sezar7
Member
- Μηνύματα
- 748
- Likes
- 607
ΣΙΓΟΥΡΗ απάντηση-με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου μετα απο 20 φορες περασματα τα 2 προηγουμενα χρονια
Εκδίδονται οι αντυνομικές ταυτότητες Ευρωπαΐκου τύπου?πριν ένα μήνα πέρασα σκοπια και σερβια με αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου...καλό ταξίδι
Ρωτήσα το παραπάνω μέλος, γιατί εγώ έχω ρωτήσει στην αστυνομία και μου έχουν πει ότι δεν εκδίδονται ακόμα .... ! Αλλά πότε δεν ξέρεις...Όλες τις πληροφορίες για την έκδοση του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα του
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ http://www.ypes-dt.gr
Είχα πάει το 2008 και το 2009 με την ταυτότητά μου (και με λατινικούς χειρόγραφους χαρακτήρες) και δεν έχεις πρόβλημα. Και στο αεροδρόμιο και στο ξενοδοχείο στο check-in τις δέχονται κανονικά.Έχω ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή) αλλά χειρόγραφα. Θέλω να ταξιδέψω Ελβετία, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν πρόβλημα κατά την επιστροφή?
Πήγα Ελβετία το προηγούμενο καλοκαίρι, οδικώς από Ιταλία, με χειρόγραφη ταυτότητα. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.Έχω ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή) αλλά χειρόγραφα. Θέλω να ταξιδέψω Ελβετία, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν πρόβλημα κατά την επιστροφή?
Το καλοκαίρι του 2012 πήγαμε στην Ελβετία οδικώς από έναν απόμερο συνοριακό σταθμό κοντά στη λίμνη Κόμο (απέναντι από το Bellagio). Μας σταμάτησαν και κοίταζαν τις ταυτότητές μας (νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες) σαν να μην είχαν ξαναδεί τέτοιο ταξιδιωτικό έγγραφοΈχω ταυτότητα νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες δηλαδή) αλλά χειρόγραφα. Θέλω να ταξιδέψω Ελβετία, υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν πρόβλημα κατά την επιστροφή?