Επιστροφη στο παιχνιδι

panta45

Member
Μηνύματα
75
Likes
24
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλανδη
Αγαπητοι μου φιλοι,συμφορουμιτες-ιτισσες,με μεγαλη μου χαρα ειμαι παλι μαζι σας μετα από 2 περιπου μηνες απουσιας από το Forum.
Ο εθισμος μου στο site,με εσπρωχνε ώστε να ριχνω ματιες οποτε ειχα την ευκαιρια και ετσι,χειροκροτησα μαζι σας το 1000 μελος της παρεας και ευχηθηκα στα 2000 σχετικα συντομα.:clap:
Ευχαριστω τον adm.για το ανεβασμα της ιστοριας μου στην πρωτη σελιδα.
Θα ακολουθησουν συντομα και άλλες.

Και τωρα η ταξιδιωτικη μου ερωτηση !
Εχει κανει κανεις την κρουαζιερα του Βολγα?
Θα ηθελα πληροφοριες για τα υπερ και τα κατά μιας τετοιας αποδρασης.
Στους προσεχεις στοχους μου είναι ένα ταξιδι στην Ρωσια.
Ψαχνοντας λοιπον τα διαφορα πρακτορεια,ανακαλυψα ότι παιζει και η βολτα με ποταμοπλοιο από Μοσχα μεχρι Αγ.Πετρουπολη σε 10 η 13 ημερες με πολλους σταθμους και περιηγησεις ενδιαμεσα!
Αρκετα ενδιαφερουσα σαν προταση,αλλα το μειονεκτημα για μενα είναι η ανια του πλοιου,και η καθημερινη κτηνωδια στο φαγητο. (λιχουδης γαρ)!..
Δεν ξερω, και θα ηθελα να μαθω από καποιον που εχει παει,αν υπαρχουν αρκετες περιηγησεις στα ενδιαμεσα, και αν υπαρχει ελευθερος χρονος για περιηγησεις οσο το πλοιο θα είναι δεμενο.
Πασα πληροφορια δεκτη.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.030
Likes
1.590
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Αγαπητέ panta45. Δεν έχω κάνει την συγκεκριμένη κρουαζιέρα αλλά έχοντας μια εμπειρία από κρουαζιέρα σε ποτάμι και μια σε θάλασσα σε διαβεβαιώνω ότι στην του ποταμού δεν νοιώθεις την ανία που νοιώθεις με το μονότονο της θάλασσας. Βλέπεις σε μικρή απόσταση το τοπίο να αλλάζει συνεχώς ' φύση, κατοικημένες περιοχές ακόμη και τους ανθρώπους ξεχωρίζεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι στο ποτάμι δεν κουνάει καθόλου. Αυτές τις πληροφορίες βέβαια γιά την περίπτωση που δεν έχεις εμπειρία απο άλλη κρουαζιέρα σε ποτάμι αλλιώς "εκόμισα γλαύκαν εις Αθήνας"
 

varsa

Member
Μηνύματα
1.291
Likes
128
Ταξίδι-Όνειρο
far away
αγαπητε panta45, μπορει να μην σε βοηθησε κανενας μας με την συγκεκριμενη κρουαζιερα αλλα απο οτι βλεπω το κανονισες το ταξιδι σου...Αν εκλεισες την κρουαζιέρα, δεν μας δινεις εσυ μερικες πληροφοριες παραπάνω???
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.193
Μηνύματα
883.501
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom