Ηλιοβασιλέματα, αγαπημένα και χιλιοφωτογραφημένα

Klair

Member
Μηνύματα
2.592
Likes
32.747
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Σαλόνικα ξανά! Οι τρεις πρώτες είναι από την ίδια μέρα.
Από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα του φετινού καλοκαιριού!
View attachment 242877

View attachment 242878

View attachment 242880

View attachment 242882

View attachment 242883
Όντως Γιάννη, η φύση μέσα από τον φωτογραφικό σου φακό μας έχει χαρίσει απίστευτες εικόνες από την αγαπημένη Σαλόνικα.
 

giannismits

Member
Μηνύματα
3.497
Likes
11.832
Επόμενο Ταξίδι
?
Όντως Γιάννη, η φύση μέσα από τον φωτογραφικό σου φακό μας έχει χαρίσει απίστευτες εικόνες από την αγαπημένη Σαλόνικα.
Ωωω σ'ευχαριστώ! Τα κινητά μας να ναι καλά που ανά πάσα στιγμή απαθανατίζουμε ότι μας αρέσει, γρήγορα και χωρίς σκέψη. Στα ταξίδια φωτογραφίζω μόνο με την φωτογραφική μηχανή, αλλά στις καθημερινές τσάρκες μου το κινητό μου έχει χαρίσει αυθόρμητες ωραίες λήψεις. Θα ξαναπώ πως το ηλιοβασίλεμα της Θεσσαλονίκης κάθε μέρα είναι διαφορετικό αλλά εξίσου εντυπωσιακό!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.929
Likes
13.984
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

Μια εβδομάδα και κάτι πριν βρισκόμουν έξω από το Πόζναν της Πολωνίας στο γάμο μιας φίλης μου. Εκεί απόλαυσα αυτό το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, με τα μοναδικά χρώματα και τις αντανακλάσεις στα νερά της λίμνης.
Η Φύση μπορεί να προσφέρει την απόλυτη χαρά, αλλά και την απόλυτη οδύνη.
Με όλα όσα έχουμε περάσει τις τελευταίες μέρες νιώθω μεγάλη ανάγκη να καταφεύγω σε όμορφες εικόνες , όπως αυτές αγαπημένων ηλιοβασιλεμάτων που με αγάπη μοιραζόμαστε όλοι εδώ.
 

alma

Member
Μηνύματα
4.517
Likes
19.618
Αμοργιανων ηλιοβασιλεματων συνέχεια

DSC00782 (2).JPG



Παρά το μη ελκυστικό όνομα του,το Ξυλοκερατίδι παραμένει η περιοχή που προσφέρει ένα από τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στο Αιγαίο.

DSC00810 (2).JPG


DSC00812 (2).JPG


DSC00816 (2).JPG



DSC00820 (2).JPG
 

Elena2508

Member
Μηνύματα
1.542
Likes
5.330
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πρόσφατα δειλινά από το παραθαλάσσιο θέρετρο της Χάγης το Scheveningen.
Μπορεί το θέρετρο να ήταν πολύ κιτς και να μας απογοήτευσε με τις κακόγουστες κατασκευές περιμετρικά του ξενοδοχείου Kurhaus αλλά η Βόρεια θάλασσα μας χάρισε ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα!!

DSC_1009-04.jpeg
DSC_1016_nea.jpg
 

fenia42

Member
Μηνύματα
4.059
Likes
17.159
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μίνι ινκόγκνιτο τραβελστορικη θηλυκού γένους συνάντηση. Πευκοχωρι Χαλκιδικής.
IMG_1146.JPG

Ivana, erminathess, Ευαγγελία, fenia42
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.168
Μηνύματα
935.381
Μέλη
39.904
Νεότερο μέλος
serenade

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom