Ryanair Εισιτήρια για Ryanair

elli007

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
γειά σας παιδιά! θελω να ρωτησω πως μπορω να κλεισω εισιτηρια με ryanair καθως δεν εχω πιστωτικη κ ειμαι ασχετη με τα του διαδυκτιου. επισης τι παιζει με τις βαλιτσες, ποσο χρεωνουν περιπου? αν καποιος εχει καποια εμπειρια σχετικα με το θεμα ας με διαφωτισει παρακαλω! ευχαριστω!;)
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μόνο ηλεκτρονικά μπορείς να κλείσεις εισιτήρια Ryanair. Άρα χρειάζεσαι κάποιο είδος τραπεζικής κάρτας, πιστωτικής ή χρεωστικής.

Βαλίτσες χρεώνουν μόνο αν δε σου φτάνει η χειραποσκευή των δέκα κιλών και διαστάσεων αυστηρώς 55εκ x 40εκ x 20εκ... αν σου φτάνει αυτή και δε θες βαλίτσα, δεν πληρώνεις τίποτα επιπλέον. Δε συνίσταται φυσικά για διακοπές πέρα των 2-3 ημερών.

Αν βρεις φθηνά εισιτήρια, σου προτείνω να αγοράσεις και το ταξιδιωτικό διήγημα Ruinair by Paul Kilduff που θα σε συντροφέψει στις πτήσεις σου με την ιρλανδική εταιρεία.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
Και απ ότι είδα έχει προσφορά 6 ευρώ για Απρίλιο Μάϊο για πτήσεις τρίτη τετάρτη πέμπτη αλλά ισχύει μέχρι μεσάνυχτα... εδώ το λινκ
 

markoniko

Member
Μηνύματα
48
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
Βερονα, Βενετια
υπολόγισε ότι σε κάθε εισιτήριο σου χρεώνει και administration fee (γύρω στα ?12 πήγαινε έλα). Οι προσφορές ισχύουν για 3 μερες συνήθως (και αφορούν τους επόμενους 2-3 μήνες) αλλά με το που λήγουν ξεκινάν καινούργιες (αρκει να μην έχουν πουλήσει τα 5-6 φτηνα εισιτήρια που διαθετουν για διαφημιστικούς λόγους σε κάθε πτήση).
Σε κάθε περίπτωση η τιμή είναι ιδιαίτερα χαμηλή (ιδιαίτερα αν σου φτάνει μια μικρή βαλίτσα)
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
Όχι πάντα εννοώ το administration fee αν πχ βάλεις Βόλο Μιλάνο-Μπέργκαμο 10 Απριλίου έχει 5 ευρώ και δεν χρεώνει on line check. Anyway αξίζει γαι ένα τετραήμερο δεν το συζητάμε...
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Με την ευκαιρια που εχουμε Ryanair και απο τη θεσσαλονικη, παρατηρω οτι δεν δινει τη δυνατοτητα συνεχομενων πτησεων οπως δινει η easyjet, π.χ Θεσσαλονικη- Μιλανο- Μαρρακες, κανω κατι λαθος?
Δεν είναι και ο πέτρος από τη Ρόδο...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τι εννοεις συνεχομενες πτησεις; Εννοεις ενιαιο εισιτηριο; Γιατι ουτε η Easy δινει τετοια δυνατοτητα.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Ναι βέβαια δεν δινει, αλλα σου δινει τη δυνατοτητα να κλεισεις π.χ Θεσσαλονικη- Μιλανο- Παρισι- Λονδινο σε μια κρατηση, οποτε χρεωνεσαι τα 10 ευρω της κρατησης μια φορα και οχι 4Χ10 ευρω. Αυτο δεν καταλαβαινω αν γινεται με την ραιαν...
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
Δεν γίνεται, απ ότι κατάλαβα το κάνεις μόνο σου και παίρνεις το ρίσκο..
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Δεν μιλαω για πτησεις που εχουν μια δυο η τρεις ωρες διαφορα. Με τη ηζυ μπορεις να πας Θεσ/νικη- Μιλανο μετα απο δυο μερες παρισι και απο εκει Λονδινο και πισω και ολο αυτο με μια κρατηση, δηλαδη μια χρεωση στην καρτα σου (για τη ηζυ 10 ευρω αν θυμαμαι καλα). Αν τα αγοραζες ολα αυτα ξεχωριστα θα χρειαζοσουν 40 ευρω χρεωστικα.
 

ZephX

Member
Μηνύματα
401
Likes
198
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Όχι δεν το κάνει και φυσικά θα πληρώσεις ξεχωριστά τα έξτρα του κάθε leg (χρέωση για πιστωτική, check in, έξτρα βαλίτσα κτλ).
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.214
Μηνύματα
883.826
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom