rena1988
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ζανζιβάρη (11/2021)
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περου
Αν όλες οι πτήσεις ειναι με την ίδια εταιρία και έχεις κλείσει και απευθείας με αυτούς, θεωρώ οτι θα στο αλλάξουν.
Με την ίδια εταιρία είναι οι πτήσεις αλλά τα έκλεισα από το pamediakopesΑν όλες οι πτήσεις ειναι με την ίδια εταιρία και έχεις κλείσει και απευθείας με αυτούς, θεωρώ οτι θα στο αλλάξουν.
Για χώρες εκτός σέγκεν και κάποιες άλλες ( Βουλγαρία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, κ.α.) μπορείς να ταξιδέψεις και με ταυτότητα.Καλημέρα. Σχεδιάζω ένα σύντομο ταξίδι στην Πολωνία (Βαρσοβία). Είναι στη Σέγκεν οπότε λογικά με την ελληνική ταυτότητα θα είμαστε οκ. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα και μπορεί να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα ήμουν ευγνώμων.
Aφού γνωρίζεις ότι βρίσκονται στη Σένγκεν, τι ακριβώς πρόβλημα να προκύψει ώστε να μην μπορείς να μπεις με ταυτότητα; Αν έκαναν κάτι τέτοιο οι Πολωνοί αυτόματα θα έβγαιναν απ΄τη Σένγκεν και θα το είχες ακούσει στις ειδήσεις.Καλημέρα. Σχεδιάζω ένα σύντομο ταξίδι στην Πολωνία (Βαρσοβία). Είναι στη Σέγκεν οπότε λογικά με την ελληνική ταυτότητα θα είμαστε οκ. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα και μπορεί να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα ήμουν ευγνώμων.
Οι ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.Καλησπέρα σας, αν κάποιος είναι να πετάξει με την easyjet και ταξιδεύει με ταυτότητα στο μέρος αριθμός εγγράφου και ημερομηνία λήξης τι βάζεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ πάντα με το διαβατήριο ταξιδεύω, αλλά συνταξιδιώτης μου φέτος με διαλυμμένη σχεδόν ταυτότητα δεν είχε θέμα.Καλημέρα. Σχεδιάζω ένα σύντομο ταξίδι στην Πολωνία (Βαρσοβία). Είναι στη Σέγκεν οπότε λογικά με την ελληνική ταυτότητα θα είμαστε οκ. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα και μπορεί να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα ήμουν ευγνώμων.
Εχουν υποχρέωση αντικατάστασης στα 15 έτη. Όχι λήξη. Είναι παρεμφερές αλλά λίγο διαφορετικό.Οι ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.