• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Ζω για να ταξιδεύω

DianaKarolos

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Μαλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Γεια σας και απο μενα, νεο μελος και εγω, διαβαζω χρονια τωρα διαφορες ιστοριες σε αυτο το site και ζηλευα πραγματικα καθε τοπος και μια διαφορετικη ιστορια! η αληθεια ειναι λογω διαφορων θεματων δεν ημουν σε θεση να ταξιδευω. Εδω και ενα χρονο ομως τελειωσαν τα εμποδια, οποτε πλεον θα μοιραζομαι και εγω τα ταξιδια μου με ολους τους φιλους απο εδω που ευχομαι να ειναι πολλα :p στο μελλον.
Καλα ταξιδια σε ολους!;)

karfitsa

Member
Γεια σας και απο μενα, νεο μελος και εγω, διαβαζω χρονια τωρα διαφορες ιστοριες σε αυτο το site και ζηλευα πραγματικα καθε τοπος και μια διαφορετικη ιστορια! η αληθεια ειναι λογω διαφορων θεματων δεν ημουν σε θεση να ταξιδευω. Εδω και ενα χρονο ομως τελειωσαν τα εμποδια, οποτε πλεον θα μοιραζομαι και εγω τα ταξιδια μου με ολους τους φιλους απο εδω που ευχομαι να ειναι πολλα :p στο μελλον.
Καλα ταξιδια σε ολους!;)
Καλα ταξιδια και σε σενα,ο τιτλος ομως,ζω για να ταξιδευω,ειναι αρκετα βαρυς.Ζεις για να χαιρεσαι,οσο ειναι δυνατο,την καθε υγιη μερα σου,με τους ανθρωπους που αγαπας.Τα ταξιδια ειναι ενα συναρπαστικο κομματι της καθημερινοτητας σου.Καλως ηρθες!!:D

DianaKarolos

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Μαλτα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Ναι οντως ειναι λιγο βαρυς ο τιτλος, απλα εργαζομαι και σε ταξιδιωτικο γραφειο ολη μερα με τους συναδελφους μιλαμε για ταξιδια (οι περισσοτεροι εχουν ταξιδεψει και αρκετα) ασε τι να λεμε εχω μανια, το κακο ειναι πως ειμαι στον εισερχομενο τουρισμο οποτε εχω δει αρκετη Ελλαδα και λογω δουλειας, ευελπιστω να δω οσα περισσοτερα μερη μπορω εξωτερικο. Καλως σας βρηκα!!

karfitsa

Member
Ναι οντως ειναι λιγο βαρυς ο τιτλος, απλα εργαζομαι και σε ταξιδιωτικο γραφειο ολη μερα με τους συναδελφους μιλαμε για ταξιδια (οι περισσοτεροι εχουν ταξιδεψει και αρκετα) ασε τι να λεμε εχω μανια, το κακο ειναι πως ειμαι στον εισερχομενο τουρισμο οποτε εχω δει αρκετη Ελλαδα και λογω δουλειας, ευελπιστω να δω οσα περισσοτερα μερη μπορω εξωτερικο. Καλως σας βρηκα!!
Και εγω,καπως ετσι κολλησα με τα ταξιδια.Εχω τουριστικο καταστημα εδω και 11 χρονια και οταν βλεπεις ανθρωπους απο ολο τον κοσμο,παθαινεις κατι!!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες.

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο