Ημερήσια απόδραση 25ης Μαρτίου (βόρειοι)

thanosth

Member
Μηνύματα
3.356
Likes
6.701
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Happy Slam, AO
Κι εγω μέσα είμαι
κ όποιο μέλος δεν εχει δυνατοτητα μετακινησης το τουτου χωραει αλλους 2 η 3..
Υ.Γ.: χαιρετισματα απο ενα υπέροχο φρανκονικό βουνό
 

Attachments

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.432
Ονειρεμένο Ταξίδι
οχ.....όλος ο κόσμος
Ζητώ δημόσια την συγγνώμη που τελικά οι υποχρεώσεις και η πολλή δουλεία δεν με άφησαν να ασχοληθώ, αλλά η Κόκερ το καλύπτει τέλεια (άλλωστε είναι και τα μέρη που τα γνωρίζει πολύ καλά)

Είμαι ναι σε όλα, μάλλον μόνη μου και παίρνω και άλλους 3-4.

υ.γ, κύριε Γουρουνάκι, τέτοια εποχή πιοο ωραία είναι εδώ σε μάς πάνω , δώστε μας ευκαιρία να σας γνωρίσουμε ;) πάρτε και εσείς την πτήση
 
Last edited:

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.150
Likes
14.438
Επόμενο Ταξίδι
???
Ονειρεμένο Ταξίδι
όπου δεν έχω πάει
Ζητώ δημόσια την συγγνώμη σας που τελικά οι υποχρεώσεις και η πολλή δουλεία δεν με άφησαν να ασχοληθώ, αλλά η Κόκερ το καλύπτει τέλεια (άλλωστε είναι και τα μέρη που τα γνωρίζει πολύ καλά)
Είμαι ναι σε όλα, μάλλον μόνη μου και παίρνω και άλλους 3-4.
υ.γ, κύριε Γουρουνάκι, τέτοια εποχή πιοο ωραία είναι εδώ σε μάς πάνω , δώστε μας ευκαιρία να σας γνωρίσουμε ;) πάρτε και εσείς την πτήση
Αμα δεν υπήρχαν άλλα πλάνα για την 25η Μαρτίου θα είχα ήδη κλείσει πτήση.
Αν όλα σας πάνε όμορφα και θελήσετε να το επαναλάβετε μετά το Πάσχα είμαι μέσα. Άλλωστε υπάρχουν τόσοι εκλεκτοί φίλοι που δεν έχω γνωρίσει δια ζώσης και το χαρώ. Μια μεγάλη οικογένεια είμαστε άλλωστε
 

koker

Member
Μηνύματα
252
Likes
490
Ονειρεμένο Ταξίδι
μαυρικιος
Λοιπόν έχουμε και λέμε. . 2 άτομα koker. 2 dafni 1 ivana 1 babaduma 2+1 άτομα mariath 1 άτομο lthanos με την απάντηση εδώ αλλά και 1+1 fenia & 1 elgeo (με πμ) ..προς το παρόν... μας κάνουμε 11+2. ( Erminathess ??? συμμετοχούλα ???)
Με τις παραθέσεις όλων λοιπόν καταλήγουμε ότι επισκεπτόμαστε 1 οινοποιείο μόνο (του Κυρ -Γιάννη το πιθανότερο ) αν και η κα Χρυσοχόου από το κτήμα Χρυσοχόου ήταν πολύ φιλική και ευγενική και πολύ κρίμα που ίσως δεν θα την "τιμήσουμε" -τα άλλα 2 που περίμενα δεν μπήκαν καν στον κόπο να μου απαντήσουν -αλλά μάλλον σκεφτόμαστε ότι θα γίνουμε "ντίρλα" με το δεύτερο και την ταβέρνα μαζί οπότε το παραλείπουμε... Αν και έτσι πως το σκέφτομαι το πρόγραμμα μας παίρνει και για το 2ο κτήμα...(είπαμε κρίμα...)
Σκέψεις για το πρόγραμμα :
α) Να συναντηθούμε λέω στο parking του City Gate στις 8.30 με 9 το πρωί και να μοιραστούμε στα αυτοκίνητα -γιατί κρίμα δεν είναι να πάμε 14 άτομα με 6 αυτοκίνητα??? Οσοι δεν θα χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους θα μπορούν να το αφήσουν εκεί αφού από κει θα περάσουμε και στον γυρισμό.
β) καλώς εχόντων των πραγμάτων είμαστε στη Νάουσα 10 με 10.30 πάμε πρώτα στο κτήμα Χρυσοχόου που θέλουν να είμαστε στις 11- 11 παρά(είπαμε κρίμα....) Κάνουμε την περιήγηση και την δοκιμή για καμιά ώρα και στις 12 με 12.30 είμαστε στο Γιανακοχώρι στο κτήμα Κυρ Γιάννη και στις 2 είμαστε τελειωμένοι με τα οινοποιεία και πάμε Αρκοχώρι στις 2.30 για φαγητό όπου αλήθεια δεν μπορώ να υπολογίσω τι ώρα θα σηκωθούμε από το τραπέζι...
γ) έστω λοιπόν ότι σηκωνόμαστε από το τραπέζι κατά τις 5 έχουμε δύο επιλογές ή φεύγουμε αμέσως πίσω Θεσσαλονίκη για να είμαστε γύρω στις 6-7 στην πόλη ή σταματάμε Βέροια για ένα καφεδάκι ( ίσως και λίγο φημισμένο ρεβανί Βεροίας) μιας ώρας και είμαστε πίσω στις 7-8.
Συμφωνείτε ??? Αν ναι γράψτε το (αν και babaduma,ivana & lthanos το δήλωσαν ότι συμφωνούν σε όλα ) για να απαντήσω επιτέλους στα οινοποιεία και να κλείσω και τραπέζι στην ταβέρνα.
Οσο για τους εκ Αθηνών ενδιαφερόμενους πρόταση: πρωινή πτήση της αγαπημένης ryan που φτάνει στις 8 (οκ) και απογευματινή τελευταία δυστυχώς στις 19.40 (αν αποφασίσει να έρθει κάποιος πάντως νομίζω εμείς οι υπόλοιποι χαλαλίζουμε το καφεδάκι για να είμαστε on time για την επιστροφή του πίσω) όλο αυτό με 50,48€ -τώρα που το βλέπω, αύριο μεθαύριο δεν ξέρω αν θα είναι ακόμη τόσο... το δε transfer αεροδρόμιο - city gate δικό μας αφού ούτως ή άλλως για να πάω από το σπίτι μου εκεί περνάω από το αεροδρόμιο.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ονειρεμένο Ταξίδι
α του Κενταύρου
Εγώ μπορεί να έχω ένα ακόμη άτομο... Συμφωνούμε και για τα 2 οινοποιεία. Ναι και για την ταβέρνα. Το δικό μου τουτού σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί διότι στην επιστροφή μάλλον θα κάνουμε στάση λίγο έξω από την Βέροια... (Μας διαβάζει αυτός που πρέπει; ) ;)
 

emouli

Member
Μηνύματα
1.239
Likes
3.531
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Ντίρλα με το καλημέρα! Αυτά είναι! Μπράβο βρε βορειόπαιδα, πολύ σας χαίρομαι!
Για Πάσχα έχετε τίποτα στα σκαριά μια που θα είμαι επάνω τότε;
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ονειρεμένο Ταξίδι
αργεντινη,μεξικο
Ναι ναι κ εμείς 2 άτομα εκτός απροόπτου μέσα!Απλα δεν ξέρω αν ακολουθήσουμε όλο το προγράμματα εξής αρχής η θα έρθουμε να σας βρούμε σε κάποιο οινοποιείο!Για καφεδάκι στη Βέροια μπορώ να ψαχτω αφού η καταγωγή μου είναι από εκεί αλλά καλυτερο update εχει ο Leon της Dafni! Εννοείται θα χαρούμε με όποιον από τους νότιους -μεσαίους -βορειοανατολικους κλπ μας κάνουν την τιμή!
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
πέρασμα καρακορουμ
2 ατομα .
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.854
Likes
14.088
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Μέσα κι εγώ, μόνη ή μετά τέκνου, αλλά θα χρειαστώ μεταφορά.
Όσο για το πρόγραμμα ναι σε όλα.
ΥΓ Δεχόμαστε και χαμπουτζήδες, είμεθα πολύ large :)
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
λοιπον,συνοψιζω και ανανεώνω το θέμα,για να το δουν κι αλλοι που ισως ενδιαφέρονται...συναντιομαστε 9 παρά τέταρτο στο παρκιγκ του citygate...απο οτι είδα ,για νάουσα είναι περιπου μιαμισι ώρα.Επισκεπτόμαστε τα δυο οινοποιεια και μετά φαγητο στο Ακροχώρι...στη συνέχεια και αναλογα με την ώρα και τη διάθεση,καφές και γλυκο στη Βέροια.Αν υπάρχουν και αλλοι που θέλουν να ακολουθήσουν ,ας δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή,για να έχουμε συγκεκριμένο αριθμο και να γίνουν οι συννενοησεις τοσο με οινοποιεια οσο και με την ταβέρνα...
 

Kalliopi2

Member
Μηνύματα
54
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Ιταλίαααααα
Ονειρεμένο Ταξίδι
Salar De Uyuni, Βολιβία
+1 :), κι εγώ δεν έχω μεταφορικο μέσο.
Ετοιμαστείτε για κρασοκατάνυξη!!!
 

FRIDA08

Member
Μηνύματα
445
Likes
1.298
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ονειρεμένο Ταξίδι
Διάστημα
Όπως ήδη έχω πει και στα pm, εμείς δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να κρασοπεράσουμε μαζί σας.

Οι λόγοι 2
α) Ο Στρατής είναι ακόμα σε ηλικία που δεν αντέχει τις πολύωρες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο και θα κουντουρνίσει μέχρι να φτάσουμε και να γυρίσουμε και
β) Το στεφάνι μου γιορτάζει εκείνη τη μέρα και θα κανονίσουμε κάτι μάλλον για το μεσημέρι φέτος λόγω παιδιού.

Μια παράκληση προς τους Αθηναίους: Αν μπορείτε μην ανέβαιτε αυτή τη φορά... μπορεί να βγάλω ιλαρά από τη ζήλια. Ευχαριστώ.

Καλά να περάσετε παιδιά. Στην επόμενη εξόρμηση ελπίζω να εύνουν πιο πολύ οι συνθήκες για εμάς.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.818
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom