Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
wrrccopenhagen26
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
3 εργάσιμες θέλει κανονικά, δεν ξέρω τωρα τον Αυγουστο με τυχόν άδειες, ισως θέλει 1-2 μέρες παραπάνω.

buffon85

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Thanks, οκ εχω τρεις φουλ εβδομαδες, απλα ειμαι αγχωδης ανθρωπος κ λογω αυγουστου, κοβιντ κ της απαντησης της αστυνομικου αγχωθηκα

alice~

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Μου είχε πει γνωστός μου ότι αν η ταυτότητα έχει εκδοθεί πριν από 15 χρόνια ή παραπάνω, δεν μπορείς να βγάλεις διαβατήριο... Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?

giorgos vzr

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Μου είχε πει γνωστός μου ότι αν η ταυτότητα έχει εκδοθεί πριν από 15 χρόνια ή παραπάνω, δεν μπορείς να βγάλεις διαβατήριο... Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?
εμενα μου εβγαλαν χωρις καποιο θεμα,με ταυτοτητα 18.

Alkis_93

Member
Θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε κατι ακομα?Ειχα αγχος με την ταυτοτητα αν μπορω να μπω και να βγω γιατι στην φωτο ειμαι μικροτερος αρκετα.Βεβαια ειχα ρωτησει Το αστυνομικο τμημα και μου ειχαν πει αφου ειναι με Λατινικους Χαραχτηρες και δεν εχουν περασει 15 χρονια απο την ημερομηνια εκδοσης θα εισαι οκ.Τελικα ημουν ΟΚ απλα καθυστερησα μεχρι να μου δωσουν ενα χαρτακι σαν αδεια παραμονης οτι θα μεινω 4 μερες και γενικα καθυστερησα και στο πηγαινε και στο γυρνα λιγο με το να την κοιτανε 2 ωρες ( που λεει ο λογος) .Τι μπορω να κανω ρε παιδια να ειμαι πιο ανετα? Να βγαλω ελληνικο διαβατηριο ? Θα παω να ρωτησω τι χρειαζεται να βγαλω να ησυχασω!!

fotast

Member
Θα μπορουσατε να με βοηθησετε σε κατι ακομα?Ειχα αγχος με την ταυτοτητα αν μπορω να μπω και να βγω γιατι στην φωτο ειμαι μικροτερος αρκετα.Βεβαια ειχα ρωτησει Το αστυνομικο τμημα και μου ειχαν πει αφου ειναι με Λατινικους Χαραχτηρες και δεν εχουν περασει 15 χρονια απο την ημερομηνια εκδοσης θα εισαι οκ.Τελικα ημουν ΟΚ απλα καθυστερησα μεχρι να μου δωσουν ενα χαρτακι σαν αδεια παραμονης οτι θα μεινω 4 μερες και γενικα καθυστερησα και στο πηγαινε και στο γυρνα λιγο με το να την κοιτανε 2 ωρες ( που λεει ο λογος) .Τι μπορω να κανω ρε παιδια να ειμαι πιο ανετα? Να βγαλω ελληνικο διαβατηριο ? Θα παω να ρωτησω τι χρειαζεται να βγαλω να ησυχασω!!
Έχει κόστος το διαβατήριο αλλά δίνει μια επιπλέον ασφάλεια και ευελιξία.

LikeNoOther

Member
Επόμενο Ταξίδι
Προς αναζήτηση...
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρεια Κορέα
Και έχει και 5 χρόνια διάρκεια άρα μπορείς να το πεις και μακροπρόθεσμη επένδυση σχετικά με ταξίδια...

paefstra

Member
Καινουρια ταυτοτητα με παραβολο 10 ευρω για 15 χρονια η 3 διαβατηρια με 300 ευρω για 15 χρονια. Εσυ επιλεγεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.092
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom