• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ελβετία Ελβετία - Χριστούγεννα!

athmpiz

New Member
Μηνύματα
4
Likes
9
Καλησπέρα σας,
Σκεφτόμαστε με τον σύντροφο μου να πετάξουμε από Θεσσαλονίκη για Μιλάνο τα Χριστούγεννα για 5 με 6 βράδια και από εκεί να πάμε Ελβετία.

1. Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο από Μιλάνο και να το περάσουμε Ελβετία. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο θεωρείτε; Λέμε να το κάνουμε έτσι διότι είναι πολύ πιο φθηνή η ενοικίαση από εκεί.

2. Σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε μέρη όπως: Λουκέρνη, Βέρνη, Ιντερλάγκεν, Τουν, Stein am Rhein.... Αξίζουν τον χειμώνα αυτές οι περιοχές; Ξέρω ότι η Ελβετία αξίζει περισσότερο άνοιξη/ καλοκαίρι, ωστόσο θα θέλαμε να το ζήσουμε χειμωνιάτικα!

3. Έχετε να μας προτείνετε μέρη, τοπία, οτιδήποτε που θα μπορούσε να μας φανεί χρήσιμο για ένα τέτοιο ταξίδι;

Ευχαριστούμε πολύυυυυυυυ!
 

chris7

Member
Μηνύματα
3.367
Likes
30.711
Επόμενο Ταξίδι
Λουξεμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Καναδάς
Αξίζουν τον χειμώνα αυτές οι περιοχές; Ξέρω ότι η Ελβετία αξίζει περισσότερο άνοιξη/ καλοκαίρι, ωστόσο θα θέλαμε να το ζήσουμε χειμωνιάτικα!
Πανέμορφη είναι και το χειμώνα.
Καλά να περάσετε.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.244
Μηνύματα
939.442
Μέλη
39.948
Νεότερο μέλος
EuropaLife

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom