Γενικά Εξωτερικό τον Νοέμβρη

panosil

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καλησπέρα, σκεφτόμαστε να πάμε 2-3 άτομα εξωτερικό, ιδανικά Νοέμβρη για 4-5 μέρες. Έχουμε διάφορα στο μυαλό μας, αλλά δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τίποτα. Έχω διαβάσει διάφορα άρθρα για Λισαβόνα, Βαρκελώνη, Νάπολη-Ακτή Αμάλφι, Ρώμη, Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρυζ, Άμστερνταμ-Χάγη-Ρότερνταμ, Βιέννη και για πολλές πόλεις της Γερμανίας. Έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; Θέλουμε να είναι όμορφη η πόλη και έχουμε σκοπό να την γυρίσουμε (αξιοθέατα, φαγητό κλπ.). Ποια θεωρείτε ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τη συγκεκριμένη περίοδο;

Last edited:

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Καλησπέρα, σκεφτόμαστε να πάμε 2-3 άτομα εξωτερικό, ιδανικά Νοέμβρη για 4-5 μέρες. Έχουμε διάφορα στο μυαλό μας, αλλά δε μπορούμε να βγάλουμε άκρη με τίποτα. Έχω διαβάσει διάφορα άρθρα για Λισαβόνα, Βαρκελώνη, Νάπολη-Ακτή Αμάλφι, Ρώμη, Βρυξέλλες-Γάνδη-Μπρυζ, Άμστερνταμ-Χάγη-Ρότερνταμ, Βιέννη και για πολλές πόλεις της Γερμανίας. Έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας; Θέλουμε να είναι όμορφη η πόλη και έχουμε σκοπό να την γυρίσουμε (αξιοθέατα, φαγητό κλπ.). Ποια θεωρείτε ότι είναι η κατάλληλη επιλογή για τη συγκεκριμένη περίοδο;
Ρώμη έχω πάει και είχαμε ρίξει πολύ περπάτημα Νοέμβρη, από θέμα καιρού ήταν μια χαρά. Το βράδυ έβγαζε λίγο ψυχρά. Αλλά οι μέρες είναι λίγες για την πληθώρα των αξιοθέατων.

Λισσαβώνα και Βιέννη είναι ΟΚ όσον αφορά τις μέρες, αλλά από καιρό δεν ξέρω. Η Λισσαβώνα, όντας παραθαλάσσια φαντάζομαι θα είναι λίγο καλύτερα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Βρεχει πολυ περισσοτερο στη Λισσαβόνα απο τη Βιέννη το Νοέμβριο.

paefstra

Member
Το ωραιοτερο ταξιδι Νοεμβρη το εκανα στη Νικαια. Το μεσημερι κολυμπουσες ανετα (το εκαναν πολλοι) , το βραδυ κρυο. Η περιοχη της Κυανης Ακτης μπορει να κρατησει το ενδιαφερον για 4-5 μερες με κοντινες εκδρομες.

nikoponis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Νοεμβρης είναι λίγο επίφοβος μήνας όσον αφορά τον καιρό τουλάχιστον. Αν το κρύο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας, τότε εγώ θα το συνδύαζα με την εκκινηση των χριστουγεννιάτικων αγορών, κάπου εκεί στα μέσα με τέλη του μήνα ξεκινούν. Οποτε Γερμανία, Βιέννη, Βελγιο, κοκ. Θα προσθέσω και Στρασβουργο/Αλσατια/Μελανα Δρυμό στις επιλογές. Ρώμη είναι πάντα καλή εποχή για να πας, εγώ τέλη Οκτώβρη είχα πάει κι ήμουν με κοντομάνικο το μεσημέρι.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Εγώ θα σου έλεγα και τη Μαδρίτη αν δεν έχετε πάει. Ο καιρός θεωρητικά τουλάχιστον θα είναι ήπιος και οι μέρες που έχετε είναι καλές για τα βασικά της πόλης και ίσως και μια ημερήσια εκδρομή σε Τολέδο, Σεγκόβια, κλπ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.155
Μέλη
39.901
Νεότερο μέλος
Melenios665

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom