Ελβετία Ζυριχη-Παρουσιαση αξιοθεατων,προς επιδοξους επισκεπτες.

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.196
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Ζυριχη-Παρουσιαση αξιοθεατων,προς επιδοξους επισκεπτες.

Το συνημμενο αρχειο pdf,αποτελει -κατα την δικη μου αποψη- ενα νεο τροπο ενημερωσης νεων προορισμων και η συγκεκριμμενη παρουσιαση είναι στην ελληνικη και αγγλικη,καθως η ερευνα που εκανα ηταν σε διαφορες ιστοσελιδες του εσωτερικου,αλλα και εξωτερικου.

Ειναι μια καταγραφη πληροφοριωνπου συνελεξα από διαφορα links του διαδικτυου,με τα αξιοθεατα, αμεσα συνδεδεμενα με αντιστοιχες φωτο,όπως και αλλες πληροφοριες,με σκοπο τον καλυτερο -χρονικα-προγραμματισμο επισκεψης των περισσοτερων και πλεον ελκυστικων αξιοθεατων, στο χρονικο διαστημα, που διεθετω για να επισκεφτω την ομορφη αυτή πολη. Επισης,περιεχει χαρτες (google maps) της περιοχης με οδους και αποτυπωση των αξιοθεατων, συμφωνα με τον οποιον κατανεμω τα αξιοθεατα που θελω να επισκεφτω κατά περιοχη,ώστε να μπορω να οργανωσω το προγραμμα των μετακινησεων μου σε ημερησια βαση και ανα περιοχη επισκεψης.

Ελπιζω η νεα αυτη παρουσιαση να χρησιμευσει-βοηθησει τους συνταξιδιωτες μας στην οργανωση του ταξιδιου τους για Ζυριχη κι εννοειται οτι καθε προταση-σκεψη βελτιωσης των προτασεων μου ειναι ευπροσδεκτη.
 

Attachments

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
z Αυτή η στάση είναι ένα γεγονός ότι παίρνετε κάτω από το τραμ ή λεωφορείο για να πάτε στο κρουαζιερόπλοιο, η περιοχή είναι ένα τεράστιο σημείο συνάντησης του τραμ, λεωφορείων κλπ. η Όπερα είναι επίσης εδώ και υπάρχουν πολλά μικρά μαγαζιά για φαγητό.

Αυτά δεν είναι ακριβώς ελληνικά αλλά μετάφραση με γκουγκλ, πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι τα τραμ και τα λεωφορεία της Ζυρίχης είναι ιδιαίτερα κοινωνικά και συναντιούνται πότε πότε και τα λένε.
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
363
Likes
1.196
Ταξίδι-Όνειρο
Δάση Βόρειου Καναδά
Εχεις δικιο,η μεταφραση δεν ηταν δικη μου,αλλα ουτε εδωσα και μεγαλη σημασια
Εμενα με ενδιεφερε η πληροφορια για το σημειο κι ας μην ηταν "τέλεια" η μεταφραση.Αλλωστε αυτο ενδιαφερει ολους τους ταξιδιωτες.Να δουν αξιολογα μερη
Αν εσενα δεν σου αρεσε η παρουσιαση μου προβλημα σου και αγνοησε την
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.190
Μηνύματα
883.447
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom