Εκπομπή Μελών 1 - Σύρος

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όπως δε το περιμένατε εσείς, έτσι δε το περίμενα κι'εγώ. Τρία μέλη της κοινότητάς μας, η @fenia42 , η @Kandy και ο @psilos3 μπήκαν στη διαδικασία να φτιάξουν μια εκπομπή μόνοι τους, χωρίς να το ξέρω εγώ, και μου την έστειλαν πριν από λίγες μέρες. Οφείλω να ομολογήσω ότι συγκινήθηκα, και θέλω να τους ευχαριστήσω και τους 3 για την εκπομπή.

Η εκπομπή αφορά τη Σύρο και μπορείτε να τη δείτε εδώ:


Όλες οι εκπομπές φυσικά στο κανάλι μας, αλλά και στο φόρουμ μας εδώ.
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.114
Likes
3.746
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πολύ ωραία η εκπομπή και η συνύπαρξη των 3 μελών μας!! Την είδα όλη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί αγαπώ την Σύρο και μου ξύπνησε πολύ ωραίες αναμνήσεις από το νησί.

Θα ήθελα να κάνω και μια πρόταση βελτίωσης για αυτά τα βίντεο. Εάν είναι εύκολο να γίνει, θα ήταν πολύ ωραίο να βλέπουμε ταυτόχρονα και φωτογραφίες από τα μέρη που προτείνουν τα μέλη.
Δηλαδή, να φαίνεται ο ομιλητής σε μικρό παράθυρο πάνω δεξιά και η οθόνη να γεμίζει με φωτογραφίες από το μέρος που προτείνουν, οι οποίες θα εναλλάσσονται.
Είμαι σίγουρη ότι τα συγκεκριμένα μέλη έχουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη διάθεσή τους, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάποιες από τις επίσημες ιστοσελίδες των δήμων που είναι δωρεάν..
Εγώ πάντως όσο περιέγραφαν διάφορα αξιοθέατα του νησιού έκλεινα τα μάτια και προσπαθούσα να τα κανω εικόνα...
 

mysteredgar

Member
Μηνύματα
319
Likes
1.127
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Μπράβο βρε παιδιά! Εξαιρετική πρωτοβουλία. Μας είχαν λείψει οι εκπομπες αλλά νταξει είναι δύσκολο για αυτους που τις κάνουν, αφου απαιτουν αρκετό χρόνο.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.421
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κακά τα ψέματα, με τον κορωνοϊό όχι μόνο επλήγησαν τα ταξίδια, αλλά και στοχοποιήθηκαν. Το φόρουμ μας που κάποτε ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, εδώ και καιρό πνέει τα λοίσθια. Ευτυχώς οι εκπομπές έδωσαν μια κάποια ζωντάνια, τάραξαν τα νερά, μας εδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα ανθρώπους που μέχρι χτες γνωρίζαμε μόνο ως ψευδώνυμα. Είναι, ωστόσο και έργο κουραστικό κι επίπονο. Ο Δευκαλίων, μαζί με τα προσωπικά του άγχη και με τα του φόρουμ, χρειαζόταν ένα διάλλειμα. Αισθάνθηκα πως ειχε έρθει η ώρα να κάνουμε κάτι για να τον ξεκουράσουμε και να του δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για όσα έχει χτίσει . Παράλληλα όμως και να του θυμίσουμε πως το φόρουμ, 16 χρόνια πλέον έχει δύναμη, υπόσταση κι είναι σαν ζωντανός οργανισμός που μεγαλωνει και εξελίσσεται, με μέλη δυναμικά κι έτοιμα να προσφέρουν . Ελπίζω να σας άρεσε η πρωτοβουλία μας. Είναι καθαρά ερασιτεχνική, έγινε όμως να ξέρετε με αγάπη και μεράκι.
Παραδίδουμε ελεύθερα τη σκυτάλη σε όποιον θέλει να ακολουθήσει. Τώρα αν ακολουθήσει κι άλλη εκπομπή από το σαλόνι μου, ίσως μαγνητοσκοπηθεί κάπως έτσι :
1631654025606.png
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.712
Likes
11.263
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πολύ όμορφη η πρωτοβουλία σας παιδιά!
Μπράβο!
Η αλήθεια είναι ότι οι εκπομπές είχαν δώσει μια άλλη πνοή στο φόρουμ. Για μένα προσωπικά αποτέλεσαν μια πολύ καλή παρέα την περίοδο του εγκλεισμού (και όχι μόνο). Εύχομαι με αφορμή αυτή σας την κίνηση να ξαναπάρουν μπρος. :)

Όσον αφορά το συγκεκριμένο επεισόδιο για μια ακόμα φορά συνειδητοποίησα ότι έχω αφήσει πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Σύρο, καθώς την επισκέφτηκα για 4 μόλις μέρες πριν 12 χρόνια! Θα ήθελα οπωσδήποτε να τη δω εκτός καλοκαιριού καθώς έχει "πράμα" και ζωή όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα οι παραλίες της δε μου εκαναν και μένα ιδιαίτερο κλικ. Οφείλω βέβαια να πω ότι η παρέα που είχα πάει τότε περιλάμβανε και δύο αλλοδαπα μέλη που ενθουσιάστηκαν (καθότι ακόμα και μια μέτρια ελληνική παραλία για πολλούς ανθρώπους αποτελεί και πάλι μια πανέμορφη παραλία). :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.430
Μέλη
38.896
Νεότερο μέλος
η μεγάλη η ζωή

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom