Θάσος Θάσος Διαμονή

Με την ελπίδα ότι δεν σας κουράζω, επανέρχομαι με την εξής ερώτηση:
Σκάλα Ποταμιάς ή Λιμενάρια για διαμονή;
Ποια τα συν και τα πλην;
Απ`όσα διάβασα η Σκάλα Ποταμιάς έιναι πιο κοντά στις καλές παραλίες. Εμένα με ενδιαφέρουν αφ`ενός οι παραλίες (και οτιδηποτε φυσιολατρικό, αν υπάρχει) αφ`ετέρου επιλογές φαγητού (τυπου πρόχειρου πιο πολύ, σουβλακια-πιτσες γιατι για ταβέρνες θα εστιάσω σε χωριά και όχι στον τόπο διαμονής) και γλυκού (παγωτού κατα βασιν) σε μια φάση παραλιακού βραδυνού περιπάτου (σε πεζοδρομο καλυτερα)
Ο προβληματισμός κυρίως υπάρχει γιατί είναι περιορισμένες και ακριβες οι επιλογές στην Σκάλα Ποταμιάς που μάλλον μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.
Ευχαριστώ πολύ!

Last edited:

Extra muros

Member
Με την ελπίδα ότι δεν σας κουράζω, επανέρχομαι με την εξής ερώτηση:
Σκάλα Ποταμιάς ή Λιμενάρια για διαμονή;
Ποια τα συν και τα πλην;
Απ`όσα διάβασα η Σκάλα Ποταμιάς έιναι πιο κοντά στις καλές παραλίες. Εμένα με ενδιαφέρουν αφ`ενός οι παραλίες (και οτιδηποτε φυσιολατρικό, αν υπάρχει) αφ`ετέρου επιλογές φαγητού (τυπου πρόχειρου πιο πολύ, σουβλακια-πιτσες γιατι για ταβέρνες θα εστιάσω σε χωριά και όχι στον τόπο διαμονής) και γλυκού (παγωτού κατα βασιν) σε μια φάση παραλιακού βραδυνού περιπάτου (σε πεζοδρομο καλυτερα)
Ο προβληματισμός κυρίως υπάρχει γιατί είναι περιορισμένες και ακριβες οι επιλογές στην Σκάλα Ποταμιάς που μάλλον μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.
Ευχαριστώ πολύ!
Η σκάλα ποταμιάς είναι σαφώς πιο κοντά σε καποιες απο τις πιο διάσημες παραλίες του νησιού, κυρίως τη Χρυσή Αμμουδιά κ δευτερευοντως τον Παράδεισο κ τη Σαλιαρα. Είναι επίσης κοντά στην πρωτεύουσα, το Λιμένα και σε όμορφα ορεινά χωριά όπως η Ποταμιά κ η Παναγία. Πολλές και συγκριτικά οικονομικότερες επιλογές φαγητού έχουν τα Λιμεναρια, αλλά άμα οι παραλίες είναι το τοπ κριτήριο, μείνε σκάλα για να μη σε τρώνε οι δρόμοι πηγαινελα. Που θα σε φάνε δηλ αναπόφευκτα, τουλάχιστον αν θες μια καλή γεύση από το νησί, η Θάσος θέλει μίνιμουμ βδομάδα, είναι αρκετά μεγάλη. Διαφορετικά κόβεις κι εστιάζεις αποκλειστικά σε εκείνο π σε ενδιαφέρει πρωτίστως, δηλ. Τις παραλίες, οπότε μείνε στη Σκάλα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.138
Μέλη
39.894
Νεότερο μέλος
sermich

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom