Ζαγοροχώρια την Άνοιξη

maraki_83

Member
Μηνύματα
36
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής:

Σκεφτόμαστε να πάμε στα Ζαγοροχώρια το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος; Θεωρείται ότι αξίζει αυτός ο προορισμός για τέτοια εποχή; Επειδή θα είναι η πρώτη φορά που θα πάμε, μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για τον τόπο διαμονής μας; Απ' ότι καταλαβαίνω από τα υπόλοιπα θέματα, να προτιμήσουμε το Πάπιγκο (Μικρό / Μεγάλο) ή τη Βίτσα ως πιο τουριστικά; Σημείωση: Μας ενδιαφέρει να κάνουμε και καμιά (απλή) διαδρομή πεζοπορίας αλλά και να βρούμε κανένα μαγαζάκι για ποτάκι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπορεί να επανέλθω με πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις όταν καταλάβω ακριβώς τι παίζει. Και πάλι ευχαριστώ.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η εποχή είναι τέλεια και τα ζαγόρια υπέροχα ούτως ή άλλως! Θα σου συνιστουσα και το Μονοδένδρι. Ο δρόμος για τον Μονοδένδρι είναι πιο στρωτός και το Μονοδένδρι βρίσκεται πιο κεντρικά σε σχέση με το Παπιγκο (το οποίο είναι κούκλα ούτως ή άλλως), οπότε μπορεί να βολέψει για μια καλύτερη επαφή με τα υπόλοιπα ζαγόρια. Έχει και μια υπέροχη διαδρομή περιπέτου πρός ένα μοναστήρι (που δε θυμάμαι το όνομά του). Η Βίτσα επίσης είναι ένα πανέμορφο χωριό,αλλά δεν έχω μείνει βράδι και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι βραδινό για να περνάς την ώρα σου.
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Κεντρικό Ζαγόρι προτεινω κι εγώ για να χεις πρόσβαση παντού.
Οι Κήποι είναι ένα πανέμορφο χωριό αν φυσικά σ αρέσει η ησυχία και η φύση.Εκτός από δύο εστιατόρια και ένα καφενείο δεν έχει τίποτα άλλο,
αλλά θ αποζημιωθείς από όλα τα υπόλοιπα που θα δεις.
Βόλτα στο ποτάμι,πολλά πέτρινα γιοφύρια και αν έχεις όρεξη για πεζοπορία
από κει ξεκινά το βικάκι (μικρό φαράγγι που καταλήγει στο Βίκο).:)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
883.979
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom