Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

sriaroon482

Member
Που εκλεισες και σου ζητησε ταυτοτητα-διαβατηριο απο πριν;;
εγω οπωτε κλεινω εισητηριο στα στοιχεια τον αριθμο διαβατηριου μου ζηταει.οχι ταυτοτητας.με τον πετα που ειχα κλεισει εισητηριο,με την αιρ τικετ και την αιρσοπ τελευταια

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
nai αλλα οταν κλεινεις εισητηριο τον αριθμο διαβατηριου σου ζητανε οχι ταυτοτητας
Δεν έχει σημασία τι ζητάει ο κάθε ηλίθιος από μια αεροπορική εταιρία. Αφενός σε μια χώρα υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να μπεις εκτός από το αεροπλάνο, και αφετέρου, αν προβλέπεται για τη χώρα προορισμού, μπορείς να καταχωρήσεις και στοιχεία ταυτότητας στο πεδίο του διαβατηρίου.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εγω οπωτε κλεινω εισητηριο στα στοιχεια τον αριθμο διαβατηριου μου ζηταει.οχι ταυτοτητας.με τον πετα που ειχα κλεισει εισητηριο,με την αιρ τικετ και την αιρσοπ τελευταια
Έχεις κλείσει ποτέ για χώρα που μπορείς να πας με ταυτότητα, ή μόνο για Ταυλάνδη κλείνεις, και επομένως συζητάμε τσάμπα;

alvadi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ολλανδία
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Και η κόρη μου που ταξίδεψε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι εκτός Σενγκεν, πέρασε από τον έλεγχο διαβατηρίων με την ταυτότητα της χωρίς κανένα πρόβλημα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και η κόρη μου που ταξίδεψε πρόσφατα στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι εκτός Σενγκεν, πέρασε από τον έλεγχο διαβατηρίων με την ταυτότητα της χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όπως και πολλές εκατοντάδες άλλοι Έλληνες καθημερινά.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ναι βρε παιδιά, σταματήστε να το αναφέρετε λες και έχει γίνει κάποια αλλαγή στους κανονισμούς ή κάνουν τη χάρη/εξαίρεση σε όσους έχουν ταυτότητες!!!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Τοσα χρονια μπαινοβγαινω αγγλια μονο με ταυτοτητα...μονο μια φορα μια ασχετη στο γιουροσταρ εκανε κονξες...τα ακουσε και συνεχισα την πορεια μου...

Alex Loco

Member
Επόμενο Ταξίδι
🇬🇧
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Μπορει κάποιος σίγουρα να μου πει αν μπορώ να μπω στην τουρκικη πλευρά της Κύπρου μόνο με ταυτότητα ? Σίγουρα όμως κάποιος ίσως που να έχει περάσει

giorgtsi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Μπορει κάποιος σίγουρα να μου πει αν μπορώ να μπω στην τουρκικη πλευρά της Κύπρου μόνο με ταυτότητα ? Σίγουρα όμως κάποιος ίσως που να έχει περάσει
Από το check point στην Λευκωσία στον πεζόδρομο Λήδρας μπήκα με ελληνική ταυτότητα χωρίς κανένα πρόβλημα λογικά ισχύει το ίδιο και στα υπόλοιπα,ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

alekastyl

Member
Καλησπερα, γνωριζετε μηπως μπορω να πεταξω με αλλη ταυτοτητα απο αυτην που εχω δηλωσει στο εισιτηριο;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.072
Μέλη
39.820
Νεότερο μέλος
Zeta_Sk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom