Η «απόλυτη» προσφορά - Κοιμηθείτε στην VIP σουίτα του γηπέδου Μαρακανά!

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Μια εκπληκτική προσφορά της Airbnb, κάνει πραγματικότητα ένα από τα όνειρα κάθε φανατικού ποδοσφαιρόφιλου.

Αυτή περιλαμβάνει τη φιλοξενία στο στάδιο Μαρακανά στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, από τον θρυλικό πρώην ποδοσφαιριστή Renato Gaucho και με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν στην ανακαινισμένη, πλήρης VIP σουίτα, με το δικό του κρεβάτι, μπάνιο και ποδοσφαιράκι!



Οι νικητές, μαζί με τον Gaucho, θα κάνουν πικ-νικ στο γήπεδο όπου θα τους προσφερθεί παραδοσιακό βραζιλιάνικο φαγητό και μια ιδιωτική συναυλία από ντόπιους μουσικούς του Ρίο.

Εκείνο το βράδυ, οι επισκέπτες θα κάνουν μπάνιο μέσα στα αποδυτήρια που χρησιμοποιεί η ομάδα πριν αναχωρήσουν για τη δική τους VIP σουίτα.

Η προσφορά είναι για το βράδυ πριν από το ντέρμπι μεταξύ Φλαμένγκο και Fluminese στις 30 Μαΐου, όπου μετά την απολαυστική τους διαμονή, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το «Maracanã» έχει φιλοξενήσει δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1950 και το 2014 και είναι γνωστό ως το σπίτι του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.



Το «Maracanã» δεν έχει μόνο ένα κόσμημα για την πόλη του Ρίο ντε Τζανέιρο και τη Βραζιλία, αλλά και για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο», είπε ο Gaucho, ο «βασιλιάς του Ρίο», μια σημαντική προσωπικότητα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και δημοφιλής προπονητής.



«Ήταν τιμή μου να παίξω σε αυτό το γήπεδο και ανυπομονώ να μοιρστώ τις προσωπικές μου ιστορίες και αναμνήσεις με τους νικητές για το τι κάνει αυτό το μέρος τόσο ιδιαίτερο και το νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου», είπε ο Gaucho.















http://www.newmoney.gr/diethni/item...mitheite-stin-vip-souita-tou-gipedou-marakana
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.035
Καλα τα λεει ο κυριος Gaucho,αλλα δεν μας λεει ποσο στοιχιζει....οχι οτι μ´ενδιαφερει,αλλα απο περιεργεια :p
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.191
Μηνύματα
883.461
Μέλη
38.897
Νεότερο μέλος
Ρεκομπα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom