Ζιμπάμπουε Νότια Αφρική Ζιμπάμπουε - Νότια Αφρική

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Καλώς ήρθατε! Και σε άλλα εύχομαι! Μόλις οι εμπειρίες κατασταλάξουν μέσα σας και τακτοποιηθήτε, θέλουμε φρέσκια ταξιδιωτική ιστορία! (ναι, σε αγχώνω! :) )
Ευχαριστώ πολύ! Να' σαι καλά!
(για την ιστορία δε σχολιάζω...κάνω τον στραβό)

Παρασκευη φευγω για κειπ ταουν..
καμια συμβουλη για την περιοχη?
για τους λευκους??:roll:
Τέλειαααα!! Είναι μια πολή όμορφη πόλη, αρκετά ασφαλής, αστυνομία παντού. Συμβουλή: Με την πρώτη ευκαιρία που δε θα έχει σύννεφα στο Table mountain ανεβείτε. Γιατί μπορεί να μην υπάρξει δεύτερη ευκαιρία. Ακόμη και καλό καιρό να έχει, μπορεί εκεί να έχει πολλάααα σύννεφα. Πρίν πάτε, πάρτε τηλέφωνο να δείτε αν ανεβαίνει το τελεφερίκ αν και πάντα υπάρχει και μονοπάτι για περπάτημα (καλά, μόνο που το είδα κουράστηκα).

Τα ταξί είναι πολύ φτηνά, να ελέγχετε αν ενεργοποιούν το ταξίμετρο όταν ξεκινάει. Μετά τις 20.00 νομίζω αν η διαδρομή είναι κοντινή το ποσό της διαδρομής είναι στάνταρ (γύρω στα 4 ευρώ).

Πάτε στο Mama Africa!!! Είναι απίστευτο!! Έχει φαγητό και μπάρ για ποτό (μαζί είναι). Φυσικά φάτε και κροκόδειλο. Πάτε με την πρώτη ευκαιρία και εκεί, γιατί μπορεί να σας αρέσει και να θέλετε να έχετε χρόνο να ξαναπάτε.

Καρχαρίες: έχετε κλείσει εκδρομή; Και να μην έχετε βέβαια, υπάρχουν παντού γραφεία και μπορείτε να κλείσετε. Αν πάτε, κρατάτε μαζί σας ζεστά ρούχα, μακρυμάνικα κλπ γιατί είναι αρκετά νότια και κάνει πολύ κρύο, πολύ!!

Φαγητό: οπωσδήποτε στο Ocean Basket, είναι στο εμπορικό που βρίσκεται στο waterfront ακριβώς απένταντι απο τον τροχό (victoria wharf νομίζω λέγεται το εμπορικό) στον 1ο όροφο (έχει και χώρο έξω να καθήσετε), είναι φτηνό μαγαζί με τέλειο φαγητό. Επίσης, στο waterfront όπως περπατάτε θα δείτε το greek fisherman και 2 μαγαζιά πιο αριστερά το belt...(κάτι). Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι και στα 2, αν και είναι πιο επίσημα απο το προηγούμενο, συνεπώς και πιο ακριβά (σαν Ελλάδα δηλαδή).

Πιστωτικές δέχονται σχεδόν παντού. Μέχρι και τα ποτά στο μπάρ με κάρτα τα πληρώσαμε!

Δε μου έρχεται κάτι άλλο τώρα στο μυαλό... Αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι άλλο πές μου.
 

meli

Member
Μηνύματα
1.261
Likes
365
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Θα σκεγτω και θα σε ρωτησω κι αλλα αυριο...
Σε ευχαριστω και παλι καλωσηρθες στην υπεροχη ελληνικη πραγματικοτητα!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.386
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom