KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Αρκετά με τον άρτο που τελειωμό δεν έχει σε αυτή την πόλη .
Πάμε στα θεάματα. Ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη και μου λείπει πολύ η πολιτιστική ζωή.Απο τα λίγα που πεθυμάω από την μακρόχρονη παραμονή μου στην Αθήνα.
Εδώ σε κινηματογράφο καλύπτομαι στις ωραίες αίθουσες του Ολύμπιον.Τρεις ταινίες είδα!
Οσο για θέατρο πέτυχα αγαπημένο έργο που το έχω δει πολλές φορές και σε ταινία και σε παραστάσεις.
Δεν είναι της παρούσης η κριτική αλλά δεν κρατιέμαι! Άρτια παράσταση, έσχισε πέρυσι στην Αθήνα .Αλλά αυτό με την "άλλη ματιά του σκηνοθέτη"πάνω σε κλασσικό έργο μου έκατσε βαρύ στο θέμα των δύο πρωταγωνιστών. Να βλέπω καλλονή του αμερικανικού Νότου από ηθοποιό με πρόσωπο χαροκαμενης Μανιατισσας του περασμένου αιώνα και γεροδεμένο κορμί γυναίκας του Θεσσαλικού κάμπου! Άσε που την βλέπω σε σήριαλ της ΕΡΤ να παίζει Ρωσίδα μαφιόζα ρόλος που της πάει γάντι
Όσο για τον Πολωνό μετανάστη έπαιζε ένας ηθοποιός με φυζίκ και σωματότυπο τσέλιγκα από τα Άγραφα!Ειχε και μεγάλο μουστάκι ευτυχως οχι τσιγκελωτό!
Και όλα αυτά οταν εχεις ταυτίσει το εργο με Βίβιαν Λή και Μάρλον Μπράντο.
Να προσθέσω οτι βρήκα εξαιρετική την Δήμητρα Βλαγκοπούλου στο ρόλο της αδελφής.
Πρώτη φορά την ειδα δεν την γνωριζα σαν ηθοποιό. Μπραβο στην κοπέλα ,κέντησε!
Πάμε στα θεάματα. Ζω σε μικρή επαρχιακή πόλη και μου λείπει πολύ η πολιτιστική ζωή.Απο τα λίγα που πεθυμάω από την μακρόχρονη παραμονή μου στην Αθήνα.
Εδώ σε κινηματογράφο καλύπτομαι στις ωραίες αίθουσες του Ολύμπιον.Τρεις ταινίες είδα!
Όσο για τον Πολωνό μετανάστη έπαιζε ένας ηθοποιός με φυζίκ και σωματότυπο τσέλιγκα από τα Άγραφα!Ειχε και μεγάλο μουστάκι ευτυχως οχι τσιγκελωτό!
Και όλα αυτά οταν εχεις ταυτίσει το εργο με Βίβιαν Λή και Μάρλον Μπράντο.
Να προσθέσω οτι βρήκα εξαιρετική την Δήμητρα Βλαγκοπούλου στο ρόλο της αδελφής.
Πρώτη φορά την ειδα δεν την γνωριζα σαν ηθοποιό. Μπραβο στην κοπέλα ,κέντησε!
Last edited: