Γαλλία Ηνωμένο Βασίλειο Θεατρο - Παρισι / Λονδινο

Stavros_GG

Member
Μηνύματα
39
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι-Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Περιπλους της Ευρωπης!
Χαιρεται!

Σχεδιαζω ενα ταξιδι για Παρισι και Λονδινο τον προσεχη Σεπτεμβριο. Τα ατομα με τα οποια θα παω αγαπανε το θεατρο (εγω δεν καιγομαι κιολας :p), ετσι συμφωνησαμε να δουμε απο μια παρασταση σε καθε πολη.
Αφενος θελω να μου πειτε αν ξερετε κατι για παραστασεις που θα παιζουν το Σεπτεμβριο σε αυτες τις δυο πολεις, και αν εχετε προσωπικες εμπειριες και προτεινετε καποιο συγκεκριμενο hall.
Αφετερου, δε μιλαω λεξη Γαλλικα :( Ετσι μπορει η γαλλομαθης παρεα να απολαυσει την παρασταση στο Παρισι αλλα εγω ειχα μια μικρη ελπιδα οτι μπορει να βρουμε ενα θεατρο που να εχει υπερτιτλους (οπως γινεται στις οπερες). Χλωμο το βλεπω αλλα...
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
Λονδίνο στο Billy Elliot. Εγώ είδα το Jersey Boys τον Φεβρουάριο (πήρε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου μιούζικαλ), αλλά μόλις ξαναανέβω σίγουρα θα πάω στο Billy Elliot. Σάρωσε όλα τα βραβεία
 

Stavros_GG

Member
Μηνύματα
39
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Παρισι-Λονδινο
Ταξίδι-Όνειρο
Περιπλους της Ευρωπης!
Μεταξυ Σταυρων η συζητηση :p

Σε ποιο θεατρο το ειδες? Σκεφτηκα να δουμε κατι στο Royal Albert Hall, χωρις να εχω καμια προσωπικη εμπειρια, αλλα φαινεται να ειναι πολυ ιστορικο.
 
Μηνύματα
607
Likes
115
Επόμενο Ταξίδι
βορεια ιταλια- ελβετια
Ταξίδι-Όνειρο
ιαπωνια
To jersey boys το είδα 16 Φεβρουαρίου στο Prince Edward palace. Δεν μπόρεσα να βρω εισητήρια για Billy eliot.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.400
Likes
14.356
Εχω δεί στο Λονδίνο "Φάντασμα της ' Οπερας" καί "Αθλιοι".Και τα δύο αρκετά καλά.Το Φάντασμα φυσικά ειναι πιο αβανταδόρικο σαν παράσταση.
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο όταν ήμουν στο Παρίσι. Εύκολα, άφησα τη θεατρόφιλη και γαλλομαθή παρέα μου να απολαύσει την παράσταση της προτίμησης της, κι εγώ έκανα μια υπέροχη βόλτα στο νυχτερινό Marais... Σου προτείνω πραγματικά να κάνεις το ίδιο! Όλοι μου έλεγαν ότι το θέατρο στο παρίσι είναι εμπειρία.. αλλά δεν ξέρω πόσο εμπειρία μπορεί να είναι όταν δεν καταλαβαίνεις λέξη! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να καταπιεζόμαστε στο ταξίδι, είπα, και τις αποχαιρέτησα.. και δεν το μετάνιωσα
 

Panagiota^

Member
Μηνύματα
658
Likes
276
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Λοιπόν, έχω δει το Φάντασμα της Όπερας στο Λονδίνο. Απίστευτη παραγωγή, απ’αυτές που ξέρεις πως δεν θα δεις ποτέ εδώ. Μένεις με το στόμα ανοιχτό. Τι εφέ, τι σκηνικά, τι μουσική, μια επιβλητικότητα που σε ανατριχιάζει. Η πιο εντυπωσιακή από όλες τις παραγωγές στο Λονδίνο. Δεν είναι τυχαίο που παίζεται 24 χρόνια σερί με τον μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων στην ιστορία των μιούζικαλ παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμη και το Μπρόντγουέι. Μη περιμένεις πολλά όμως από σενάριο. Αν θες πλοκή καλή και απίστευτο συναίσθημα, συνιστώ τους Αθλίους.
Όσον αφορά στο θέατρο στο Παρίσι, να πας εννοείται. Σε αυτά τα θέατρα δεν πας για την πλοκή, πας για το θέαμα. Επιλέξτε το έργο, ψάξε στο νετ την πλοκή του και θα είσαι μια χαρά (το ίδιο προτείνω και για το Αγγλικό θέατρο). Πιστεύεις πως οι γαλλομαθείς φίλοι σου θα καταλαβαίνουν όλα όσα λέγονται; Το ζουμί θα πιάσουν. Εδώ εγώ καθηγήτρια Αγγλικών με καθημερινή επαφή με τη γλώσσα και στο Φάντασμα της Όπερας έπιανα τα μισά. Μιλάμε για μιούζικαλ. Καλά να περάσεις!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.234
Μηνύματα
884.522
Μέλη
38.925
Νεότερο μέλος
aggelikik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom