Θεσ/νίκη:"Christmas Magic City"

Μηνύματα
626
Likes
144
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Επισκέφθηκα πρόσφατα το Magic City που βρίσκεται και στεγάζεται στα περίπτερα της Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη.

Πολλά και διάφορα μαγαζάκια με γλυκά, σοκολάτες, ξηροκάρπια, γλυκίσματα, ροφήματα, κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Επίσης, υπάρχει κανονικό φαγητό και μαγειρευτά, μπίρες, αναψυκτικά για τους "μεγάλους", ενώ τα μικρά παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν, να παίξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν, κ.τλ.

Γενικά, για οικογένειες (κυρίως) αξίζει μία επίσκεψη, μιας και τα μικρά παιδιά περισσότερο θα ευχαριστηθούν τον χώρο και τα διάφορα events!

Και, φυσικά, δεν θα μπορεί να έλειπε η πίστα του πατινάζ για ανεπανάληπτες βόλτες και... ψαλιδάκια!

Μία φωτογραφία από το περίπτερο, στο εσωτερικό του οποίου μπορεί κανείς να αγοράσει διάφορα χριστουγεννιάτικα, να δοκιμάσει αμέτρητες γεύσεις από γλυκά, να παίξουν τα παιδιά ή να ανέβουν στο καρουζέλ:
aimg139.imageshack.us_img139_4732_img0955q.jpg
 

Pandora

Member
Μηνύματα
2.803
Likes
961
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Για πρώτη φορά καλά μοιάζουν τα πράγματα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας !
Αν βοηθήσει και ο καιρός...:xmas_wink:
 

tsikarita

Member
Μηνύματα
91
Likes
12
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ
πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο και ελπιζω να αξιζει....δεν εχω παει ακομα αλλα σκεφτομαι να παω συντομα!!
 

cdipis

Member
Μηνύματα
16
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Ξεραιλα...
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ
Τελικα ισχυει το οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι! Για ακομα μια φορα πηρα το μαθηματακι μου! Ειμαι στην Ελλαδα. Το christmas magic city μια απογοητευση πολυ χαμηλοτερο των προσδοκιων και οσο κι αν προσπαθω να βρω καποιο ελαφρυντικο δεν δεν δεν...! Δεν ειναι τοοοσο το γεγονος οτι εχω βρεθει σε christmas markets σε Γερμανια αλλα και Αυστρια που η οποια συγκριση θα ηταν απλα αστοχη αλλα τα Χριστουγεννα ειναι συνηφασμενα με ενα γλυκο συναισθημα μια Χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα πραγμα που ουτε καν το ενοιωσα. Ξερουμε ολοι οτι τα Χριστουγεννα ειναι φωτα, λαμπιονια, στολιδια κτλ. ε στο christmas magic city ειδα μια προχειροδουλεια ελλιπη στολισμο ελλιπη φωτα ολα φτωχα ουτε καν ενα Χριστουγεννιατικο δεντρο καλα στολισμενο. Μερικα δεντρακια αληθινα παραπεταμενα, περιμετρικα ο χωρος καλυπτεται απο ενα αθλιο σκηνικο που πιο πολυ μου θυμιζε western παρα Χριστουγεννα ασε δε που οταν σκοτεινιασει δε φαινεται καν. Η εισοδος σε προδιαθετει για κατι καλο ειναι μια τετραγωνη πυλη φωτισμενη περιμετρικα με φωτοσωληνες ενω μεσα διακρινεις το καρουσελ αφου μπεις ομως και μετα γρηγορα αντιλαμβανεσαι οτι φρουδες οι ελπιδες σου...! Ακομα και τα ξυλινα σπιτια ηταν καπως φτωχα, δε σου εκαναν και τοσο μεγαλη αισθηση. Καποια παιχνιδια απο Λουνα Παρκ (ταψι, αυτοκινητακια) συμπληρωνουν την εξωτερικη εικονα και παμε τωρα μεσα στο εσωτερικο περιπτερο οπου εκανε την εμφανιση του ενα μικρουτσικο παγοδρομιο (εχει και εξω αλλα δεν λειτουργουσε) πιο κατω παλι παιχνιδια για παιδια και ενα μικρο καρουσελ. Περιμετρικα διαφορα σταντ τα περισσοτερα απο φιλανθρωπικα ιδρυματα και καποια για φαγητο (τοστ, κρεπες, λουκουμαδες, ξηροκαρπια). Ουτε ωρα δεν κλεισαμε και φυγαμε εμφανως απογοητευμενοι. Τελικα συμπερασματα-σκεψεις: Αστοχια χωρου, η ΔΕΘ ειναι ενας μεγαλος χωρος και κλεισαν με κιγκλιδωματα ενα μερος για να κανουν αυτο που καναν (αλλα και που να το εφτιαχναν τα χουμε χτισει ολα). Ελλιπης φωτισμος-στολισμος το προανεφερα. Ελλιψη ηχητικης καλυψης-μουσικης. Θα το συνιστουσα μονο για παιδια κατω των 10 για παιχνιδι πιο πολυ ιδιως ο εσωτερικος χωρος προσφερεται και τωρα που οι θερμοκρασιες ειναι αρκετα χαμηλες. Αυτα απο Σαλονικα μερια..
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.371
Likes
6.868
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ετυχε συμπτωματικά να ακούω σήμερα ραδιόφωνο και να εκφράζονται παρόμοιες απόψεις με την απο πάνω για την εν λόγω εκδηλωση...

για αυτό προτιμείστε Ονειρούπολη Δράμας:xmas_cool:
 

cdipis

Member
Μηνύματα
16
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Ξεραιλα...
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΛΟ
Η ονειρουπολη ναι μεταδιδει περισσοτερο το Χριστουγεννιατικο κλιμα (τουλαχιστον περυσι που το επισκεφτηκαμε).
 

Nicolas

Member
Μηνύματα
192
Likes
442
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική
Έγω πάντως εξακολουθώ να αναρωτιέμαι-μετά απο αυτά που είδα-που ακριβώς ξοδεύτηκαν 400.000 ευρώ σε αυτό το ''πάρκο''....Το μόνο σίγουρο είναι οτι την επόμενη χρονιά-αν ξαναγίνει φυσικά-θα πρέπει να καταβληθούν πολύ μεγαλύτερες και πιο οργανωμενες προσπάθειες για να πείσουν τον κόσμο να το επισκεφτεί....Μπορεί η αρχική ιδέα και η διάθεση για την πραγματοποιησή της να ήτα θετικές,οι πράξεις όμως δείχνουν-οπως ειπε και ο cdipis-προχειρότητα,βιασύνη και δουλειά αγγαρείας....:xmas_rolleyes:
 

PopiTzil

Member
Μηνύματα
89
Likes
13
Επόμενο Ταξίδι
...........
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία,Κούβα..
Πραγματικά και εγώ απογοητεύτηκα εντελώς. Καμία σχέση αυτά που είχα ακούσει με αυτό που αντίκρισα. Κρίμα:xmas_sad:
 

Apollonios

Member
Μηνύματα
39
Likes
36
Εγώ πάντως που έχω παει σε αντίστοιχα "χωριά" -πολλές φορές Μόναχο μια φορά στη Βιέννη- ομολογώ ότι μου άρεσε. Και μην συγκρίνουμε το Magic City με την Ονειρούπολη της Δράμας, γιατί εκείνο δεν ήταν παρά σαν ενα πανηγυράκι. (για να
μην παρεξηγηθώ, να σημειώσω ότι η καταγωγή μου είναι απο τη Δράμα και είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ)
 

Taxidiwtis

Member
Μηνύματα
25
Likes
23
Επόμενο Ταξίδι
ΚΙΝΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Ν/Α ΑΣΙΑ
Μεγαλη Απατη...... Και δεν το λεω για μενα-αν αρεσε στο παιδι μου σε μενα περισσευε... 40 μαγαζακια που πουλανε τα παντα-παζαρι κανονικο-και δεν αφορα,ψυχαγωγει τα παιδια μας,ενα παγοδρομειο οπου γινεται ο χαμος και ειναι για μεγαλυτερες ηλικιες και απο 10-12 και πανω πιστευω 5 χαζα παιχνιδια τυπου λουνα παρκ(1000φορες καλυτερα στο magic park) και τελικα τιποτα μα τιποτα να κανει να αισθανθουν τα παιδια μαγικα,,,,,, Παρατηρουσα και αλλα παιδακια βλεποντας τις αντιδρασεις τους,,,,,,,,στο φυλαδιο και στο σαιτ παντως σκιζανε.....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.677
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom