Θελω να ταξιδεψω!!!

Lneermis

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
καλησπερα σε ολους!!καλως σας βρηκα!
νιωθω πολυ χαρουμενη που βρηκα ενα φορουμ σχετικα με ταξιδια. μου αρεσει πολυ να ταξιδευω κ να γνωριζω νεα μερη!
περυσι κ για ολο το χρονο ηταν κατι που εκανα πολυ συχνα με τον φιλο μου αλλα φετος σκουριασαμε. το χειροτερο απ ολα ειναι οτι εγω δεν εχω οργανωσει ποτε μια εκδρομη....
θα ηθελα λοιπον απεγνωσμενα τη βοηθεια σας!!
θελω να κανονισω ενα ταξιδι με τον φιλο μου κ να οργανωσω τα παντα.το θεμα ειναι οτι δε μπορω να καταλυξω σε προορισμο καθως θελω καποιο μερος κοντα στην αθηνα κ μονο για σαββατοκυριακο (να φυγουμε σαββατο πουρνο πουρνο κ να γυρισουμε κυριακη) καθως οι υποχρεωσεις κ οι δουλειες δε μας δινουν περιθωρια...
περα πα τον προορισμο, με απασχολει κ το οικονομικο κομματι. δε θελω να ξοδεψουμε μια περιουσια εν μια νυκτι!!αυτο το κομματι μπορω λιγο πολυ να το καταφερω ψαχνοντας αλλα καθε πληροφορια σας θα ειναι πολυτιμη!!
βρειτε μου σας παρακαλω ενα μερος να παω!!
ευχαριστω πολυ πολυ!!κ ελπιζω εν καιρω να φανω κ γω χρησιμη στα θεματα σας:)
 

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
καλως ηρθες...σκεψου για ναυπλιο που ειναι οτι πρεπει για ζευγαρια..το προτιμω και εγω αν και τα σκ οποτε εχω παει εχει πολυ κοσμο και δεν μου αρεσει για αυτο θα σου προτεινα να κοιταξεις προς ορεινη αρκαδια---δολιανα,βυτινα,δημητσανα,στεμνιτσα.
 

Lneermis

New Member
Μηνύματα
3
Likes
0
εχω παει κ γω αρκετες φορες στο ναυπλιο. πολυ ομορφα αλλα θα προτιμουσα να παω καπου αλλου, το ναυπλιο ειναι η ευκολη λυση!!θα ψαξω κ για τα αλλα μερη που αναφερεις, σ ευχαριστω πολυ!!
 

mlefkad

Member
Μηνύματα
18
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γειά σου κι από μένα Lneermis και καλώς ήρθες. Ναύπλιο ήταν κλασικά η πρώτη πόλη που μου ήρθε στο μυαλό καθ'ότι... ζευγαρούπολη. Πάντως υπάρχουν και άλλα ωραία μέρη όπως τα Τρίκαλα Κορινθίας, η Ναύπακτος, η Βόρεια Εύβοια, Αράχωβα ή Ιτέα-Γαλαξίδι. Εξαρτάται πάντα από το τι θέλετε, πόσο σας αρέσει να οδηγείτε κλπ. Σε όλα αυτά υπάρχουν οικονομικά μέρη για να μείνετε. Η τελική απόφαση είναι σίγουρα δική σας.... να περάσετε τέλεια όπου κι αν πάτε :)
 
Μηνύματα
17
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
σαντορινη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Καλησπερα σε ολους!!ειμαι νεο μελος στο travelstories και ομολογω πως το side ειναι πολυ καλο και μπορει να παρεχει πληροφοριες σχετικα με τα μερη τα οποια θελουμε να επισκεφτουμε!τον ιουνιο εχω στα σχεδια μου να παω με την κολλητη μου στην μαγευτικη Σαντορινη!θα ηθελα αν εχει επισκεφτει καποιος το νησι σχετικα προσφατα να μου δωσει καποιες πληροφοριες σχετικα με την διαμονη,το φαγητο και ποτο.Σκεφτομαστε να μεινουμε κεντρο του νησιου γιατι δεν θα εχουμε καποιο μεταφορικο μεσο οποτε να κανουμε την ζωη μας ευκολη και να το ευχαριστηθουμε!ευχαριστω εκ των προτερων :)
 

Alexandraaa

Member
Μηνύματα
260
Likes
34
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Καλώς μας ήρθες όπως προανάφεραν και τα παιδιά Ναύπλιο είναι απλά πανέμορφα!!!!!! Οπότε είναι μία καλή επιλογή. Όπου και να πας όμως σκοπός είναι να περάσεις τέλεια!!
 

Bahari

Member
Μηνύματα
1.848
Likes
1.482
τον ιουνιο εχω στα σχεδια μου να παω με την κολλητη μου στην μαγευτικη Σαντορινη!θα ηθελα αν εχει επισκεφτει καποιος το νησι σχετικα προσφατα να μου δωσει καποιες πληροφοριες σχετικα με την διαμονη,το φαγητο και ποτο.Σκεφτομαστε να μεινουμε κεντρο του νησιου γιατι δεν θα εχουμε καποιο μεταφορικο μεσο οποτε να κανουμε την ζωη μας ευκολη και να το ευχαριστηθουμε!ευχαριστω εκ των προτερων :)
Αν έχεις απορίες θα πρέπει να υποβάλλεις τα ερωτήματά σου στην κατάλληλη ενότητα (Αναζήτηση πληροφοριών-Ελλάδα-Νησιά Αιγαίου), έτσι ώστε να το δουν όσοι έχουν να προτείνουν κάτι.

Στην αναζήτηση πληροφοριών θα βρεις επίσης αρκετά θέματα που μπορούν να σε καλύψουν. Για παράδειγμα:

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...%EF%F5/19102-%F3%E1%ED%F4%EF%F1%E9%ED%E7.html

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...%ED%F4%EF%F1%DF%ED%E7-luxury-budget-tips.html

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...ED%E7-%EE%E5%F1%E5%E9-%EA%E1%ED%E5%E9%F2.html

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...%E3%E9%E1-%EE%E5%ED%EF%E4%EF%F7%E5%E9%E1.html

http://www.travelstories.gr/%ED%E7%...F%EF%F5/1659-%F3%E1%ED%F4%EF%F1%DF%ED%E7.html
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.856
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom