Ινδονησία Ερωτήσεις για Μπαλί & Λομπόκ

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έτσι. :) Απλά να ξέρεις ότι το Melia είναι πολύ χλιδή, ακρίβεια, κλπ. Κάτι που εμένα δε μου ταιριάζει ως στυλ. Εγώ είχα μείνει φιλοξενούμενος φίλου που έχει άριστες σχέσεις με τον Ισπανό ιδιοκτήτη του resort, αλλά ως κατάσταση είναι τόσο αντίθετο με την εικόνα του νησιού, που κάπως με χαλάει.

Η πραγματικότητα του Bali δηλαδή δεν έχει καμία σχέση με τη χλιδή και την άνεση του Melia και των υπόλοιπων resort-γιγάντων.

Αυτά. :)
 

go2dbeach

Member
Μηνύματα
5.967
Likes
9.374
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αυτο συμβαινει με ολα τα mega-resorts σε οποιο μεροs κι αν βρισκονται.Δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα τηs παραεξω περιοχηs .
Παρολα αυτα αν θεωρειs οτι θελειs να περασειs λιγεs μερεs με πολυτελεια , περιποιηση , χαλαρωση - ειναι ταξιδι του μελιτοs εξαλλου - μπορειs να το επιλεξειs και οποτε θελειs να βγειs παραεξω να δειs το πραγματικο Μπαλι :).
 

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.951
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
το ubud ειναι πιό γραφικό απο τα τουριστικά nusa dua και kuta . ειναι στο κέντρο του νησιού και εγώ μετάνιωσα που δεν έμεινα εκεί .εχει κρυμένα πίσω απο παραδεισένιες αυλές φοβερά καταλύματα -βίλλες που ούτε το φαντάζεσαι!!! ειναι ομως high season και πρέπει να το δείς καλά .πήγαινε για ράφτιγκ στα ποτάμια ,κάνε περιπάτους και δές την ενδοχώρα .μοναδική !!!
αν οι κοπελιές φοράνε ασημικά χτύπα κανένα κιλό -ειναι υπέροχα και φτηνά .
φάτε τηγανιτά ρύζια και μόνο μπαλινέζικα φαγητά που ειναι ελαφριά και υπέροχα !! και φρούτα !!!ανελέητα φρουτα - κράτα μου τηγανιτές μπανάνες .
 
Μηνύματα
4
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ουγγαρία λίμνη μπάλατον
και μπαλί και λόμποκ...

Ευχαριστω ρε παιδια αλλα τωρα με βαλατε σε αλλο διλλημα.Μπαλι η Λομποκ;Μηπως και τα δυο;
θα σε συμβούλευα να πας και στα δύο. εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω κάθε φορά που πάω μπαλί γιατί έχω πάει τέσσερεις φορές. το μπαλί έχει πανέμορφη ενδοχώρα ηφαίστεια λίμνες αλλά μην περιμένεις να βρεις θαλασσα για μπάνιο, έχουν κύμματα ρεύματα και είναι μόνο για σέρφερ. στην καλύτερη περίπτωση έχουν ξέρες και πρέπει να προλάβεις γιατί τα νερά τραβιούνται μετά τις τέσσερις το απόγευμα. η λοβίνα μπιτς στα βόρεια του νησιού έχει ήρεμη θάλασσα αλλά λόγω του ηφαιστείου είναι μαύρη η άμμος. μπορείς να συνδυάσεις εκδρομή οργανωμε΄νυ από μπαλί σε ένα εισιτήριο λεωφορείο πλοίο και ξενοδοχείο για να επισκεφτείς το λόμποκ κάπου πέντε όρως με το πλοίο ή δυόμιση με το ταχύπλοο. έχει πανέμορφες θάλασσες αλλά εγώ προσπωικά θα πρότεινα από το λόμποκ (εγώ τα είχα όλα σε ένα πακέτο που είχα προπληρώσει στο μπαλί) να κατευθυνθείς στο βόρειο τμήμα του νησιού και από εκεί με μικρό καραβάκι να περάσεις απεναντι μόνο 15 λεπτά απόσταση στα φανταστικά νησάκια γκίλι, τροπική ομοριφά σε όλο της το μεγαλείο! γαλαζοπράσινα ήσυχα νερά κοχύλια φοίνικες και αν προτιμάς διασκέδαση προτίμησε το γκίλι τραγουάνγκαν. επίσης έτσι πληροφοριακά στο μπαλί μπορείς να βρεις όλων των ειδών τα καταλύμματα για όλα τα βαλάντια εγώ προσωπικά έμενε σε πολύ ωραίο δωμάτιο επιπλωμένο τεράστιο ατμοσφαιρικό με όμορφο κήπο έξω και πισίνα μόνο 7 δολλάρια το δίκλινο!! αν θέλεις κάτι πιο ακριβό έχει και δωμάτια με 20 δολλάρια το δίκλινο!! τα αστέρων είναι μόνο για οργανωμένα γκρουπ και δεν τα προτείνω αν κάποιος δεν έχει λεφτά. πάντως δύο μήνες που έμεινε στο μπαλί πέρασα φανταστικά και πολύ φτηνά!
 

soula5905

Member
Μηνύματα
28
Likes
5
Επόμενο Ταξίδι
το ψάχνω...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
εγω θα παω για 11 μέρες,είναι φτηνα εκεί? θα χρειαστω πολλά χρηματα? για να είμαι άνετη χωρίς να σκεφτώ μην ξοδεψω! αυθημερον εκδομες στα νησια Gilli γίνονται? ή πρεπει να διανυκτερευσεις εκει?
 

TENTEN

Member
Μηνύματα
249
Likes
31
Επόμενο Ταξίδι
θα δούμε...
Δευκαλίων, διάβαζα στο Insider Guide, ότι η παραλία στην Nusa Dua είναι αρκετά πιο καλή μπροστά από το Hilton και το Grand Hyatt από ότι μπροστά από το Melia. Αληθεύει?
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
ΤενΤεν τι να σου πω, δεν έχω πάει στις παραλίες μπροστά από το hilton και το hyatt. Πάντως στο μέλια η παραλία ήταν μέτρια, όχι κάτι ιδιαίτερο. Το ξενοδοχείο όμως είναι απλά φανταστικό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.195
Μηνύματα
883.521
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom