Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

karfitsa

Member
Και σε ερωτηση μου(χωρις να γνωριζω την προελευση τους):απο την Αγγλια ειστε?με υφος σοβαρο εως παρεξηγημενο:ΟΧΙ...απο την Σκωτια!!

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Διαβατηριο εντος Ευρωπαϊκης Ενωσης

Υπαρχει χωρα εντος Ευρωπης,εντος Ευρωπαϊκης Ενωσης ή εκτος που ομως δεν χρειαζεται βιζα στην οποια να υπαρχει προβλημα με διαβατηριο το οποιο ληγει σε 3μηνες ??

Υπαρχει χωρα εντος Ευρωπης,εντος Ευρωπαϊκης Ενωσης ή εκτος που ομως δεν χρειαζεται βιζα στην οποια να υπαρχει προβλημα με διαβατηριο το οποιο ληγει σε 3μηνες ??
Υπάρχει χώρα, η Αλβανία για παράδειγμα. Και λοιπόν;

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ε για να το λεω κατι θα εχω στο νου μου,δεν το λεω στον αερα .. Προς χωρες πρωην ΕΣΣΔ (εκτος Ρωσιας,Λευκορωσιας,Αρμενιας που θελει βιζα) οπως Ουκρανια,Λιθουανια,Λετονια θα υπαρχει προβλημα ??

Ε για να το λεω κατι θα εχω στο νου μου,δεν το λεω στον αερα .. Προς χωρες πρωην ΕΣΣΔ (εκτος Ρωσιας,Λευκορωσιας,Αρμενιας που θελει βιζα) οπως Ουκρανια,Λιθουανια,Λετονια θα υπαρχει προβλημα ??
Μπορείς να κοιτάξεις μια-μια τις χώρες που σε ενδιαφέρουν στο IATA - Personalised Passport, Visa & Health travel documentation advice

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Λιθουανια, Λετονια ανηκουν Σενγκεν.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά

amazonios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρωσια
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσηβιρικος Ρωσια-Πεκιν
Καλησπερα,
Θα ηθελα να σας ρωτησω ,σκοπευω να παω βιεννη οδικως σε μερικες μερες και μου ειπαν οτι χρειαζεται περνωντας απο τα σκοπια διαβατηριο.Αληθευει?διοτι ακουσα οτι περνας και με ταυτοτητα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος