Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πότε θα κάνει ξαστεριά...
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Εχω καποιες αποριες.Εχω διαβατηριο που τελειωνει το Μαιο.Μπορω κανονικα να ταξιδεψω,μεσα στο Πασχα;'Η καλυτερο ειναι να υπαρχει περισσοτερος καιρος αναμεσα στην ημερομηνια ληξης του διαβατηριου και το ταξιδι;
Επισης,μηπως καλυτερα να βγαλω νεα ταυτοτητα με λατινικους χαρακτηρες,παρα διαβατηριο για ταξιδι εντος Ε.Ε. (λιγοτερο δεν ειναι το κοστος εκδοσης;);

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
ναι, το έχουμε αναλύσει σε άλλο τόπικ. Βγάζεις στο πιτς φιτίλι νέα ταυτότητα. :) :) :)

Αμά το κράτος αυτό, αντί να πει καταργούμε τις παλιές ταυτότητες κι όλοι πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ καινούργιες, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν κομμένη την γωνία στις ταυτότητες τους :/

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
ναι, το έχουμε αναλύσει σε άλλο τόπικ. Βγάζεις στο πιτς φιτίλι νέα ταυτότητα. :) :) :)

Αμά το κράτος αυτό, αντί να πει καταργούμε τις παλιές ταυτότητες κι όλοι πρέπει να έχουν ΜΟΝΟ καινούργιες, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν κομμένη την γωνία στις ταυτότητες τους :/
Η δικη μου ταυτοτητα δεν ειναι κομμενη ουτε της γυναικας μου.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
όχι προς θεού, δε λέω για εσένα :Ρ

απλά εχώ δει ακόμα κι στις μέρες μας τέτοιες ταυτότητες :Ρ

wotan1975

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
Η.Π.Α.
Αρα και ενα μηνα,πριν τη ληξη του διαβατηριου,ταξιδευω κανονικα,ε;Τουλαχιστον,εντος Ε.Ε.

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
δε ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ σήμερα έσκασα 90ευρώ περίπου για... ανανέωση διαβατηρίου! :(

Έλεος ρε γμτ... ίδια λεφτά σα να βγάζεις καινούριο!

Παρεπιπτόντως, πληροφορίες για έκδοση διαβατηρίων, εδώ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ναι, δεν είναι απαράδεκτο; Γιατί να πρέπει κάθε φορά που ανανεώνει κάποιος το διαβατήριό του να πληρώνει τους ίδιους και τους ίδιους φόρους (κάποιους υπέρ ΟΓΑ!!!) στο ακέραιο;

paefstra

Member
Ναι, δεν είναι απαράδεκτο; Γιατί να πρέπει κάθε φορά που ανανεώνει κάποιος το διαβατήριό του να πληρώνει τους ίδιους και τους ίδιους φόρους (κάποιους υπέρ ΟΓΑ!!!) στο ακέραιο;
Αμ, το παράβολο για το παιδικό που είναι 70 ευρώ για 3 μόνο χρόνια και είναι υποχρεωτικό για κάθε είδους ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμη και σε χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης, που οι ενήληκες πηγαίνουν με απλή ταυτότητα;
Μέχρι να γίνει 18 το βλαστάρι, το χρυσοπληρώνεις το ταξιδάκι!

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Πλεον μπορει να βγαλει ταυτοτητα στα 12 έτη το βλαστάρι. :) Το ξέρω απο μένα που είχα βγάλει 1η γυμνασίου.

paefstra

Member
Πλεον μπορει να βγαλει ταυτοτητα στα 12 έτη το βλαστάρι. :) Το ξέρω απο μένα που είχα βγάλει 1η γυμνασίου.
Έχεις δίκιο, μόλις κοίταξα σχετική ιστοσελίδα και το επιβεβαίωσα. Νόμιζα ότι υποχρεούται να έχει διαβατήριο ανηλίκου γιατί απλά είναι ανήλικο ως τα 18.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
παιδια παω ταξιδι Ευρωπη και επιστρεφω 4/7.Το διαβατηριο λήγει 11/7.Υπαρχει πρόβλημα σ αυτο?ευχαριστώ

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
παιδια παω ταξιδι Ευρωπη και επιστρεφω 4/7.Το διαβατηριο λήγει 11/7.Υπαρχει πρόβλημα σ αυτο?ευχαριστώ
Ευρωπαϊκή Ένωση εννοείς; Γιατί αν ναι πας και με ταυτότητα. Πάντως δεν έχεις πρόβλημα εφόσον λήγει μετά την ημερομηνία επιστροφής σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom