Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

paefstra

Member
Σκέφτομαι άμεσα να αλλάξω ταυτότητα γιατί έχει φθαρεί πολύ και ειδικά στο Λονδίνο την τελευταία φορά μου έβγαλαν την ψυχή στον έλεγχο. Όμως έχω κλείσει εισιτήρια με easy Jet, Aegean, Ryan και Volotea για το προσεχές διάστημα. Τι πρέπει να κάνω πριν το τσεκ ιν για κάθε εταιρεία; Δε θυμάμαι σε ποια έχω δώσει αριθμό ταυτότητας και ποια θα μου ζητήσει τον αριθμό πριν το τσεκ ιν.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Pierre_1976

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona
Ταξίδι-Όνειρο
Σεληνη
καλησπερα, σκεφτομαι να ταξιδεψω στο Μαροκο στις 26 /1/2018 για 7 μερες. Το διαβατηριο μου ληγει στις 28/2/2018. Χρειαζεται να κανω καποιες ενεργειες για να μην εχω προβλημα?

cdimi

New Member
Καλησπέρα, θέλω να κλείσω εισιτήρια για Νέα Υόρκη αλλά δεν έχω βγάλει ακόμη καινούριο διαβατήριο και στο airtickets είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του πεδίου. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο στο συγκεκριμένο σαιτ; Ανησυχώ μήπως χάσω την προσφορά.

Bill7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Καλησπέρα, θέλω να κλείσω εισιτήρια για Νέα Υόρκη αλλά δεν έχω βγάλει ακόμη καινούριο διαβατήριο και στο airtickets είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του πεδίου. Αυτό ισχύει γενικά ή μόνο στο συγκεκριμένο σαιτ; Ανησυχώ μήπως χάσω την προσφορά.
Πρέπει να βγάλεις, πήγαινε αύριο και την παίρνεις σέ 7 μέρες.. (πάω καί εγώ εκεί ωτον Μάρτιο!)

Giwrgos10

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάτι ΜΗ τουριστικό
Παιδια καλησπέρα. Ξέρει κάποιος 100% αν θέλει βίζα για Σκοτία? Aπο το πρακτορείο μου είπαν όχι, η Ιβάνα μου είπε σίγουρα ναι. Ξέρει κανείς ?

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
τον Αύγουστο του 2013 που πήγα εγώ, πήγα με ταυτότητα.

sakislagadas

Member
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΜΕΡΙΚΗ
Παιδια καλησπέρα. Ξέρει κάποιος 100% αν θέλει βίζα για Σκοτία? Aπο το πρακτορείο μου είπαν όχι, η Ιβάνα μου είπε σίγουρα ναι. Ξέρει κανείς ?
Πηγε ενας φιλος μου πριν ενα μηνα,μονο ταυτοτητα θελει.

Kristine

Member
Εγω π τα εκλεισα απο πρακτορειο για νεα υορκη δν μ ζητησαν αρ.διαβατηριου. ονοματεπωνυμο αρκει..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα