Εσείς τί έχετε καβατζώσει από ξενοδοχεία;

mar85

Member
Μηνύματα
29
Likes
285
Συμπληρωνω: σετακι ραπτικης πουκαμισου με κλωστες, βελονα και ενα ασπρο και ενα μαυρο κουμπι. Δεν χρησιμοποιηθηκε ποτε, αδικα το καβατζωσα.
Αγαπώ να παίρνω αυτά τα μινι κιτ ραπτικής! Πάντα τα παίρνω μαζί μου σε επόμενα ταξίδια και χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσω μερικές φορές.
 

Pel

Member
Μηνύματα
752
Likes
3.810
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Κάποτε, προ 40ετίας, ο πατέρας μου συνόδευε γκρουπ σε ταξίδια στο εξωτερικό.

Σε ένα από αυτά συνόδευσε ένα γκρουπ Ελλήνων γιατρών σε συνέδριο στην Ιαπωνία, όπου το δωμάτιο του ξενοδοχείου παρείχε κιμονό για χρήση των επισκεπτών. Ωραία, μεταξωτά, κεντητά κιμονό. Και είχε ταμπέλα στο δωμάτιο "παρακαλούμε μην τα παίρνετε φεύγοντας".

Μετά το πέρας της διαμονής, ανέβηκε το γκρουπ στο πούλμαν για να πάει στο αεροδρόμιο, όπου μετά από λίγες ώρες έφευγε η πτήση. Και την ώρα που ξεκίνησε το πούλμαν και είχε κάνει λίγα μέτρα, είδε ο πατέρας μου έναν Ιάπωνα να τρέχει από πίσω.

Σταματάει ο πατέρας μου το πούλμαν και λέει ο Ιάπωνας: "Από τα 48 κιμονό λείπουν τα 43".

Πού να κατεβάσει τώρα όλες τις βαλίτσες από το πούλμαν για να βγάλουν τα κιμονό να τα επιστρέψουν. Έφευγε και η πτήση σε λίγες ώρες.

Οπότε ρώτησε πόσο έκαναν τα 43 κιμονό και έβαλε τους γιατρούς επί τόπου να τα πληρώσουν για να φύγουν.

Αυτά...
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.710
Likes
11.219
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Να νιώσω ξενέρωτη που δεν καβατζώνω ποτέ τίποτα, εκτός κι αν το ξενοδοχείο έχει πολύ υψηλής ποιότητας σαπούνια/αφρόλουτρα κλπ (στα οποία δε λέω ποτέ όχι); 🤔
 

mikrh tsopana

Member
Μηνύματα
1.715
Likes
7.789
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
1-3 και 5 μόνο. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να το συνειδητοποιήσω ένιωθα πιο adventurous!
 

Iris_90

Member
Μηνύματα
759
Likes
3.828
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
2 και 3 (γιατί πως θα τη βγάλω την υπόλοιπη μέρα χωρίς ένα φρούτο , ένα κέικ , ένα σνακ βρε αδερφέ) ... Όσο για το δύο είχα κλέψει στυλό και μπλοκάκι από το Marriot ή από το Park Hyatt θα σας γελάσω και δεν θυμάμαι καλά , στην Ελβετία ...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Την κάρτα του δωματίου (όμως μου την άφησε η υπάλληλος στο check-out σαν ενθύμιο :clap:).
Δεν θελω να στο χαλασω που νομιζεις οτι η ρεσεψιονιστ σου την επεφτε, αλλα δεν εβαλα τος καρτες στη λιστα γιατι πιστευα οτι τις κραταμε για ενθυμιο ετσι κι αλλιως :p
 

poised

Member
Μηνύματα
874
Likes
6.469
Πριν κάτι χρόνια προέκυψε ένα ειδύλλιο σε ταξίδι, εγώ έμενα σε χοστέλ, το κορίτσι σε κυριλέ ξενοδοχείο, οπότε για προφανείς λόγους μεταφέρθηκα στο δωμάτιο της για το υπόλοιπο της κοινής μας παραμονής. Την τελευταία μέρα έφευγε νωρίς το πρωί για το αεροδρόμιο, εγώ συνέχιζα αλλού οδικώς το απόγευμα, οπότε έμεινα στο δωμάτιο τελευταίος μέχρι το checkout.

Πακετάρωντας βρήκα κάτω από το κρεβάτι πεσμένο ένα υφαντό σα σάλι που είχε αγοράσει η κοπέλα από μια πλανόδιο τις προηγούμενες ημέρες. Το δίπλωσα με σχετική δυσκολία γιατί το ύφασμα ήταν παχύ, δεν ήθελα και να το καταστρέψω, με στόχο να της το στείλω ή δώσω όταν και αν βρισκόμασταν πάλι στο μέλλον γιατί ήξερα ότι της άρεσε και το ήθελε για ενθύμιο. Τσαντίστικα κιόλας γιατί έπιανε πολύ χώρο στο backpack, τι διάολο πάνε και αγοράζουν οι γυναίκες αναρωτιώμουν, αυτό το πράγμα ήταν πιο σκληρό και από στρατιωτικό χιτώνιο.

Τέλος πάντων κάτι μέρες μετά μιλάγαμε και της λέω, α για να ξέρεις, το σάλι σου το βρήκα και το πήρα μαζί, μη νομίζεις ότι το ξέχασες και πάει.

- Ποιο σάλι;
- Αυτό που είχες αγοράσει τότε εκεί;
- Μα τι λες;

Το βγάζω λοιπόν φώτο και της το στέλνω μήνυμα. Μετά από μερικά λεπτά χωρίς απάντηση με παίρνει γελώντας ασταμάτητα.

Είχα τσουρέψει εν άγνοια μου το προστατευτικό που βάζουν στο κάτω μέρος των κρεβατιών.
 
Last edited:

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.830
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
απολυτως τιποτα εκτος απο μια αραχνη
γυρνωντας απο το γαμηλιο , και τακτοποιωντας τα ρουχα βρηκαμε μια αραχνη (νεκρη) μες την βαλιτσα....ok, παιζει να την πηγαμε απο ελλαδα στον Ειρηνικο, και μετα πισω αλλα τοσο μεγαλες στην ελλαδα δεν εχει
κατα τα αλλα τιποτα...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.784
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom