stevengr
New Member
Έχει την επιλογή ότι η ταυτότητα μου δεν έχει ημερομηνία λήξης να βάλω αυτό;
Ναι.Έχει την επιλογή ότι η ταυτότητα μου δεν έχει ημερομηνία λήξης να βάλω αυτό;
μαλλον δε θα πρεπει να αγχωνεσαι εφοσον σου ειπαν ετσι και αφου φαινονται τα στοιχεια σου.αλλα αν θελεις να βγαλεις καινουργια ρωτα να δεις τι γινεται σε περιπτωση απωλειας.και επισης σε ποσες "λιγες μερες" φευγεις?εγω να σου πω παντως πως για αρχικη εκδοση της κορης μου που μολις εκλεισε τα 12,μεσα σε 5-7 λεπτα ειχε την ταυτοτητα της.αυθημερον κ επιτοπου βγαινει πια,αν δεν το ξερεις.Καλησπέρα, ταξιδεύω σε λιγες μερες για γαλλια και η ταυτοτητα μου ειναι λιγο φθαρμενη. Οταν πηγα στο αστυνομικό τμήμα για να την αντικαταστήσω,μου είπαν πως αν και οριακά μπορούν να την περάσουν για φθαρμένη και να την αλλάξουν, ουσιαστικά δεν χρειάζεται και λογικά θα γίνει παντού δεκτή οπότε είναι περιττό (φαίνονται τα στοιχεία παντού καθαρα καθως και εικόνα και σφραγίδα, απλως έχει 6-7 μικρα "διπλωματα", το πλαστικο δν εχει χαλασει. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;
Φεύγω σε 10 μέρες, οποτε προλαβαινει η αλλαγη.. ο μονος λογος που θα ηθελα να βγαλω ειναι για να μην μου αρνηθουν την επιβιβαση.. γιαυτο και ρωταω αν εχει κανεις ταξιδεψει με αντιστοιχο θέμα... Ευχαριστώ για την απάντησημαλλον δε θα πρεπει να αγχωνεσαι εφοσον σου ειπαν ετσι και αφου φαινονται τα στοιχεια σου.αλλα αν θελεις να βγαλεις καινουργια ρωτα να δεις τι γινεται σε περιπτωση απωλειας.και επισης σε ποσες "λιγες μερες" φευγεις?εγω να σου πω παντως πως για αρχικη εκδοση της κορης μου που μολις εκλεισε τα 12,μεσα σε 5-7 λεπτα ειχε την ταυτοτητα της.αυθημερον κ επιτοπου βγαινει πια,αν δεν το ξερεις. θελω να πω,πως ισως σε βολευει να τη χασεις...
ε ωραια τότε.Αν αγχώνεσαι δήλωσε απώλεια(ρωτά όμως πρώτα για σιγουριά πόσο χρόνο χρειάζεται) μέσα σε 10 λεπτά στην εκτυπώνουν,την πλαστικοποιουν μπροστά σου και τελειώνεις.Φεύγω σε 10 μέρες, οποτε προλαβαινει η αλλαγη.. ο μονος λογος που θα ηθελα να βγαλω ειναι για να μην μου αρνηθουν την επιβιβαση.. γιαυτο και ρωταω αν εχει κανεις ταξιδεψει με αντιστοιχο θέμα... Ευχαριστώ για την απάντηση
Η ταυτοτητα πλεον θα σου βγει εκεινη την ωρα οτι και αν δηλωσεις απο προσφατη εμπειρια το λεω..βεβαια εχε υποψη σου οτι οι νεες ταυτοτητες ειναι τοσο ψευτικες που στο αγορι μου που εβγαλε περσυ,στη τουρκια και στη βουλγαρια ειχαμε τεραστιο θεμα διοτι την περνουσαν για πλαστη(στη τελευταια χωρα κοντεψαμε να χασουμε τη πτηση σκεψου)...στη γαλλια δε νομιζω να χεις θεμα αλλα αν σου παν απο αστυνομια ετσι οπως την ειδαν οτι δε θα χεις θεμα,τοτε προσωπικα δε θα την αλλαζαΚαλησπέρα, ταξιδεύω σε λιγες μερες για γαλλια και η ταυτοτητα μου ειναι λιγο φθαρμενη. Οταν πηγα στο αστυνομικό τμήμα για να την αντικαταστήσω,μου είπαν πως αν και οριακά μπορούν να την περάσουν για φθαρμένη και να την αλλάξουν, ουσιαστικά δεν χρειάζεται και λογικά θα γίνει παντού δεκτή οπότε είναι περιττό (φαίνονται τα στοιχεία παντού καθαρα καθως και εικόνα και σφραγίδα, απλως έχει 6-7 μικρα "διπλωματα", το πλαστικο δν εχει χαλασει. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;