Η Emirates ενισχύει τα δρομολόγιά της στην Αφρική

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Η Emirates ενισχύει τα δρομολόγια της προς Ντέρμπαν, Λουάντα, Ναϊρόμπι, Λάγος, Τύνιδα και Τρίπολη

Η Emirates αυξάνει τα δρομολόγια της στην Αφρική έχοντας ως βασικό στόχο την ενίσχυση των επιχειρηματικών της σχεδίων. Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων στην Νότια Αφρική, σε χώρες στις οποίες σκοπεύει να λανσάρει επιπλέον δρομολόγια κατά τη διάρκεια του 2009. Οι πτήσεις προς Ντέρμπαν, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Νοτίου Αφρικής, ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου, ενώ οι πτήσεις για την πρωτεύουσα της Αγκόλα, Λουάντα, ξεκινούν την 25η Οκτωβρίου.
Σημειώνεται ότι η Emirates ενισχύει σταδιακά τα 16 δρομολόγια της στην Αφρική, ξεκινώντας από το Φεβρουάριο του 2009, με διπλές καθημερινές πτήσεις προς το Λάγος, ενώ το δρομολόγιο προς Ναϊρόμπι θα ενισχυθεί με μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση από την 1η Αυγούστου του 2009. Επιπλέον, την ίδια ημέρα ξεκινούν καθημερινές πτήσεις προς Τύνιδα (πρωτεύουσα της Τυνησίας) και Τρίπολη.
Για την Emirates η έναρξη καθημερινών πτήσεων προς το Ντέρμπαν, έρχεται να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες καθημερινές πτήσεις προς Κέιπ Τάουν και τις τριπλές καθημερινές πτήσεις προς Γιοχάνεσμπουργκ, ενώ αναδεικνύει τη σημασία της Νοτίου Αφρικής και την καθιερώνει ως μία από τις σημαντικές αγορές.
O κ. John Felix, Senior Vice President, Emirates Holidays, δήλωσε: «Η Νότια Αφρική είναι μια από τις βασικότερες αγορές μας και είναι σημαντικό για εμάς να ενισχύσουμε την παρουσία της Emirates Airlines. Είναι ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις μας, να κάνουμε νέες επαφές και να προωθήσουμε τα προϊόντα μας με βάση την ανταπόκριση της αγοράς, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τις καλύτερες υπηρεσίες, στις καλύτερες τιμές».
Ο κ. Nigel Page, Emirates’ Senior Vice President, Commercial Operations Americas & Africa, δήλωσε: «Η Αφρική παίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Emirates. Με την εξάπλωση των εμπορικών δραστηριοτήτων και τη γρήγορη ανάπτυξη, ανυπομονούμε να επεκτείνουμε το δίκτυο μας στην Αφρική, ενώ την ίδια στιγμή συνεισφέρουμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Γνωρίζουμε ότι η περιφέρεια είναι σημαντικό κομμάτι του ΑΕΠ της Νοτίου Αφρικής».
Παράλληλα με την ενίσχυση των συνδέσεων της Emirates προς την Νότια Αφρική, ο ταξιδιωτικός οργανισμός της Emirates, Emirates Holidays, οργανώνει εκθέσεις και road shows σε αρκετές πόλεις της Νοτίου Αφρικής μέχρι τα τέλη Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των οποίων θα παρουσιαστούν 120 συνολικά προορισμοί. «Το ταξίδι» της Emirates Holidays ξεκίνησε τον Ιούλιο και θα συνεχίσει την πορεία του σε πόλεις όπως Πορτ Ελίζαμπεθ, Τζορτζ και Κέιπ Τάουν, πριν ολοκληρωθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ. Από την ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας το 1985, η Emirates έχει εξελιχθεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της διεθνούς τουριστικής σκηνής. Ο Όμιλος της Emirates, διαθέτει περισσότερες από 50 εταιρείες οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την Emirates Holidays, Emirates SkyCargo, Emirates Hotels & Resorts, Skywards and Dnata.

(deltio typou emirates)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.192
Μέλη
38.914
Νεότερο μέλος
daglas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom