Ελληνικοί χαρακτήρες στο όνομα χρήστη

North66

Member
Μηνύματα
4.111
Likes
4.527
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία
Αν κάποιος επιχειρήσει να εγγραφεί στο φόρουμ, διαβάζει την παρακάτω φράση πριν την επιλογή του ονόματος χρήστη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ.

Από την άλλη βλέπω να εγγράφονται καθημερινά άτομα με ελληνικά ονόματα χρήστη. Έχει αλλάξει κάτι στους όρους του φόρουμ και επιτρέπεται πια να επιλέγει κάποιος ελληνικό όνομα?

Πιστεύω ότι αυτό το σημείο πρέπει να ξεκαθαριστεί γιατί πολλοί χρήστες μπορεί να επιθυμούν ελληνικό όνομα και να μην το επιλέγουν λόγω του κανόνα του φόρουμ και ξαφνικά όταν μπαίνουν να βλέπουν άτομα με ελληνικό όνομα χρήστη τα οποία δεν έχουν κάποια επίπτωση παρότι δεν ακολούθησαν το συγκεκριμένο όρο που βρίσκεται στη φόρμα εγγραφής.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.188
Likes
16.060
Δεν πρόκειται για όρο χρήσης (και άρα δεν υφίσταται θέμα "επίπτωσης" στα μέλη που δεν το ακολουθούν) αλλά για μια παραίνεση/προειδοποίηση γιατί στο παρελθόν με τα ελληνικά ονόματα χρήστη είχαμε προβλήματα σε κάποια modules που θέλαμε να ενσωματώσουμε στο site. ΑΥΤΗ τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα αντίστοιχο με κάποιο module, επειδή όμως δε ξέρω τα χούγια του κάθε developer στον κόσμο, έχω αφήσει το μήνυμα αυτό ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα usernames με ελληνικούς χαρακτήρες που ΙΣΩΣ στο μέλλον να δημιουργήσουν πρόβλημα.

:)
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.453
Likes
2.494
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πάντως αν βρίσκεται κανείς στο εξωτερικό και χρησιμοποιεί username με ελληνικους χαρακτήρες έχει ένα ζήτημα να κάνει την εγγραφή του. Εγώ για παράδειγμα είδα και έπαθα να βρω μια πατέντα να μπω μέσα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
31.504
Μηνύματα
767.365
Μέλη
36.020
Νεότερο μέλος
alexandrav

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom