Επίδαυρος,πεταλίδι ή Ναύπακτος??

melia31

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σας,διαβάζω συχνά το forum σας,κυρίως όταν έχω να πάω κάπου και έχω πάρει συχνά πολύτιμες πληροφορίες.Ελπίζω και τώρα στη βοήθειά σας,γιατι μετά από πολλά χρόνια δεν ξέρω,πού να πάω. Έχω ένα παιδάκι 2 ετών και θέλουμε με τον άντρα μου να πάμε σε ένα μέρος α)μέχρι 3 ώρες,καθώς η μικρή είναι κάπως ζόρικη β)σχετικά οικονομικό στη διαμονή του δηλ. ταβέρνες κ.τ.λ και με κάποια παραλία κοντά ,που να έχει άμμο.Όλα αυτά πέρυσι τα βρήκαμε στη στούπα αλλα ο σύζυγος λέει να πάμε σε κάποιο άλλο μέρος μιας και δεν πηγαίνουμε συχνά κάπου.Μετά από πολύ ψάξιμο,κατέληξα σε αυτούς τους τρεις προορισμούς.Είχα και ένα τέταρτο το πευκι στην εύβοια,που βρήκα και παντού πολύ φτηνά δωμάτια αλλά μου είπαν πως έχει πολλές στροφές και πως η θάλασσα πιάνει κύμα ,πράγμα ακατάλληλο για παιδί. Από επίδαυρο πεταλίδι και ναύπακτο πιο πολύ θα προτιμούσα την επίδαυρο λόγω απόστασης όμως δε γνωρίζω τίποτα για την περιοχή.Όσο και να έψαξα δε βρήκα πουθενά πληροφορίες ή εντυπώσεις για καμία περιοχή οπότε χρειάζομαι οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.Αν γνωρίζετε και κανένα οικονομικό κατάλλυμα χρήσιμο και αυτό.Ευχαριστώ προκαταβολικά :)
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Κατα τυχη ειμαι προσφατος επισκεπτης και των τριων επιλογων σου. Αν το κοστος ειναι η πρωτη επιλογη σας, τοτε υπαρχει ενα πολυ φτηνο πακετο στην Ερατεινη Φωκιδας (κοντα στη Ναυπακτο) για ξενοδοχειο H/B με δικη του παραλια και δωρεαν ξαπλωστρες )ομπρελα. Ειναι 3*, μεγαλομ με πισινα και στο πισω μερος εχει δασακι. Ειναι πανω στγη παραλιακη λεωφορο.

Το καλυτερο ξενοδοχειο ειναι στο Πεταλιδι. Ειναι μακραν το καλυτερο ξενοδοχειο της περιοχης και ειναι επισης Η/Β σε αρκετα καλη τιμη. Εχει δικη του παραλια με μικρημ αν και λογω τεκνων φανταζομαι θα προτιμουσες τη παιδικη πισινα που διαθετει. Η γυρω περιοχη ειναι πολυ καλη με πολλα μερη να δεις.

Η Επιδαυρις ειναι η πιο ευκολα προσβασιμη. Εχει καλουστικη παραλια και αρκετα καλα ξενοδοχεια, αλλα γενικα το καλοκαιρι λογω του Θεατρου, ανεβαζουν τις τιμες. Αν σας αρεσει το αρχαιο θεατρο ακι η ολη φαση τοτε ΟΚ. Απλα θα πρεπει να ξερετε οτι γενικα το καλοκαιρι η Επιδαυρος δεν ειναι ησυχο μερος. Εχει πολυ κοσλο με οτι αυτο συνεπαγεται.

Επειδη δεν αναφερω ονοματα ξενοδοχειων για ευνοητους λογους, στα στελνω με πμ.
 

melia31

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Δε με ενοχλεί ο κόσμος,απλά θέλω κάτι με άμεση πρόσβαση σε όλα,παραλία,ταβέρνα ,κέντρο.Η ερατεινή φωκίδας απ'ότι είδα είναι μακριούτσικα απο τη ναύπακτο,πιο κοντά είναι στο γαλαξίδι.Αν πάμεΝάυπακτο βρήκα καταπληκτικό δωμάτιο με 50?,στα άλλα δυο δυσκολεύομαι να βρω αντίστοιχα οικονομικό κ άνετο δωμάτιο.Το άλλο,που έστειλες πολύ καλό αλλά τσουχτερό στην τιμή του για τα δεδομένα μου.Αυτό για τις τιμές,που είπες στην επίδαυρο με άγχωσε λιγάκι..
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πεταλίδι δεν εχω πάει αλλά από ότι μου λενε δεν έχει και την καλύτερη παραλία.
Επίδαυρος οκ αλλά οντως μετρια παραλία και κόσμος τα σκ με τις παραστάσεις.
Ναύπακτο δεν έχω πάει καλοκαίρι για να εχω άποψη για την θάλασσα, αλλά είναι μια πανέμορφη πόλη με αρκετά χιλιόμετρα παραλία και από τις δύο πλευρές της πόλης με πάρα πολλά ταβερνάκια και εστιατόρια με καλό φαγητό. Σχεδόν όλα είναι πάνω από την παραλία, όπως και τα περισσότερα καταλύματα.
Επίσης σε πάρα πολλά σημεία της παραλίας θα βρεις παιδικές χαρές για το παιδί, ενώ η διαδρομή από Ρίο είναι μια χαρά χωρίς στροφές.
Επίσης μπορείς να κανεις εκδρομές Ορεινή Ναυπακτια, στο γραφικό Γαλαξίδι, η ακόμη και Ιτέα και Δελφούς.
Αν τα νερα είναι οκ ανεπιφύλακτα πήγαινε Ναυπακτο.
 

Zafeirenia

Member
Μηνύματα
13
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΣΑΝΓΚΑΗ
Η Επίδαυρος είναι σκ*τά,μια βαρετή μαλακία.Κάντε μια βόλτα φθινόπωρο και θα πάθετε την πλάκα σας από τη νέκρα. . . .:rolleyes-80:;)
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Ναυπάκτια παρούσα :xalara:...Ναύπακτο φυσικά και από μένα!!! Έχει ακριβώς όλα όσα ζητάς. Θα έχετε τα πάντα μέσα στα πόδια σας. Θα είναι ξεκούραστες διακοπές με το παιδάκι σας, με καλό φαγητό, όμορφες βόλτες, δυνατότητα για κοντινές εκδρομούλες...πιστεύω θα το ευχαριστηθείτε! Όσο για τις παραλίες...μέσα στη Ναύπακτο έχει μεν παραλίες ρηχές που πας με τα πόδια (βλ. Γρίμποβο και Ψανή) αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αφού όμως θα έχετε αυτοκίνητο, μέσα σε δέκα λεπτά μπορείτε να βρίσκεστε στο Μοναστηράκι, στην παραλία Blue Lake που τα νερά είναι υπέροχα...δεν έχει άμμο αλλά μικρό βοτσαλάκι! Άλλες ωραίες παραλίες θα βρείτε στο δρόμο προς Ιτέα, Χιλιαδού, Μαραθιά κ.ά! Τα παραλιακά χωριουδάκια είναι πολύ όμορφα και γραφικά, όπου σας αρέσει σταματάτε! Καλή και η ιδέα για εκδρομή στην ορεινή Ναυπακτία που πρότεινε ο φίλος dik-7 απλά να σε προειδοποιήσω πως η διαδρομή είναι γεμάτη στροφές και δεν ξέρω τι αντοχή έχει το παιδάκι σας. Εγώ πάντως θυμάμαι ζαλιζόμουνα πάντα σε αυτήν τη διαδρομή ;) !
Α, επίσης, μην ξεχάσω, αν το αποφασίσετε για Ναύπακτο, να πάτε οπωσδήποτε να φάτε καραβίδες στην ψαροταβέρνα ''Σπηλιά'', στη σπηλιά Δώριδος, με θέα τα Τριζόνια :cool:. Είναι ένα μισαωράκι από Ναύπακτο με το αυτοκίνητο αλλά πραγματικά αξίζει! Ό,τι άλλο θες ευχαρίστως να σου πω...
 
Last edited:

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ναυπάκτια παρούσα :xalara:...Ναύπακτο φυσικά και από μένα!!! Έχει ακριβώς όλα όσα ζητάς;):cool:
Νικολ δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλά η τοπικ σταρτερ άνοιξε το θεμα 2 χρόνια πριν.:bleh: Παντως σε ευχαριστούμε για τις χρησιμες πληροφορίες μιας και η Ναύπακτος ειναι πανεμορφη και προσωπικα αγαπημένη
 

nicole.g.<3

Member
Μηνύματα
398
Likes
455
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Νικολ δε θελω να σε στεναχωρήσω αλλά η τοπικ σταρτερ άνοιξε το θεμα 2 χρόνια πριν.:bleh: Παντως σε ευχαριστούμε για τις χρησιμες πληροφορίες μιας και η Ναύπακτος ειναι πανεμορφη και προσωπικα αγαπημένη
:haha: :haha: Καλέ πως την πάτησα έτσι?? Με παρέσυρε η κοπελιά από πάνω μου :haha:! Ε κολλάς κι εσύ σε κάτι λεπτομέρειες βρε παιδί μου..:bleh: ...ας πάει τώρα!!! Παρακαλώ Χρήστο, χαρά μου όπου μπορώ να βοηθάω! Αν θέλετε κι άλλες πληροφορίες ευχαρίστως!
ps:Καλή Πρωτομαγιά!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
τελικα που να πηγε η κοπελα ?
παντως ..αν καποιον τον ενδιαφερει το θεμα και τωρα.... και εχει μικρο παιδι ..εχω να πω τα εξης
Προς Επιδαυρο εχει τρελη στροφη ....καταπρασινο το μερος ομως ..πιο πρασινο δε γινεται.
Πεταλιδι ..δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο ..οταν εχεις παει σε παραλιες οπως η Στουπα-Καλογρια απο τη μια πλευρα ή στην απεναντι πλευρα του Ακριτα εχει τη Βοιδικοιλια-Γιαλοβα-Φοινικουντα κλπ το Πεταλιδι σου φαινεται καπως ....
Οσο για τη Ναυπακτο...ειναι πολυ ωραια πολη..αλλα ναυπακτιοι φιλοι μας λενε οτι τα νερα ειναι μπουζι..εχει κρυες θαλασσες ...η ορεινη Ναυπακτια εχει επισης ..τρομερο στροφιλικι...εγινα κουδουνι..και δεν ζαλιζομαι ευκολα...δεν τελειωνε αυτος ο δρομος μεχρι να φτασουμε....
 

melia31

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Καλησπέρα σας δύο χρόνια μετά!Εκείνη τη χρονιά,που ξεκίνησα το θέμα πήγα τελικά στο άστρος κυνουρίας κ πέρυσι επίδαυρο.Φέτος λοιπόν όντας τέσσερις πια στην οικογένεια,αναζητώ εκ νέου ένα μέρος κοντά στην αθήνα,κοντά στη θάλασσα.Ναύπακτο μου ειπαν πως οι παραλίες δε λένε κ πολλά.'Ελεγα πόρτο χέλι ή Ερμιόνη αλλά δε βρίσκω τίποτα κατω των 150ευρώ.Μήπως έχετε καμιά ιδέα ,πούθα μπορούσαμε να πάμε κ φέτος;
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.044
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οι θαλασσες της Ναυπακτου δε νομιζω να είναι χειροτερες του Αστρους που πηγες προπερσι.
Προς ερμιονη δε αν το ψαξεις θα βρεις και πιο φθηνα
 

melia31

New Member
Μηνύματα
4
Likes
0
Μάλλον,δεν ήταν και ό,τι καλύτερο η θάλασσα στο άστρος,όμως για τη Ναύπακτο μου λένε πως έχει βότσαλο κ είναι κρύες οι θάλασσες.Στην ερμιόνη βασικά δεν υπάρχει τίποτα,είναι όλα κλεισμένα.Λίγο φρίκη να κανονίζεις διακοπές την τελευταία στιγμή.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.159
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom