Ελεύθερο “σερφάρισμα” στα αεροδρόμια

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617

Ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο θα έχουν όλοι οι επισκέπτες των περιφερειακών αεροδρομίων κατά το προσεχές διάστημα. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών, Κωστής Χατζηδάκης, στο «πλαίσιο της πολιτικής εκσυγχρονισμού των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας προωθείται το μέτρο της ελεύθερης πρόσβασης στο Διαδίκτυο μέσω της τεχνολογίας WiFi».
Το σύστημα, που εφαρμόζεται εδώ και καιρό στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, θα εγκατασταθεί σε πρώτη φάση στα αεροδρόμια Χίου, Ρόδου, Ηρακλείου, Κω, Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας.
Ο κ. Χατζηδάκης τόνισε επίσης ότι «για τον εκσυγχρονισμό των αεροδρομίων υπάρχει μία συνολικότερη σφαιρική προσέγγιση στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων για τα αεροδρόμια ή η κατασκευή έργων με την μέθοδο συμπράξεων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να προχωρήσουν πιο γρήγορα τα έργα».
Αναφερόμενος στα έργα επέκτασης του αεροδρομίου της Χίου σημείωσε ότι «όταν οι εκκρεμότητες αυτές τελειώσουν η επέκταση και ο εκσυγχρονισμός του αεροδρομίου της Χίου είναι θέμα απόλυτης προτεραιότητας της κυβέρνησης».

πηγή:cosmo.gr
 

dk

Banned
Μηνύματα
1.397
Likes
55
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Κατι ειναι κι αυτο εεε?:)
 

spor_os

Administrator
Μηνύματα
1.951
Likes
617
Δυστυχώς επειδή συνέχισα να ψάχνω πιο εμπεριστατωμένα την είδηση ανακάλυψα ότι προς το παρόν εννοεί τα διάφορα "κολωνάκια-PC" που δουλεύουν σαν PC σε kiosk mode και είναι διάσπαρτα στο χώρο του αεροδρομίου. Το WiFi για να σερφάρεις με το laptop σου ήταν πάντα κλειδωμένο.
Μπορείς μόνο να ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ

Ως προς το αεροδρόμιο της Αθήνας, το αναφέρουν ρητά στη σχετική σελίδα τους:
Ασύρματη Πρόσβαση Διαδικτύου

Η υπηρεσία προσφέρει Ασύρματη Πρόσβαση Διαδικτύου (WIZ) μέσω φορητού υπολογιστή ή υπολογιστή χειρός που βρίσκονται στο χώρο του αεροσταθμού.

Ειδικές κάρτες πρόσβασης διατίθενται από το Business Centre, τα κατάστηματα Γερμανός, τα News Stands Ελευθερουδάκης και τα Presspoint Παπασωτηρίου.
Πόσο στοιχίζει η υπηρεσία;
Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 10 ευρώ για χρήση τριών (3) ωρών που πρέπει να γίνουν μέσα στον διάστημα ενός (1) μήνα. Κάρτες WIZ μπορείτε να αγοράσετε από διάφορα σημεία πώλησης μέσα στο αεροδρόμιο (π.χ . Επιχειρηματικό Κέντρο, News Stand Ελευθερουδάκης, Presspoint Παπασωτηρίου).
Το αεροδρόμιο της Χίου έχει πάντως ανοιχτό Wi-Fi από την περασμένη Τετάρτη.
πηγή: insomnia.gr
 

greeklad

Member
Μηνύματα
172
Likes
52
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Καλά μας δουλεύουν; Στο Βενιζέλο θέλει πληρωμή. Άλλαξε κάτι και δεν το πήρα χαμπάρι ή ακόμα μια φορά πουλάνε μούρη στους άσχετους;
 

XrisAround

Member
Μηνύματα
59
Likes
34
Επόμενο Ταξίδι
.....Κρήτη.....
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
μια απο τα ίδια μου φαίνεται!!!! εντυπώσεις και μόνο....Εκτός αν άλλαξε κάτι τους 2 μήνες που έχω να πάω αεροδρόμιο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.218
Μηνύματα
883.971
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom