Ηλεκτρονικό το εισιτήριο για τους αρχαιολογικούς χώρους

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ηλεκτρονικό το εισιτήριο για τους αρχαιολογικούς χώρους
Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση και ξεκίνησε η λειτουργία του νέου συστήματος ηλεκτρονικού εισιτηρίου (e-Ticketing) και ελέγχου πρόσβασης επισκεπτών (access control) στους προβλεπόμενους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της αρχικής φάσης του έργου (Ακρόπολη και αρχαιολογικοί χώροι του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, Κνωσός και Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, αρχαιολογικός χώρος και μουσείο Αρχαίας Μεσσήνης).

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού τονίζει ότι: «μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα τεθεί σε λειτουργία και η υπηρεσία αγοράς ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω διαδικτύου, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Το έργο υλοποιείται με δωρεά από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με ενδιάμεσο φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Μεσσηνιακών Αρχαιολογικών Σπουδών.
Πηγή: http://mobile.tovima.gr/Article.aspx?
Id=1001023&catId=754

Υ.γ. Αν είναι σε λάθος κατηγορία, παρακαλώ πολυ κάποιο απο τους moderator να το μεταφέρει στη σωστή! Ευχαριστώ!
 
Last edited:

Eleni_

Member
Μηνύματα
201
Likes
346
Επόμενο Ταξίδι
Έλα μου ντε... Που?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρεμιέρα για το e-ticketing στα μνημεία
Την Πέμπτη 5 Ιουλίου, η Ακρόπολη έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ. Δέχθηκε 17.500 επισκέπτες, μεμονωμένους και από έξι κρουαζιέρες. Δύο φορές οι αρχαιοφύλακες έκλεισαν για περίπου μισή ώρα τις πόρτες, για να κυλήσει όσο γινόταν ομαλότερα το ανθρώπινο ποτάμι. Οχι μόνο στην Ακρόπολη αλλά και στους δημοφιλέστερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας υπάρχουν μεγάλες ουρές και είναι συνέπεια της εκρηκτικής αύξησης του τουρισμού. Συμβαίνει παντού στον κόσμο, σε όλα τα διάσημα μνημεία ανά τον κόσμο.

Συνέχεια: http://www.kathimerini.gr/975951/article/epikairothta/ellada/premiera-gia-to-e-ticketing-sta-mnhmeia
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.373
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom