Η Σαντορίνη στην… Ταϊλάνδη!

Venia

Member
Μηνύματα
242
Likes
57
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Ευαγγελία Αναστασάκη

Η πρωτότυπη δημιουργία φέρει την ονομασία «Santorini Park» και βρίσκεται στο εσωτερικό ενός μεγάλου εμπορικού κέντρου στην πόλη Cha Am, κοντά στην Μπανγκόκ, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν τα ψώνια τους μέσα σε ένα «καταγάλανο» τοπίο.
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark3.jpg
Πιο συγκεκριμένα, το «πάρκο», που καταλαμβάνει έκταση 60 περίπου στρεμμάτων, «πλημμυρίζει» από τα χρώματα του κυκλαδίτικου νησιού, καθώς το λευκό και το γαλάζιο κυριαρχούν σε κάθε γωνιά του. Επιπλέον, στενά πλακόστρωτα δρομάκια, σιντριβάνια, αγάλματα αλλά και ένα καμπαναριό στην είσοδο ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή κατασκευή.
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark4.jpg
Έτσι οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και παράλληλα να βιώσουν για λίγο την ομορφιά του διάσημου κυκλαδίτικου νησιού, που διαφημίζεται στην Ασία με τον καλύτερο τρόπο.
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark5.jpg
Άλλωστε ο ιδιοκτήτης του πάρκου δηλώνει λάτρης της Σαντορίνης: «Πριν από τρία χρόνια ταξίδεψα στη Σαντορίνη και ενθουσιάστηκα από την ομορφιά και τη γραφικότητά του. Όταν γύρισα στη χώρα μου θέλησα να δημιουργήσω κάτι που θα μου τη θυμίζει συνέχεια…
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark6.jpg
… Έτσι, με τη βοήθεια της κόρης μου, κατασκεύασα ένα ψυχαγωγικό πάρκο, για να δίνω στους ντόπιους και στους ξένους επισκέπτες την εμπειρία των αγορών μέσα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από τα συνηθισμένα αλλά και ένα νέο μόνιμο πρότυπο ταξιδιού»!
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark7.jpg
Οι πρώτοι, μάλιστα, «τυχεροί» Ταϊλανδέζοι που βρέθηκαν στους χώρους του, λίγο πριν τα επίσημα εγκαίνια, δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που πολύ θα ήθελαν να επισκεφθούν στο μέλλον… τη Σαντορίνη!
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark8.jpg
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark9.jpg
aperierga.gr_wp_content_uploads_2012_04_santorinipark1.jpg
 

Venia

Member
Μηνύματα
242
Likes
57
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Βόρειος Πόλος
Χμ αυτά με τρομάζουν ελαφρώς. Μου θυμίζει κι αυτό

REFILE-Made in China: an Austrian village | Reuters


Και τρομακτικό είναι, και ολίγον κιτς είναι αλλά -μεταξύ μας- μου φαίνεται ότι το να πας στη "μαιμού Σαντορίνη" ίσως να σου έρχεται φτηνότερα από το να πας στην πραγματική, έτσι όπως έχουν τα πράγματα στην καλοκαιρινή,νησιωτική Ελλάδα...
 

Jkh

Member
Μηνύματα
47
Likes
6
Επόμενο Ταξίδι
Ιαπωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Μιανμάρ-Καμπότζη
Όπως κ άλλες αντίστοιχες απόπειρες, έτσι κ αυτή, μόνο εμετική θα τη χαρακτήριζα.Αναρωτιέμαι αν μπορεί το κράτος που αντιγράφεται να κάνει μήνυση (κανονικά έτσι θα 'πρεπε). Αναρωτιέμαι επισης σε ποιο καθυστερημένο κοινό απευθύνονται αυτές οι ιδέες-δημιουργίες(που παρεμπιπτόντως κοστίζουν πολλά εκατομμύρια). Δηλαδη θα παω στο Λας Βέγκας κ θα πω "Τι ωραιος που ειναι ο πλαστικός πυργος του Αιφελ!!???"??
Πραγματικά απορω.....¨
ΥΓ:Καλα, ειδικά το αλλο με τη Βενετία ειναι τοσο κακόγουστο κ αθλιο που θα προτιμούσα να με βαζεις να βλεπω extra3 καθε βραδυ...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.733
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom