Ευαγγελία έκανες υπόδειξη σούπερ. 118? τη βραδιά λέει ο τυπάκος, είναι υπ' αριθμόν 1 αυτη τη στιγμήΑντε επειδη πριν σε αποπηρα δες αυτο που μενω εγω στην boulevard saint michel
Hotel De Suez Paris - OFFICIAL SITE - 2 STAR near Notre Dame
Ευχαριστώ!
Ευαγγελία έκανες υπόδειξη σούπερ. 118? τη βραδιά λέει ο τυπάκος, είναι υπ' αριθμόν 1 αυτη τη στιγμήΑντε επειδη πριν σε αποπηρα δες αυτο που μενω εγω στην boulevard saint michel
Hotel De Suez Paris - OFFICIAL SITE - 2 STAR near Notre Dame
la defense μου μυρίζει..
Kατανοώ ότι υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας και σαφέστατα η άποψή σου είναι σεβαστή... από την άλλη δεν μπορώ παρά να συμφωνίσω με τις απόψεις της Ευαγγελίας όσον αφορά το ταξίδι του μέλητος... με 100? στο Παρίσι θα πάρεις κάτι το επιεικώς μέτριο και εγώ ειδικά για τέτοιο ταξίδι δεν μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι τέτοιο... το ξενοδοχείο ειδικά όταν πηγαίνεις με κάποιο πολύ special άτομο για κάποια πολύ ειδική περίπτωση είναι μέρος του ταξιδιού και είναι πραγματική απόλαυση... το 400? είναι υπερβολή βέβαια αλλά υπερβολή είναι και τα 100?... μια τιμή γύρω στα 200-250? είναι μάλλον ότι πρέπει... με την ίδια λογική μπορείς να πηγαίνεις στα ταχυφαγεία να τρως λέγοντας ότι σιγά τα πράγματα ένα φαγητό είναι δεν χρειάζομαι χλίδες, το σημαντικό είναι να δω το Παρίσι... αυτό για μένα είναι λάθος... το σημαντικό δεν είναι να δω το Παρίσι... το σημαντικό είναι να δω το Παρίσι, να περάσω καλά και το ταξίδι του μέλητος να μου μείνει αξέχαστο... πολύ φοβάμαι ότι με λιγότερα από 100? την βραδιά το ταξίδι σου θα σου μείνει αξέχαστο από την δυσάρεστη πλευρά...Κατ' αρχήν να απαντήσω στην ευαγγελια λέγοντας ότι σε ένα ταξίδι η ουσία δεν είναι το ξενοδοχείο αλλά το ταξίδι. Αν ήθελα χλίδα με τα ίδια λεφτά πήγαινα 4 μέρες Ρόδο στο Rodos Palace ή 4 μέρες στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Οπότε για εμένα το ξενοδοχείο είναι ένα μέρος απλά ύπνου και τουαλέτας, χωρίς ωστόσο να πιάνουμε το άλλο άκρo με εντελώς παρακμιακές καταστάσεις. Ψάχνω για μέγιστο 100?. Και τα χρήματα να είχα, θα προτιμούσα να έμενα κάποιες μέρες παραπάνω παρά να τα δώσω στο ξενοδοχείο. Βέβαια υπάρχουν πολλές απόψεις περί του θέματος και όλες είναι σεβαστές.
Καλά τώρα σοβαρά γράφτηκε αυτό για το Villette? Θα με σαλτάρετε τελείως...
Ναι ρε μπαγάσα αλλά δεν πήγες με την γυναίκα σου ταξίδι του μέλητος για 4 μέρες...βιολευτήκαμε άνετα. και δωμάτια πελώρια. το επιστημονικο πάρκο διπλα
ο άνθρωπος είπε κάτω απο 100 γι΄αυτό ενημέρωσαΝαι ρε μπαγάσα αλλά δεν πήγες με την γυναίκα σου ταξίδι του μέλητος για 4 μέρες...
Μήπως έχουμε χάσει λίγο το μέτρο?
στο έστειλα σε pm το πήρες;