Γενικά Εκδρομή Σκανδιναβία με ταξιδιωτικό γραφείο

Aris_s

Member
Μηνύματα
6
Likes
13
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ το site τακτικά και γενικά έχω πάρει πολλά χρήσιμα tips για τα ταξίδια μου. Ήρθε η ώρα μου όμως να γραφτώ για να ζητήσω πληροφορίες.

Ενδιαφέρονται οι γονείς μου (65 χρονών) να κάνουν ένα ταξίδι Σκανδιναβία (Κοπεγχάγη - Οσλο - φιορδ Μπεργκεν κατ' ελάχιστο). Αν κ έχουν εμπειρία από ταξίδια στο εξωτερικό (και σε περίεργους προορισμούς) θα ήθελα να τους προτείνω να το οργανώσουν μέσω ταξιδιωτικού γραφείου. Έχετε κάποια πρόταση για γραφείο που να "ειδικεύεται" στις παραπάνω περιοχές? Ή γενικά κάποιο γραφείο που να είχατε εσείς ή γνωστός σας καλές εντυπώσεις? (Συγνώμη αν θεωρηθεί διαφήμιση... Αλλιώς μπορείτε να μου στείλετε PM)

Ευχαριστώ πολύ!
 

escursione

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
4.506
Την ίδια εκδρομή Κοπεγχάγη και Νορβηγία την έδειξε πρόσφατα ο Μπλέτσας σε 2 επεισόδια και την έκανε με το "αγαπημένο του πρακτορείο" που έχει γραφεία σε Αθήνα και Θεσ/νίκη.....
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.759
Likes
15.394
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
ακριβώς την ίδια εκδρομή έκανα και εγώ από Θεσσαλονίκη, αλλά μόνος με την σύζυγο και είμαι στην ίδια ηλικία με τους γονείς σου (63 ετών). δεν έχει καμία δυσκολία αφού λες ότι έχουν και κάποια πείρα. βέβαια την έκανα πρίν 5 χρόνια όταν ήμουν στην....... εφηβική ηλικία των 57 χρόνων.:haha::haha:
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Φίλη ταξίδεψε πρόσφατα με το πρακτορείο nordix και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Από εκεί και πέρα η πρόταση αυτή δε συνιστά σύσταση ή κάποιου είδους πρόταση καθώς οι τρίτες γνώμες πολλές φορές είναι αμφιβόλου ποιότητος.
 

Aris_s

Member
Μηνύματα
6
Likes
13
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Θα δω τι πρόγραμμα προτείνουν τα γνωστα ταξιδιωτικά και θα δω πως μπορώ να το μοντάρω σαν ατομικό ταξίδι κ ανάλογα θα πράξω! Ευχαριστώ κ πάλι!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.260
Μηνύματα
885.399
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom