Ιαπωνία Ιαπωνία σε 7 μέρες με απλές και σύντομες διαδικασίες Νοέμβριος 2025

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Όχι μόνο στο Μεξικό αλλά και σε άλλους προορισμούς π.χ, Ισλανδία για 6 μέρες ζητάν κάπου 4000 ευρώ. Έλεος που απευθύνονται
Τυχαίνει να γνωρίζω λόγω επαγγέλματος.Συνηθως είναι κάποιας ηλικίας με υψηλούς μισθούς ή συντάξεις και εισοδηματίες. Ειναι πολλοί όσο και αν μας φαίνεται παράξενο. Συνήθως χωρίς τις υποχρεώσεις παιδιών κτλ Μπορεί σε γκρούπ 30 ατόμων για παράδειγμα να είναι πέντε με επτά τα μονοκλινα . Τα πρακτορεία βαράνε τις τιμές γιατί έχουν ανταπόκριση.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Όχι μόνο στο Μεξικό αλλά και σε άλλους προορισμούς π.χ, Ισλανδία για 6 μέρες ζητάν κάπου 4000 ευρώ. Έλεος που απευθύνονται
Βεβαια ευτυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εναλλακτικές. Πρακτορεία όπως το Altervan ,πήγα Ισλανδία και μοιράστηκα δίκλινο με άλλη γυναίκα .Έκανα άλλα τέσσερα ταξίδια μαζί τους όλα με συγκάτοικους που ήταν μια χαρά.
Συνήθως όσοι ταξιδεύουμε με εναλλακτικό τρόπο ταιριάζουν και τα γούστα μας. Θα ήταν δύσκολο να ταιριάξω με πελάτισσες μεγάλων πρακτορείων. Και το travelsif κάνει τέτοια ταξίδια,έχω πάει δύο φορές και μοιράστηκα δίκλινο με άλλη γυναίκα.Ολα κύλησαν πολύ αρμονικά.

Last edited:

vaggeliskaran

Member
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα σε μεγάλα πρακτορεία και πάνε συνήθως κάτι νεόπλουτοι ψωνισμένοι με παραξενιές και κόμπλεξ οι οποίοι έρχονται με βασικό στόχο την προβολή και όχι το ταξίδι για να κάνουν επίδειξη στον κύκλο τους ότι πάνε σε μέρη περίεργα. Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ό,τι υπάρχουν πρακτορεία όπως το Altervan και το travelsif μπήκα και τα κοίταξα τώρα και είδα ότι το Altervan που παρεμπιπτόντως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κοντά στη γειτονία μου είδα Ισλανδία 6 μέρες με 2000 ευρώ οπότε αξίζει τον κόπο να πας έτσι με γκρούπ.

paefstra

Member
Αν κοστιζουν 1300 περιπου αεροπορικα, τρενα και ιντερνετ, τοτε 700 για 7 μερες ειναι περιπου τιμες Ευρωπης σε δικλινο. Το οτι ειναι σε μονοκλινο κανει αρκετη διαφορα, δηλαδη το κοστος ζωης εκει ειναι φθηνοτερο απο ταξιδι Ευρωπη. Παρολα αυτα 1300 μονο για να φτασεις για μολις 7 μερες ειναι πολλα, πως αλλιως ομως να γινει αν το εχεις σκοπο να φτασεις?

vaggeliskaran

Member
Ναι και αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία γιατί κάνει 4-5 μακρινά ταξίδια και εξαργυρώνεις ένα αντίστοιχο. Το Πάσχα που πήγα Νέα Υόρκη πήρα αυτόματα 7000 μίλα από τις τούρκικες αερογραμμές τώρα δεν πήρα τίποτα που πήγα με την ίδια εταιρία και είμαι στο πρόγραμμα.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Δυστυχώς έτσι είναι τα πράματα σε μεγάλα πρακτορεία και πάνε συνήθως κάτι νεόπλουτοι ψωνισμένοι με παραξενιές και κόμπλεξ οι οποίοι έρχονται με βασικό στόχο την προβολή και όχι το ταξίδι για να κάνουν επίδειξη στον κύκλο τους ότι πάνε σε μέρη περίεργα. Να πω την αλήθεια δεν ήξερα ό,τι υπάρχουν πρακτορεία όπως το Altervan και το travelsif μπήκα και τα κοίταξα τώρα και είδα ότι το Altervan που παρεμπιπτόντως βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα κοντά στη γειτονία μου είδα Ισλανδία 6 μέρες με 2000 ευρώ οπότε αξίζει τον κόπο να πας έτσι με γκρούπ.
Το Αλτερβαν κάνει 7 νυχτες στην Ισλανδια και τον πληρη γύρο του νησιου.
Οκτω ατομα δεν το λες και γκρουπ ,μια μεγάλη παρέα γινόμαστε συνηθως ολοι ειμαστε μόνοι μας που επιλεγουμε τετοιο τρόπο ταξιδιου.
Αφου εισαι κοντα αν περασεις απο εκει μπορεις να γνωρίσεις τον Στελιο και τον Ανασταση ,εξαιρετικα παιδια που μιλώντας μαζι τους θα καταλαβεις και τη φιλοσοφια τους για τον τροπο του ταξιδιου.Εχουν πολλους προορισμους εγω τωρα σκεφτομαι για Κολομβια ...

vaggeliskaran

Member
Κολομβία, Μεξικό, Περού λόγω της υψηλής εγκληματικότητας είναι προορισμοί που δε μπορείς να πας μόνος θέλουν τουριστικά γραφεία όπως το ΄Αλτερβαν ή το travelsif και φυσικά ταξιδιώτες που ταξιδεύουν συνειδητά και όχι διεκπεραιωτικά που το κάνουν το ταξίδι απλά για να το κάνουν.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Κολομβία, Μεξικό, Περού λόγω της υψηλής εγκληματικότητας είναι προορισμοί που δε μπορείς να πας μόνος θέλουν τουριστικά γραφεία
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον για το Περού που έχω ιδία άποψη, αλλά και για τους άλλους δύο προορισμούς που ουκ ολίγα μέλη έχουν επισκεφτει χωρίς οργανωμένο ταξίδι.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Κολομβία, Μεξικό, Περού λόγω της υψηλής εγκληματικότητας είναι προορισμοί που δε μπορείς να πας μόνος θέλουν τουριστικά γραφεία όπως το ΄Αλτερβαν ή το travelsif και φυσικά ταξιδιώτες που ταξιδεύουν συνειδητά και όχι διεκπεραιωτικά που το κάνουν το ταξίδι απλά για να το κάνουν.
Εχω επισκεφτει δυο φορες το Μεξικό μονη μου χωρις κανενα προβλημα.
Στοιχειώδεις προφυλάξεις παιρνω οπως και όταν κατεβαινω στο κέντρο της Αθήνας ειδικά απο Ομόνοια και κάτω περιοχές.
Στο Περού εκανα ωραιο ταξίδι με δυο φίλες μου. Ενα στραβο που έτυχε θα μπορούσε να συμβεί και στο Μεταξουργείο και Κολωνό ,για παραδειγμα αναφέρω περιοχές που κοντα ζούσα χρόνια στην Αθήνα.
Κολομβία οπως ανέφερε και ο ψηλός μελη του φορουμ εχουν πάει μόνα τους χωρις πρόβλημα. Η Φενια εχει γραψει και ιστορία για το ταξίδι που έκανε μονη της εκεί.

viktoria

Member
Καλο μεσημερι ,Κολομβια εχει πολη κλεψια και προσοχη στα ταξι ,γιατι υπαρχουν πολλα ψευτικα τα Χριστουγεννα που πηγα μας κλειδωσε ο ταξιτζης και αν δεν πληρωναμε το 5πλασιο δεν ανοιγε τις πορτες και μου εκλεψαν και το κινητο στο Μεντεγιν ολα.Περου ειναι ασφαλεστατο με την στοιχειωδη προσοχη.Εγω εχω ταξιδεψει και με τον υπεροχο Ανασταση και Στελιο του Altervan,σε προσεχουν τοσο που ουτε τα μεγαλα πρακτορεια το κανουν,αλλα και με το Stellakisbackpack Στελιος Μαρτινα απιστευτοι και τον Ορεστη στο Allstartraveller πολυ καλο.Δεν κανω διαφημιση,αλλα τα μεγαλα με εχουν απογοητευσει ουκ ολιγες φορεςκαι δεν μιλαω για το οικονομικο.Πλεον με τα μεγαλα μονο σε πολυ επικινδυνους προορισμους τυπου Ιρακ,Υεμενη και τετοιους.Θα πατησω πανω στο προγραμμα σου για το Πασχα στην Ιαπωνια ευχαριστω και καλα ταξιδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.976
Νεότερο μέλος
nikoslia1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom