Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Δεν αμφιβάλω καθόλου γι αυτό! Το έζησα στη Βουδαπέστη αυτό, στα Σετσένι...τραγικό ήταν! Για όποιον ενδιαφέρεται για λουτρά στη Ρουμανία, απ όσο είδα υπάρχουν στην Οράντεα. Δεν ξέρω αν θα προλάβω να τα δοκιμάσω (έχω άλλα σχέδια), αλλά σίγουρα δεν θα γίνεται της πόπης όπως στο Βουκουρέστι!Στα λουτρά γίνεται της κακομοίρας!!
Για φωτογραφίες στο Instagram μια χαρά είναι! Δεν ξέρω εάν θεωρείτε αναζωογονητικό το να κολυμπάει κάποιος με άλλα 200 άτομα στην ίδια πισίνα..
Εγώ δεν χαλαλησα χρόνο την πρώτη φορά γιατί δεν μου έφτασαν οι 2 μέρες για να δω τα βασικά αξιοθέατα.
Θα επιστρέψω όμως στην πόλη και ίσως να πάω στα λουτρά για τις φωτογραφίες.![]()
Ναι το Βουκουρέστι έχει την κίνηση του το βράδυ, έχει και αρκετό τουρισμό. Για τις άλλες πόλεις, αν εννοείς το Μπρασόβ και το Σιμπίου, τότε ναι δεν έχουν νυχτερινή ζωή αυτές οι πόλεις. Στη Ρουμανία είδα βραδινή κίνηση, απο τις πόλεις που έχω μείνει βράδυ, σε Βουκουρέστι (Δεκέμβριος), Κλούζ Ναπόκα (Νοέμβριος) και Κραϊόβα (Ιούλιος).Το Βουκουρέστι είναι μία πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή και μου θύμισε πολύ την Θεσσαλονίκη. Για νέους είναι ωραίος προορισμός για τριήμερο.
Οι υπόλοιπες πόλεις της Ρουμανίας που είδα μπορεί να είναι πιο όμορφες αλλά δεν είχαν ζωή το βράδυ.