• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ερωτευμένη με τα ταξίδια

lianatas

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γειά σας είμαι καινουργια στο site . Αποφάσισα να γραφτώ γιατί θέλω να παιρνω και να δίνω πληροφοριες αν μπορω.
Εχω ταξιδέψει πιστευω αρκετα.
Εχω πάει: Καναδά, Χονγκ-Κονγκ, Ταυλάνδη, Σιγκαπούρη, Πουκέ, Αίγυπτο, Κων/πολη, Ισπανία,Ιταλία, Λουξεμβούργο,Ολλανδία,Αυστρία,Αγγλία,Γαλλία,Πορτογαλία,Κανάρια νησιά,Μαδέρα,Μπαλί,Βρυξέλες αυτά τα λίγα προς το παρων και ελπίζω να γυρίσω αν οχι ολο τον κόσμο τουλάχιστον το μισό.
 

AERIKO

Member
Μηνύματα
423
Likes
205
Επόμενο Ταξίδι
χωρίς χάρτη...
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγονία ,Γαλ. Πολυνησία
WOW...!!!! :clap:
Εν-τυ-πω-σια-σμέ-νη όμως...!!!!!:clap:
Εύχομαι να γυρίσεις όλο τον κόσμο..όχι μια αλλά δυο φορές..!!!:p
 

Alexandraaa

Member
Μηνύματα
260
Likes
35
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Ουάου με το ρυθμό που έχεις lianata μου άνετα θα γυρίσεις όλον τον κόσμο.. Και σου το ευχόμαστε από την καρδιά μας..
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.060
Likes
3.043
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ορισες και καλη συνεχεια στα ταξιδια σου.
 

Spyros-007

Member
Μηνύματα
756
Likes
1.816
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Καλώς όρισες και σου εύχομαι να γυρίσεις όλο τον κόσμο!!!
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.870
Likes
2.277
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλως ορισες!!!!!
Σου ευχομαι να πας παντου!!!
 

lianatas

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας. Τα χριστούγεννα φεύγω για Λονδινο. Πιστευω να ειναι ομορφα τα χριστουγεννα εκει. Ειχα ξαναπαει αλλα καλοκαιρι και πριν 15 χρονια.
 

Wintersun

Member
Μηνύματα
33
Likes
4
Επόμενο Ταξίδι
Washington, DC
Ταξίδι-Όνειρο
Monument Valley,AZ
καλα να περασεις στο Λονδινο και καλες γιορτες...απο τα μερη που εχεις παει χαλαρα θα ξαναπηγαινα Καναδα,ειδικα χειμωνα...χιονι=λατρεια!!! Μαδειρα?μπραβο!! εχω μια πελατισσα στη δουλεια απο εκει! πρεπει να ειναι η μονη Πορτογαλλιδα στην Λευκαδα!! καλως ηρθες!!!
 

maxoula

Member
Μηνύματα
225
Likes
267
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά και ξανά
Καλώς ήρθες και σου εύχομαι να έχεις ένα πολύ ωραίο ταξίδι! Το Λονδίνο γενικά είναι ωραίος προορισμός, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα που το στολίζουν!!!
 

lianatas

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
Γεια σας .Χρονια πολλα. Μολις γυρισα απο το Λονδινο. Περασα υπεροχα. Ευτυχως δεν εβρεξε καθολου.Ειχε παρα πολυ κοσμο.Και φυσικα στις 26 Δεκ. που γιορταζαν την Boxing Day δεν μπορειτε να φανταστειτε οσοι δεν εχετε παει τον κοσμο που ειχε στην αγορα.Κυριολεκτικα τρομαξα. Δεν ηθελα να ψωνισω τιποτα. Κουραστικα μονο που εβλεπα τις ουρες εξω απο τα καταστηματα. Τωρα το επομενο ταξιδι με τον καινουργιο χρονο θα ειναι Κουβα or ΗΠΑ(το ονειρο μου) or και τα δυο αν μπορεσω.Καλη Χρονια σας ευχομαι.
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.060
Likes
3.043
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλως ηρθες απο το Λονδινο και ευχομαι με τον νεο χρονο να κανεις το ταξιδι που ονειρευεσαι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.346
Μηνύματα
944.931
Μέλη
39.995
Νεότερο μέλος
kcenos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom