Ελλάδα Θεσσαλονίκη Αρτος,θεάματα και μια νύχτα στα επείγοντα

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αρκετά με τον άρτο που τελειωμό δεν έχει σε αυτή την πόλη .
Πάμε στα θεάματα. Ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη και μου λείπει πολύ η πολιτιστική ζωή.Απο τα λίγα που πεθυμάω από την μακρόχρονη παραμονή μου στην Αθήνα.
Εδώ σε κινηματογράφο καλύπτομαι στις ωραίες αίθουσες του Ολύμπιον.Τρεις ταινίες είδα!
IMG_20251015_233935.jpg
Οσο για θέατρο πέτυχα αγαπημένο έργο που το έχω δει πολλές φορές και σε ταινία και σε παραστάσεις.
IMG_20251015_160751.jpg
Δεν είναι της παρούσης η κριτική αλλά δεν κρατιέμαι! Άρτια παράσταση, έσχισε πέρυσι στην Αθήνα .Αλλά αυτό με την "άλλη ματιά του σκηνοθέτη"πάνω σε κλασσικό έργο μου έκατσε βαρύ στο θέμα των δύο πρωταγωνιστών. Να βλέπω καλλονή του αμερικανικού Νότου από ηθοποιό με πρόσωπο χαροκαμενης Μανιατισσας του περασμένου αιώνα και γεροδεμένο κορμί γυναίκας του Θεσσαλικού κάμπου! Άσε που την βλέπω σε σήριαλ της ΕΡΤ να παίζει Ρωσίδα μαφιόζα ρόλος που της πάει γάντι
Όσο για τον Πολωνό μετανάστη έπαιζε ένας ηθοποιός με φυζίκ και σωματότυπο τσέλιγκα από τα Άγραφα!Ειχε και μεγάλο μουστάκι ευτυχως οχι τσιγκελωτό!
Και όλα αυτά οταν εχεις ταυτίσει το εργο με Βίβιαν Λή και Μάρλον Μπράντο.
Να προσθέσω οτι βρήκα εξαιρετική την Δήμητρα Βλαγκοπούλου στο ρόλο της αδελφής.
Πρώτη φορά την ειδα δεν την γνωριζα σαν ηθοποιό. Μπραβο στην κοπέλα ,κέντησε!

Last edited:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Αρκετά με τον άρτο που τελειωμό δεν έχει σε αυτή την πόλη .
Πάμε στα θεάματα. Ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη και μου λείπει πολύ η πολιτιστική ζωή.Απο τα λίγα που πεθυμάω από την μακρόχρονη παραμονή μου στην Αθήνα.
Εδώ σε κινηματογράφο καλύπτομαι στις ωραίες αίθουσες του Ολύμπιον.Τρεις ταινίες είδα! View attachment 514695 Οσο για θέατρο πέτυχα αγαπημένο έργο που το έχω δει πολλές φορές και σε ταινία και σε παραστάσεις. View attachment 514696 Δεν είναι της παρούσης η κριτική αλλά δεν κρατιέμαι! Άρτια παράσταση, έσχισε πέρυσι στην Αθήνα .Αλλά αυτό με την "άλλη ματιά του σκηνοθέτη"πάνω σε κλασσικό έργο μου έκατσε βαρύ στο θέμα των δύο πρωταγωνιστών. Να βλέπω καλλονή του αμερικανικού Νότου από ηθοποιό με πρόσωπο χαροκαμενης Μανιατισσας του περασμένου αιώνα και γεροδεμένο κορμί γυναίκας του Θεσσαλικού κάμπου! Άσε που την βλέπω σε σήριαλ της ΕΡΤ να παίζει Ρωσίδα μαφιόζα ρόλος που της πάει γάντι
Όσο για τον Πολωνό μετανάστη έπαιζε ένας ηθοποιός με φυζίκ και σωματότυπο τσέλιγκας από τα Άγραφα!
Να προσθέσω οτι βρήκα εξαιρετική την Δήμητρα Βλαγκοπούλου στο ρόλο της αδελφής.
Πρώτη φορά την ειδα δεν την γνωριζα σαν ηθοποιό. Μπραβο στην κοπέλα ,κέντησε!
Πεστα χρυσοστομη να τα ακούν μερικοί που όταν τα λέω κι εγώ, με θεωρούν στριμαδι!
Αχ η Θεσσαλονίκη! Πόσο την αγαπάω! Πόσο πολύ προσπάθησα να μείνω μόνιμα εκεί, αλλά με φάγανε οι υποχρεώσεις στην Αθήνα!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
View attachment 514576 View attachment 514577 View attachment 514578 View attachment 514579 Βολτα στα σοκάκια .Τίμιο φαλαφελ στο Λουλούδι της Δαμασκού που το έχει οικογένεια Σύρων.
Μετά καφεδάκι στην ταράτσα του hostel Zeus με ωραία θέα.
Το Βαγδατη μάρκετ είχε βγάλει και μοίραζε δωρεάν νερακια σε όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για το έγκλημα στα Τεμπη την ίδια ώρα που ένας παρα κάτω θησαύριζε όντας το μόνο ανοιχτό καφέ …

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.255
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα