Πολωνία Ημερήσια από Κρακοβία

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για Ζακοπάνε. Είδα ότι πηγαίνουν τα Maxbus. Εκεί μπορεί κανείς να πάει στα ιαματικά χωρίς γκρουπ? Είναι κοντά οι αποστάσεις από τα Maxbus?
Εκτός από Ζακοπάνε πού θα μπορούσε κανείς να πάει κοντινές εκδρομές σε απόσταση 1-2 ώρες?
To μήνυμά σου μεταφέρθηκε σε αυτό το σχετικό θέμα. Μπορείς να διαβάσεις τις προτάσεις παραπάνω, μέχρι να σου απαντήσουν τα μέλη.

Biko

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Χρόνια πολλά σε όλους! Αρχές Μάη θα πάμε με τη γυναίκα μου για 5 μέρες στην Κρακοβία. Μπορείτε να προτείνετε κάποια πιθανή ημερήσια απόδραση. Σημειωτέον θα πάμε μια μέρα στο Άουσβιτς και δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αλατωρυχείο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Last edited:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ζακοπάνε με μία διανυκτέρευση αν γίνεται.

Viaggi

Member
Αφηγητής
Ojcow National Park. Μόλις 30-40 λεπτά από την πόλη, διάσημο για τους ασβεστολιθικούς σχηματισμούς όπως το Ρόπαλο του Ηρακλή (Hercules Club), τη Πύλη της Κρακοβίας και σπήλαια όπως το Grota Lokietka, το Κάστρο Pieskowa Skała.

Biko

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ojcow National Park. Μόλις 30-40 λεπτά από την πόλη, διάσημο για τους ασβεστολιθικούς σχηματισμούς όπως το Ρόπαλο του Ηρακλή (Hercules Club), τη Πύλη της Κρακοβίας και σπήλαια όπως το Grota Lokietka, το Κάστρο Pieskowa Skała.
Ευχαριστώ πολύ!

Το Κατοβίτσε, μια ώρα δρόμος.
Αξίζει τον κόπο; Πολύ βιομηχανικό διαβάζω ότι είναι.

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Αξίζει τον κόπο; Πολύ βιομηχανικό διαβάζω ότι είναι.
Εγώ βρέθηκα για λίγες ώρες και δεν το μετάνιωσα καθόλου, πολύ όμορφο κέντρο και αρκετά αξιοθέατα να χαζέψεις περπατώντας. Εξαρτάται και τι ψάχνεις, οι άλλες παραπάνω προτάσεις είναι διαφορετικού τύπου, εσύ ξέρεις προς τα πού κλίνεις.

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Χρόνια πολλά σε όλους! Αρχές Μάη θα πάμε με τη γυναίκα μου για 5 μέρες στην Κρακοβία. Μπορείτε να προτείνετε κάποια πιθανή ημερήσια απόδραση. Σημειωτέον θα πάμε μια μέρα στο Άουσβιτς και δεν μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα το αλατωρυχείο. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Μου κάνει εντύπωση που δεν σας ενδιαφέρει το αλατωρυχείο. Για μένα είναι άχαστο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα