ΗΠΑ Εισιτηρια για baseball

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλησπέρα,
Έχω μια εξειδικευμένη ερώτηση για baseball, δεδομένου ότι είμαι (α) πανάσχετη (β) παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να πάω σε έναν αγώνα των Yankees τον Αύγουστο που θα είμαι Νέα Υόρκη.

Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζεις κάτι σχετικό?

α) παίζουνε 3 μερες με τον ίδιο αντίπαλο? γιατί π.χ. για το παιχνίδι με τους boston red sox που είναι τις μέρες που θα είμαι εκεί, βγαζει εισιτηρια για τις 7,8,9 Αυγούστου. Ποια μερα να προτιμησουμε την πρωτη ας πουμε?

β) από sites σαν τα New York Yankees vs. Boston Red Sox tickets Yankee Stadium Bronx, NY, Directions, seating chart. Official Ticketmaster site. minorcatid=10 που έχουν normal τιμες (π.χ. 20-25 δολάρια τα grandstand) δεν καταφερνω να παρω εισιτηρια.. μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα... μήπως τελικα η μονη λυση για να παρω απο ελλαδα ειναι τα επισημα μαυρης αγορας.. (σαν αυτο το site Yankees Tickets - New York Yankee Tickets at StubHub! που δινει τα grandstand 60 δολάρια?)

γ) δεδομένου ότι θελω φτηνα εισιτηρια αυτες οι θεσεις ειναι μονοδρομος?

επίσης, αν πάει κάποιος τώρα νέα υόρκη, μπορεί να τα παρει από εκει από το ταμείο και να μας τα φέρει? επειδη φευγει μια φιλη μας συντομα..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.206
Μηνύματα
883.766
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom