Εντυπώσεις για Κοστα Ναβαρίνο-Μεσσηνία

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.026
συγνώμη αλλά ειναι πολλά 150 την βραδυά για τρίκλινο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο :shock::shock::shock:. sorry αλλά Αυγουστο μήνα στα room to let στις κυκλάδες θελεις ενα κατοσταρικάκι για πλάκα και σου αλλάζουν και σεντόνια καθε 3 μερες .
εδω μιλάμε για ξενοδοχειακές παροχές υπερπαραγωγή βρε παιδιά.και εννοειται οτι και το service a la cart του θα ειναι ακριβό .
εδω πριν χρόνια σε μεγαλη αλυσίδα στην Κρήτη πληρώσαμε για μια μερίδα μουσακά της μικρής 16ευρώ ...

Τωρα για 14μερες διακοπες σε ενα και μόνο μερος και με παιδια μαζί ε αυτο το συζηταμε σαν υπερβολικό !!!!
Το 150 δεν είναι απλά 150 αν σκεφτείς ότι και θα φας και θα πιείς κι έναν καφέ εκεί μέσα, τα οποία είναι υπερακριβά (όπως αναφέρει η Panagiota)... γιατί δεν φαντάζομαι κάποιος που θα πάει σε αυτήν την ξενοδοχειάρα, θα παίρνει εκεί μόνο το πρωϊνό του και μετά θα τρέχει για σουβλάκια στου Μητσάρα στην πλατεία του κοντινότερου χωριού!
Και αν αυτό το πολ/σεις επί 14 εκεί είναι που μου έρχεται η ζάλη...:lol:
Πάντως, εννοείται, πως θα ήθελα να κάνω κι εγώ τις διακοπές μου εκεί κάποια στιγμή! :)
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.026
Ο Κωνσταντακοπουλος ειναι εφοπλιστης-επειχηριματιας και σαν επιχειριματιας σκεφτεται και λειτουργει, σιγουρα με βαση το κερδος και τελευταια γαι την αγαπη του στα πατρια εδαφη.
Η Μεσσηνια και ειδικα η γυρω περιοχη του Costa Navarino ειναι υπεροχη σχετικα αγνωστη αρα παρθενα απο τουρισμο μιας και αναπτυσεται τα τελευταια χρονια, αυτο νομιζω οτι εκμεταλευτηκε.
Το συνγκροτημα ειναι εντυπωσιακο ισως υπερβολικο, αλλα καλυπτει καποιες αναγγες καποιον και εννοω καποιον βλ. Μπεκαμ, Ρανια της Ιορδανιας κλπ κλπ, αλλα οχι της αναγκες μιας μεσης οικογενειας οχι μονο της Ελλαδας αλλα και της Ευρωπης.
Οσο γαι τον αν κανει καλο στην γυρω περιοχη εγω δεν ειμαι και τοσο σιγουρος, αν σκεφτει κανεις οτι το Costa Navarino καλυπτει τις αναγκες του φιλοξενουμενου, εσωτερικα, χωρις να ειναι απαραιτητο να βγουν εξω.
Η Γιαλοβα που ουσιαστικα ειναι ενα υπεροχο χωριο δεν κερδιζει τιποτα, γιατι μη μου πειτε οτι η παραπανω καλεσμενοι, Μπεκαμ, Ρανια κλπ κλπ μεγαλοεπειχηριματιες εφοπλιστες, θα βγουν να πιουν τον καφε η να φανε στην ταβερνα του "Μπαρμπα Μητσου" η ακομα και το αντιθετο ενας σχετικα μεσος τουριστας που δινει ενα σχετικα υψηλο ποσο που του καλυπτει τα παντα, θα δωσει χρηματα εκτος ξενοδοχειου? δεν νομιζω.
Αυτο που θα συμπληρωνα εγω σαν θετικο ειναι οτι απασχολει εργαζωμενους απο την ευρητερη περιοχη της μεσσηνιας
Καλά, τρομερή ταύτιση με τον Μήτσο!!! :haha: Έγραψα για τον Μητσάρα και μετά είδα ότι είπες το ίδιο πράγμα!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το 150 δεν είναι απλά 150 αν σκεφτείς ότι και θα φας και θα πιείς κι έναν καφέ εκεί μέσα, τα οποία είναι υπερακριβά (όπως αναφέρει η Panagiota)... γιατί δεν φαντάζομαι κάποιος που θα πάει σε αυτήν την ξενοδοχειάρα, θα παίρνει εκεί μόνο το πρωϊνό του και μετά θα τρέχει για σουβλάκια στου Μητσάρα στην πλατεία του κοντινότερου χωριού!
Και αν αυτό το πολ/σεις επί 14 εκεί είναι που μου έρχεται η ζάλη...:lol:
Πάντως, εννοείται, πως θα ήθελα να κάνω κι εγώ τις διακοπές μου εκεί κάποια στιγμή! :)
Ολα τα πενταστερα- καποιου επιπεδου- resort εν Ελλαδι για Αυγουστο μηνα ξεκινουν τις τιμες τους απο 220 ευρω, τουλαχιστον. Οποτε το 150 ειναι πραγματι ευκαιρια για την κατηγορια του. Ανεξαρτητα αν καποιος εχει να τα δωσει η οχι. Καποιος μπορει να δωσει 150 αλλα οχι 220, καποιος αλλος 100 και καποιος να βρισκει ακριβο και το 65 ευρω και να ψαχνει να βρει με 50. Καποιος αντεχει να μεινει ενα μονο ενα week end, καποιος τρεις εβδομαδες. Τσεπες ειναι αυτες, δεν κρινουμε αυτον το τομεα, προς θεου: δε θα ψεξω κανεναν αν το βρισκει ακριβο, ουτε αν εχει χρηματα και θελει να παραθερισει ολο το καλοκαιρι εκει. Κρινουμε ομως την τιμη του σε σχεση με τα υπολοιπα ξενοδοχεια της κατηγοριας του.

Και αλλωστε ολα τα αυτα τα πενταστερα ειναι ουτως η αλλως ακριβα στις εσωτερικες παροχες τους. Ως γνωστον ου παντος πλειν ες Κορινθον.
 

vasso

Member
Μηνύματα
136
Likes
33
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Σκανδιναβία
Έμεινα στο ξενοδοχείο αυτό το προηγούμενο σαββατοκύριακο.Αποτελείται απο 2 συγκροτήματα.Το ένα είναι πιο καλοκαιρινό(Romanos) και το άλλο (Westin) είναι πιο οικογενειακό και πιο ζεστο με αίθουσες ανατολίτικου στίλ.Έχει δωμάτια που δεν βλέπουν θάλασσα αλλά και δωμάτια που βλέπουν θάλασσα με ατομική πισίνα όπως και σουίτες για όλα τα πορτοφόλια.Η τιμή πόρτας για το δίκλινο δωμάτιο που δεν βλεπει θάλασσα είναι 280 Ευρώ και 320 για όσα βλεπουν θάλασσα.
Τα δωμάτια είναι πολυ μεγάλα με μοντέρνα σχεδίαση αλλά υπάρχουν φθορές, όπως τα δάπεδα που δικαιολογούνται μόνο σε παλαιά ξενοδοχεία.
Τα γκρούπ βέβαια εξασφαλίζουν τιμές γύρω στα 100 με 150 ευρώ λιγότερο απο τις προαναφερθείσες.
Τα γήπεδα ποτίζονται με νερό που έρχεται απο 2 μεγάλες λιμνοδεξαμενές που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Για την Μεσσηνία είναι πρωτοποριακό, αλλά όποιος γνωρίζει τα μεγάλα συγκροτήματα της Κρήτης δεν ξετρελαίνεται.
Οι ντόπιοι προσδοκούν όφελος απο τη φήμη που δημιουργείται για την περιοχή.Αυτό μπορεί να οδηγήσει και σε άλλες επενδύσεις , οπότε θα πουλήσουν ακριβά τα χωράφια τους και θα βρούν δουλειά και άλλοι εργαζόμενοι.Ακόμη πιστεύουν ότι η αύξηση του εσωτερικού τουρισμού με τη βοήθεια και των δυο νεων δρόμων που κατασκευάζονται θα τους δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθούν και οι ιδιοι με τουριστικές επιχειρήσεις(ενοικιαζόμενα δωμάτια,εστιατόρια κ.λ.π.)
 

MARCANGELO

Member
Μηνύματα
142
Likes
83
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, για το Κόστα Ναβαρίνο διάβασα τη συνέντευξη στο τελευταίου περιοδικό της Aegean κι ήταν του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπου και μιλούσε για τις δυσκολίες του εγχειρήματος, τις ιδιαιτερότητες και το όραμα του πατέρα του για την περιοχή.
Εγώ δε θα κρίνω εαν το κάνει για την τσέπη του ή για τον τόπο περισσότερο, ούτε εαν είναι ακριβό και μόνο πελάτες τύπου Angelina Jolie μπορεί να μείνουν εκεί, επιχειρηματίας είναι, επενδύσεις κάνει και προφανώς όχι για τη φουκαριάρα τη μάνα του.
Οφείλω όμως να δώσω συγχαρητήρια για το εγχείρημα μιας και πολύς κόσμος δούλεψε για την κατασκευή του κι ήδη εργάζεται για να το λειτουργεί...Στα παραπάνω θα πρόσθετα μάλιστα και μία αρκετή δόση ζήλιας, μιας και θα επιθυμούσα και στον πανέμορφο νομό καταγωγής μου (Μαγνησίας) να δημιουργηθεί κάτι ανάλογο κι ας μην είναι του δικού μου πορτοφολιού, εξάλλου μη ξεχνάμε, στην Ελλάδα που ζούμε αν είναι κάτι που μπορούμε ελλείψει βαριάς βιομηχανίας να πουλήσουμε καλά, αυτό είναι ο τουρισμός, στην ποιότητα λίγο υστερούσαμε....
 

mariabg

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
εμεινα στο costa navarino μια εβδομαδα μεσα στον αυγουστο του 2012...
εψαξα σε γνωστες σελιδες την τελευταια στιγμη και δεν εβρησκα δωματιο με λιγοτερο απο 350-400 ευρω την βραδια με πρωινο. τελικα απο πολυ γνωστο και μεγαλο γερμανικο οργανισμο βρηκα για μια εβδομαδα (7 βραδυα με ημιδιατροφη) 1550 για δυο ατομα.

θα επανελθω...

...το δωματιο που μας εδωσαν μολις φτασαμε ηταν απογοητευτικο απο αποψη θεσης και θεας...μετα απο διαμαρτυρια δικη μας και του γερμανικου πρακτορειου μας εδωσαν την επομενη ενα δωματιο φανταστικο, μεγαλο με καταπληκτικη θεα στην πισινα και στην θαλασσα στην καλυτερη τοποθεσια του ξενοδοχειου (section A).
Απο εκεινη την στιγμη ηταν ολα υπεροχα...πολλες πισινες με απειρες ξαπλωστρες ωστε να μην δημιουργειται προβλημα συνοστισμου με τοσο πολυ κοσμο (περιττο να σας πω οτι το ξενοδοχειο ειχε πληροτητα σχεδον 100% και οχι μονο ξενοι, το παρκινγκ ηταν γεματο απο αθηναικα αυτοκινητα πολυτελειας)...
beach bars, καταρακτες, πισινα για παιδια με διαφορα παιγνιδια και νεροτσουληθρες, χωροι φυλαξης των παιδιων σε ειδικους διαμορφωμενους χωρους με δημιουργικη απασχοληση στους οποιους μπορουσαν και να κοιμηθουν σε ειδικα διαμορφωμενες κουκετες...
πολλα εστιατορια ελληνικο, ιταλικο,ιαπωνικο,λιβανεζικο,gelateria,bars,καφενειο,γυραδικο,μικρο θεατρο για παραστασεις,επωνυμα καταστηματα με ρουχα και κοσμηματα...

...εχει γυμναστηριο που λειτουργει 24 ωρες, εσωτερικη πισινα, σαουνα, χαμαμ, τζακουζι με ελευθερη εισοδο, εαν δεν προνοησες για αθλητικη περιβολη υπαρχει δυνατοτητα ενοικιασης με 5 ευρω για ολες τις ημερες της παραμονης, το πρωινο του τι να πω! τεραστια ποκιλια και αφθονια, παραλια μηκους ενος χιλιομετρου με ξαπλωστρες, το νερο κρυο (λογω ιονιου) και βαθυ (οχι καταλληλο για παιδια), δωματια με δικη τους πισινα και φυσικα απομονομενες σουιτες μοναδικα τεραστιες για μοναδικους ακριβοθωρητους πελατες...γηπεδο γκολφ (δεν ειμαι σιγουρη νομιζω το καλυτερο στην ευρωπη), καθημερινη εφημεριδα δωρεαν, free wi-fi στους κοινοχρηστους χωρους...
ολες οι εξτρα χρεωσεις (καφεδες, ποτα, κρασια) ειναι ακριβα, ο καφες στο πρωινο (εκτος του φιλτρου) χρεωνεται, το ιαπωνικο εστιατοριο πολυ ακριβο για μεριδες πολυ μικρες και το προσωπικο ηταν ουδετερο και απομακρο...
μπορεις να επισκεφτεις την λιμνοθαλασσα της Γιαλοβα, την παραλια της Βοιδοκοιλιας, την Πυλο, το Πολυλυμνιο, το Παλαιοκαστρο,το παλατι του Νεστορα και αλλα μερη στην ευρυτερη περιοχη, να ακολουθησεις ξεναγησεις πεζοποριας η ξεναγησεις με ποδηλατα και φιλοσοφικους περιπατους που οργανωνει το ξενοδοχειο...
κατα την γνωμη μου ειναι μια μοναδικη εγκατασταση που αξιζει να την επισκεφτεις...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.216
Μηνύματα
883.957
Μέλη
38.907
Νεότερο μέλος
Chrysostomos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom