Η κατάρα της Σαντορίνης

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πολύ ωραία ιστορία!! Εγώ επισκέφθηκα την Σαντορίνη πριν 5 και πριν 3 χρόνια, και τις 2 φορές τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και ο καιρός ήταν και τις δύο φορές τέλειος! Ούτε ίχνος από σύννεφο, αρκετή ζέστη, χωρίς τους καύσωνες του κατακαλόκαιρου, κόσμος όσος χρειάζεται για να μπορείς να κινηθείς μεν αλλά και να μην είναι και ερημιά. Αφού δεν σε θέλει η άνοιξη, γιατί δεν δοκιμάζεις φθινόπωρο??
Να είσαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά δε θα δοκιμάσω άνοιξη.

Ο λόγος που μέχρι τώρα δεν το επιχειρήσαμε, είναι γιατί φεύγουμε πάντα για καλοκαιρινές διακοπές τις τρεις τελευταίες εβδομάδες του Αυγούστου, οπότε ο Σεπτέμβριος και οι αρχές Οκτωβρίου είναι και πολύ κοντά και με πολλές υποχρεώσεις.

Την άνοιξη είμαστε πιο "φτιαγμένοι" και πιο άνετοι για να φύγουμε.
 

ioanna_fr

Member
Μηνύματα
39
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βιετνάμ
Μωρέ εσείς είστε πιο φτιαγμένοι, ο καιρός δεν είναι!!!
 

eleva

Member
Μηνύματα
211
Likes
417
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Πολύ ωραία ιστοριούλα! Να σημειώσω εδώ ότι η Σαντορίνη αδίκως χαρακτηρίζεται ως 1 από τα πιο πολύβουα νησιά πλέον (εκτός αν πας 15αύγουστο, οπότε ένα ερημονήσι θα έχει φουλάρει απ τον κόσμο!) Είχα πάει με τον πρώην φίλο μου το 2008, τέλη Ιουλίου παρακαλώ, μείναμε Φηροστεφάνι κ το βράδυ δεν ακουγόταν ούτε ψίθυρος (σε αντίθεση με την Πάρο του Ιουλίου του 2007 όπου όντως γινόταν χαμός!!)! Επίσης οι παραλίες που επισκεπτόμασταν νωρίς το μεσημέρι ήταν ψιλοάδειες κ η βόλτα Φηροστεφάνι-Φηράμε τα πόδια, από το μονοπάτι στο χείλος της Καλντέρας απλά αλησμόνητη! Τώρα βέβαια αν κάνεις την ίδια διαδρομή (Φηρά-Φηροστεφάνι) με αμάξι...ε τι να πω λογικό είναι να γίνεται πανικός, είναι κ στενοί οι δρόμοι κ 3-4 αμάξια να στριμωχτούν , πάει... Επίσης πολύβουα είναι τα Φηρά, αργά τα βράδια του κατακαλόκαιρου κ η Οία την ώρα του ηλιοβασιλέματος μόνο! Πάντως εγώ τρελαίνομαι για Σαντορίνη, πιστεύω ότι αφού ήταν έτσι ωραία τέλη Ιούλη-αρχές Αυγούστου θα είναι κάθε εποχή τέλεια! Αφήστε π τους Έλληνες τους κυνηγάς με το τηλεσκόπιο(ιδίως αν ξυπνάς σχετικά νωρίς κ πας για μπάνιο μεσημεράκι)! Αααα, κ η κατάρα της Σαντορίνης είναι άλλη: όποιος την επισκέπτεται λέει (ανύπαντρος!) ή παντρεύεται ή χωρίζει! Εγώ, για να καταλάβετε τον έρωτά μου με το νησί, αν κ χώρισα ακριβώς 1 μήνα μετά την επίσκεψη, τη τρέλα για την Σαντορίνη δε θα την άλλαζα με τίποτα!!!
Υ.Γ. Αχ, τι μου θύμισες με την ταβέρνα ο "Σίμος" στο δρόμο προς Ημεροβίγλι....!!!!!
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αααα, κ η κατάρα της Σαντορίνης είναι άλλη: όποιος την επισκέπτεται λέει (ανύπαντρος!) ή παντρεύεται ή χωρίζει! Εγώ, για να καταλάβετε τον έρωτά μου με το νησί, αν κ χώρισα ακριβώς 1 μήνα μετά την επίσκεψη, τη τρέλα για την Σαντορίνη δε θα την άλλαζα με τίποτα!!!
Δεν ξέρω αν αυτό που λες ισχύει, στην περίπτωσή μας πάντως, (μετά την πρώτη επίσκεψη που είμασταν ανύπαντροι), όχι μόνο δε χωρίσαμε, αλλά παντρευτήκαμε μετά από 11(!) χρόνια. Λες να κρατούσε ακόμα η... κατάρα? :haha:
 

ANEL

Member
Μηνύματα
1.029
Likes
340
ωραία ιστορία και πολύ όμορφες φώτο!νομίζω έχουν δίκιο οι ντόπιοι.Η Σαντορίνη και γενικά οι Κυκλάδες έχουν άλλη ομορφιά το φθινόπωρο..ειδικά Οκτώβρη...και η θάλασσα τότε καλύτερη απ'το καλοκαίρι..και το ηλιοβασίλεμα επίσης!
 

pattyyy

Member
Μηνύματα
1.565
Likes
1.271
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Πολύ ωραία η ιστορία σου Anny! Μάλλον έσπασε η κατάρα αυτή τη φορά! Η φωτογραφία που είχες ανεβάσει στον διαγωνισμό πάντως ήταν τέλεια! Η Σαντορίνη πάντα αποτελεί μοναδική έμπνευση!
 

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κορίτσια, ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που περάσατε καλά διαβάζοντας την ιστορία. :)
 

XRISTOS71

Member
Μηνύματα
3.388
Likes
1.498
υπέροχη ιστορία και ακόμα πιο όμορφες φωτογραφίες μπράβο anny .....

τωρα αυτα περί γάμων και χωρισμών ...μάλλον οι καφετζούδες και οι χαρτορίχτρες ειναι πίο αξιόπιστες απο την συγκεκριμένη ''κατάρα ''
 

eva kas

Member
Μηνύματα
961
Likes
225
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
Αααα, κ η κατάρα της Σαντορίνης είναι άλλη: όποιος την επισκέπτεται λέει (ανύπαντρος!) ή παντρεύεται ή χωρίζει! Εγώ, για να καταλάβετε τον έρωτά μου με το νησί, αν κ χώρισα ακριβώς 1 μήνα μετά την επίσκεψη, τη τρέλα για την Σαντορίνη δε θα την άλλαζα με τίποτα
χαχαχαχ@!και εγω μετα απο δυο μηνες χωρισα αλλα ξαναπηγα αλλες 7 φορες απο τοτε.......χωρις φιλο ομως!μην την ξαναπατησουμε......:haha:

το νησι το εχω επισκεφτει διαφορετικους μηνες αλλα αδειο δεν το ελεγα.....αντιθετα!γινοταν χαμος καθε φορα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.205
Μηνύματα
883.760
Μέλη
38.903
Νεότερο μέλος
Akis2002

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom