Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

mysteredgar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή
Ταξίδι-Όνειρο
Κιλιμάντζαρο
Αρκεί η ταυτότητα, όπως και στην Δανία. Φαντάζομαι προτίμησαν το διαβατήριο γιατί η ταυτότητα μας γενικά δεν τους πολυγεμίζει το μάτι.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Αρκεί η ταυτότητα, όπως και στην Δανία. Φαντάζομαι προτίμησαν το διαβατήριο γιατί η ταυτότητα μας γενικά δεν τους πολυγεμίζει το μάτι.
Αν κ έσβησα την ερώτησή μου, σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!

xameno_rouxo

Member
η καρδιά μου

μπορώ να πώ Ουκρανία και Λευκορωσία μόνο με την ταυτότητα για λίγες μέρες;

απ ότι είδα
πας σε όλη την Ευρώπη με την ταυτότητα εκτός από Ουκρανια και Λευκορωσια

Last edited by a moderator:

litanies

Member
δεν έχει αλλάξει κάτι, 5 μέρες δωρεάν με είσοδο από το αεροδρόμιο του Μινσκ, για επιπλέον βίζα με κόστος 90 ευρώ για 3 μήνες.

το συζητάνε, για να κάνουν τις 5 μέρες 10, αλλά το πότε θα το κάνουν άγνωστο, για τώρα ειναι σίγουρο οι 5 μέρες.

Orfeasraf

Member
απ ότι είδα
πας σε όλη την Ευρώπη με την ταυτότητα εκτός από Ουκρανια και Λευκορωσια
Μια και το πιασαμε με ταυτοτητα επισης παμε Τουρκια και Γεωργια; μεχρι ποσες μερες; υπαρχουν κι αλλες χωρες εκτος ευρωπης που παμε με ταυτοτητα;

η Ευρωπαϊκή ένωση έχει εδάφη και σε άλλες ηπείρους στα οποία μπορείς να πας φυσικά με ταυτότητα.
Καλα, το γνωριζω αυτο. Εγω μιλαω για αλλα κρατη τα οποια δεν ανηκουν στην ΕΕ ή την ευρωπη γενικοτερα.

Last edited by a moderator:

jimp

Member
δεν έχει αλλάξει κάτι, 5 μέρες δωρεάν με είσοδο από το αεροδρόμιο του Μινσκ, για επιπλέον βίζα με κόστος 90 ευρώ για 3 μήνες.

το συζητάνε, για να κάνουν τις 5 μέρες 10, αλλά το πότε θα το κάνουν άγνωστο, για τώρα ειναι σίγουρο οι 5 μέρες.
Για είσοδο οδικώς απο Πολωνία;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλα, το γνωριζω αυτο. Εγω μιλαω για αλλα κρατη τα οποια δεν ανηκουν στην ΕΕ ή την ευρωπη γενικοτερα.
Geography police here: Τα κράτη δεν ανήκουν σε ηπέίρους - συχνά άλλωστε έχουν εδάφη σε πολλαπλές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.090
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom