Ryanair Ερωτήσεις για ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Το λίτρο είναι όγκος και τα εκατοστά χ εκατοστά είναι επιφάνεια.
Σωστά, αλλά ένα σακουλάκι που χωράει ένα λίτρο είναι επιφάνειας 20χ20 εκατοστά περίπου. Μιλάμε για φλατ σακουλάκι που μετράς πλάτος επί ύψος.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.306
Likes
5.054
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ένα σακουλάκι περιέχει τα περισσότερα πράγματα όταν είναι σφαιρικό όχι όταν είναι φλατ (για όσους θέλουν να χωρέσουν περισσότερα μπουκαλάκια στο σακουλάκι).
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Πάντως στο σακουλάκι που δίνουν στο αεροδρόμιο Βενιζέλος (αλλά και σε σακουλάκια που βρίσκεις σε άλλα αεροδρόμια) που είναι φλατ, με το ζόρι έχω καταφέρει να χωρέσω δοκιμαστικά 6 συσκευασίες των 100 ml.
Το σφαιρικό σακουλάκι που λες North66, δεν το έχω υπ'όψιν μου, πού το βρίσκουμε και είναι σίγουρο ότι το δέχονται;
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καλησπέρα,
με μια αναζήτηση στο google βρήκα αυτό το ποστ κι επειδή πρόκειται για παρεξήγηση γράφτηκα στο φόρουμ για να γράψω ποιο είναι το σωστό
Καλησπερα και πιστεψε με οτι ακομα και αν γραφτηκες για να μου δωσεις μια απαντηση,εκανες τη καλυτερη δουλεια γιατι θα κολλησεις μαζι μας,αφου μαλλον αγαπας τα ταξιδια....:)
Τωρα στο θεμα μας....εχεις απολυτο δικιο.Δεν ξερω,πως θεωρουσα,οτι μπορεις να εχεις μεχρι 10 συσκευασιες...αυτο που ειπες ειναι το σωστο.Διαστασεις 20 χ 20 και οσα χωρανε...
Καλωσορισες...;)
 

HummingBird

Member
Μηνύματα
582
Likes
826
Καλώς σας βρήκα :)
Κι εγώ αυτό θεωρούσα μέχρι που διαπίστωσα ότι δεν ισχύει, πριν κάποιο καιρό λίγο πριν ταξιδέψω. Είναι εύκολο να μπερδευτεί κανείς.
 

kaki83

Member
Μηνύματα
9
Likes
3
Καλησπέρα σας και πάλι απο την Ελλαδίτσα μας!!!!γύρισα χτές το βράδυ απο Γερμανία.πέρασα τέλεια και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα!!!ουτε εδώ αλλα ούτε εκει κανένας δεν ακούμπησε τον σάκο μου!ούτε ζύγισμα ούτε μέτρημα.ολα κάλα με την εταίρια!!!τώρα αρχίζω να ψάχνω για το επομενο ταξιδάκι μου!!!να είστε καλα όλοι σας!!!
 

marianino

Member
Μηνύματα
276
Likes
83
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
Καλησπέρα και απο εμένα!! έχει ταξιδέψει κανέις με μωρό και καρότσι? απ'ότι διάβασα δεν χρεώνεται το καρότσι και το πέρνεις μαζί σου στο αεροπλάνο... έχει κανείς εμπειρία?
 

spithas

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
γεια σας έκλεισα εισιτήρια στην raynair και έκανα λάθος στην ημερομηνία επιστροφής προσπαθώ όλοι μέρα να επικοινωνήσω για να αλλάξω την ημερομηνία σε τηλεφωνά και e-mail και δεν έχω βγάλει άκρη, ξέρει κάνεις πως θα το κάνω??
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.026
Likes
6.410
Τα τηλέφωνα να ξέρεις δεν είναι σε ώρες δικές μας και να πάρεις στο τηλέφωνο που λέει rest of the world.
Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, αν έχεις και μέσω τουιτερ. Αλλά και από εκεί θα σου δώσουν λινκ για mail ή τηλέφωνο.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.254
Μηνύματα
885.072
Μέλη
38.933
Νεότερο μέλος
athgouletas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom