Εκπομπή Travelstories 23 - Αγία Πετρούπολη

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Νέο επεισόδιο στην εκπομπή μας και σήμερα η @Kandy μας ξεναγεί στην Αγία Πετρούπολη! Έχοντας ζήσει εκεί μας περιγράφει την πόλη πιθαμή προς πιθαμή! Δείτε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το κέντρο, ποια αξιοθέατα αξίζουν, τι να φάτε (φυσικά!), ποια εποχή να πάτε και πολλά άλλα!

Η εκπομπή έχει τη μορφή ενός αναλυτικού προγράμματος για περιήγηση στην πόλη σε λίγες ημέρες, ενώ φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και η αναφορά στις καλύτερες εκδρομές στις γύρω περιοχές!


Αν σας άρεσε η εκπομπή βοηθήστε μας να κάνουμε κι'άλλες με τους δύο παρακάτω τρόπους:
  • μπείτε στο κανάλι μας στο YouTube εδώ και κάντε εγγραφή με το κόκκινο κουμπάκι δεξιά και πατήστε και το καμπανάκι με τις ειδοποιήσεις
  • μοιραστείτε τις εκπομπές στα social media και παρακινείστε φίλους σας να κάνουν εγγραφή στο κανάλι μας

Βεβαίως μη ξεχνάτε ότι όλες οι εκπομπές είναι πια διαθέσιμες και στο Podcast του Travelstories, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ή σε οποιαδήποτε υπηρεσία ακούτε τα podcast σας, όπως το spotify ή το apple podcasts.

Φύγαμε:

 

EviTan

Member
Μηνύματα
424
Likes
2.885
Ονειρεμένο Ταξίδι
Κούβα
Spoiler alert!
Στην αναφορά στην αίθουσα του Kunstkamera με τα σιαμαία, με την αντιδραση του @Defkalion και την ατάκα της @Kandy "αληθινά δηλαδή πλέον νεκρα" μπορεί να γελάω μιση ώρα τωρα.... Όχι ότι έιναι αστείο το θέμα!! 😂 😂 😂
 

psilos3

Member
Μηνύματα
6.088
Likes
44.925
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Peru, Japan, Iceland
Αυτά είναι, ωραία πράγματα!
Εκπομπάρα (που επίσης περιμέναμε :cool: ) με παρουσίαση μιας πόλης που θέλω πολύ να βρεθώ και
καταπληκτική περιγραφή για ακόμα μια φορά από τη @Kandy ,άλλη μία μετά τον υπερσηβιρικό.
Μπράβο σε όλους.
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.086
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Моя дорогая подруга δε χορταίνω να σε ακούω να μιλάς με τόσο πάθος για οποιοδήποτε θέμα καταπιανεσαι. Μακραν η πιο μεγάλη εκπομπή- σχεδόν μια ώρα - κι όμως δεν ήθελα να τελειώσει.
Ανυπομονώ να βρεθώ στο Λένινγκραντ :) ή Αγία Πετρούπολη ή Петербург με τους υπέροχους ανθρώπους και ίσως αν όλα πάνε καλά να πάω με ένα πανεπιστημιακό προγραμμα φέτος για να μάθω καλύτερα τα ρωσικα και την καθημερινότητα των Ρώσων.
Θέλω να ακολουθήσω τα βήματα σου όπως όμορφα μας τα διηγήθηκες αλλά θα είναι λυπηρό να μην είσαι εκεί να με ξεναγήσεις.
Όσο για την αίθουσα με τα ταριχευμένα σιαμαία τι να πω ... συγκλονιστικό και απίστευτο - τόσο που μόνο ένας Ρώσος θα σκεφτόταν να το κάνει έκθεμα. Θαρρώ πως η dim kyr μας είχε πει για κάτι ανάλογο στο Καζακστάν που βρέθηκε, σίγουρα δεν ήταν σιαμαία αλλά ήταν κάτι σαν πειράματα. Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς.
Спасибо тебе ❤ Ευχαριστούμε
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.702
Likes
11.121
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ανταρκτική
Ακόμα μια εξαιρετική εκπομπή!
@Kandy ευχαριστούμε πολύ για τις πολυ χρήσιμες πληροφορίες!
Η Αγία Πετρούπολη ήταν ένα ταξίδι που σκεφτόμουν έντονα για φέτος μετά την άρση της ρωσικής βίζας για την περιοχή. Φυσικά ο κορονοϊός μας το χάλασε (και) αυτό.
Από την περιγραφή σου καταλαβαίνω ότι οι 4-5 μέρες που σκεφτόμουν να διαθέσω (μαζί με εκδρομές) είναι λίγες. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή εκπομπή μπορεί να αποτελέσει πυξίδα για να ανακαλύψει κανείς την πόλη σε βάθος και πέρα από τα στάνταρ τουριστικά. Και πάλι ευχαριστούμε. :)
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
Ευχαριστω παρα μα παρα πολυ...εκανα βολτα στη πολη μαζι σου..
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Μπραβο @Kandy υπεροχη η εκπομπη χαρη σε σενα. Κατατοπιστικη και περιεκτικη με το παραπανω. Βλεπω να γινεται χρυσος οδηγος οταν ξαναρχισουν με το καλο τα ταξιδια!
 

danev

Member
Μηνύματα
518
Likes
251
Επόμενο Ταξίδι
Evia pass!
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Αγαπημενη πολη! Ειχα τη τυχη να ζησω για αρκετο καιρο εκει, φιλοξενουμενος σημαντικου προσωπου της πολης, χαρις στις <διασυνδεσεις> του οποιου μπορεσα να γνωρισω την αυθεντικη ζωη της πανεμορφης αυτης πολης.
Εννοειται Must περιοδος τελος Ιουνιου, Λευκες νυχτες, μεταμεσονυκτιο ανοιγμα γεφυρων και το ατελειωτο υπαιθριο πανηγυρι που στηνεται, ολοι μια παρεα, και η βοτκα να .. ρεει αφθονη!!!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.110
Μηνύματα
880.635
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom