σιγκαπούρη, αξίζει!
 

Natasha123

Member
Μηνύματα
10
Likes
12
Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε scoot και Singapore, τι διαφορά τιμής έχουν?
Ταξίδεψα με scoot αλλά έκλεισα θέσεις με μπροστά χώρο για τα πόδια διαφορετικά δεν νομίζω ότι θα την πάλευα. Γενικά θα πρέπει να πάρεις μαζί σου φαγητα και νερό γιατι πληρώνεις για τα πάντα. Καταταλα μια χαρα.
 

jb1989

Member
Μηνύματα
19
Likes
1
1673612650768.png


Καλησπέρα συμφορουμίτες! Σχεδιάζουμε με το έτερον ήμισυ το γαμήλιο ταξίδι μας και μάλλον καταλήγουμε σε συνδυασμό Σινγκαπούρης και Μπαλί. Πώς κρίνετε το παραπάνω πακετάκι από άποψη κατεμερισμού των ημερών και τιμής; Αξίζει να περιμένω για καλύτερες τιμές ή να το κλείσω και να αρχίσω να ψάχνω για ξενοδοχεία σιγά σιγά;
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.740
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom