Γερμανία Εκδρομές από Δρέσδη

dark_elf

Member
Μηνύματα
38
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία και Η.Π.Α.
Καλησπέρα !! Σκεφτόμαστε να πάμε Δρέσδη 20/4 - 30/4 σε φίλους που μένουν εκεί και θέλαμε να κανονίσουμε κάποια εκδρομή (είτε με αμάξι είτε με τρένο) γύρω από την πόλη (για 2-3 μέρες μάξιμουμ). Έχουμε ήδη πάει Σαξωνική Ελβετία, Βερολίνο, Πράγα και Νυρεμβέργη... Έχετε να προτείνετε κάτι ?????
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Δεν σου έχουν μείνει και πολλές κοντινές επιλογές εκτός από Λειψία και τις φοιτητουπόλεις της Ιένας και Ερφούρτης. Όμως για τριήμερο που υπολογίζεις μπορείς να κινηθείς δυτικά προς τις πόλεις του Ρήνου, αρχίζοντας από τη Χαιδελβέργη ίσως, και τελειώνοντας στην Κολωνία, μπαινοβγαίνοντας στο φαράγγι του Ρήνου που την εποχή που θα πας θα είναι πανέμορφο. Πιθανότατα αφού έχεις δει την Ελβετική Σαξονία η ομορφιά του Ρήνου να σε συγκινήσει λιγότερο, όμως οι πόλεις όλες είναι ενδιαφέρουσες και θα πρέπει να διαλέξεις σε ποιες θα διανυκτερεύσεις
 

greco

Member
Μηνύματα
1.148
Likes
3.322
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Επειδη το καλοκαιρι θα ειμαι στη Δρεσδη και το χω ψαξει λιγο,δες και τις πολεις Meissen,Bautzen και Gorlitz,δειχνουν πολυ ομορφες.
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό το σκέφτομαι και εγώ....Αξίζει ??
Δεν έχω πάει και δεν ξέρω, το πρότεινα με τη λογική του τί ενδεχομένως θα έψαχνα εγώ ως επιλογή, με τα δεδομένα που έδωσες.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.532
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom