mysteredgar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αργεντινή
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κιλιμάντζαρο
Αρκεί η ταυτότητα, όπως και στην Δανία. Φαντάζομαι προτίμησαν το διαβατήριο γιατί η ταυτότητα μας γενικά δεν τους πολυγεμίζει το μάτι.
Αν κ έσβησα την ερώτησή μου, σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!Αρκεί η ταυτότητα, όπως και στην Δανία. Φαντάζομαι προτίμησαν το διαβατήριο γιατί η ταυτότητα μας γενικά δεν τους πολυγεμίζει το μάτι.
Ένα κλικ χρειάζεται..θα χρειαστω διαβατηριο
πόσο καιρό κάνει να εκδοθει
και πόσο στοιχίζει για 3 μήνες;
63,40 για 3 μήνες.το είδα πριν ανοίξω το θεμα
αλλα δεν ειμαι σιγουρος
δλδ βγαίνει 80 ευρω παρίπου;
Για +5 μέρες στην Λευκορωσία θέλεις και βίζα.Εκτός αν άλλαξε κάτι πολύ πρόσφατα.απ ότι είδα
πας σε όλη την Ευρώπη με την ταυτότητα εκτός από Ουκρανια και Λευκορωσια
Μια και το πιασαμε με ταυτοτητα επισης παμε Τουρκια και Γεωργια; μεχρι ποσες μερες; υπαρχουν κι αλλες χωρες εκτος ευρωπης που παμε με ταυτοτητα;απ ότι είδα
πας σε όλη την Ευρώπη με την ταυτότητα εκτός από Ουκρανια και Λευκορωσια
Καλα, το γνωριζω αυτο. Εγω μιλαω για αλλα κρατη τα οποια δεν ανηκουν στην ΕΕ ή την ευρωπη γενικοτερα.η Ευρωπαϊκή ένωση έχει εδάφη και σε άλλες ηπείρους στα οποία μπορείς να πας φυσικά με ταυτότητα.
Για είσοδο οδικώς απο Πολωνία;δεν έχει αλλάξει κάτι, 5 μέρες δωρεάν με είσοδο από το αεροδρόμιο του Μινσκ, για επιπλέον βίζα με κόστος 90 ευρώ για 3 μήνες.
το συζητάνε, για να κάνουν τις 5 μέρες 10, αλλά το πότε θα το κάνουν άγνωστο, για τώρα ειναι σίγουρο οι 5 μέρες.
Geography police here: Τα κράτη δεν ανήκουν σε ηπέίρους - συχνά άλλωστε έχουν εδάφη σε πολλαπλές.Καλα, το γνωριζω αυτο. Εγω μιλαω για αλλα κρατη τα οποια δεν ανηκουν στην ΕΕ ή την ευρωπη γενικοτερα.